Новите ни козметични похождения 36

• 47 956
  • 692
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Е, корала е за лятото повече. Wink Но традициите не са това, което бяха, нали така
Аз имам подобно, само че е бренди пинк. 825номер. Но ухае много приятно.
Но цвета на Инглотското е трепач, поне на снимка. Peace

# 181
# 182
  • София
- Страхотен ФДТ  Hug

# 183
 Crazy Crazy

Скрит текст:

# 184
  • В къЩи.
Извинявам се предварително за спама,но не знаех къде да попитам.
Получих базата за сенки на NYX от размени и сега видях,че има датда 02052012..това е дата на производство или дата на годност?

# 185
Ели, ти пък. Изобщо не предполагах, че може да имаш толкова. А и нямах предвид теб. Хвърли ме в размисъл. Crazy

Трайкам си, затова не ме знаеш.  Mr. Green И бтв, срам ме е. Съвсем сериозно, почвам угризения на съвестта да имам.
Сори за спама но не се удържах - толкова много лакове от порядъка на 1000 не ви ли изсъхват, предполагам, че доста години трябва да ги държите докато успеете да се лакирате поне по 1-2 пъти от всички?

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 13:56 от Lemy

# 186
Най-накрая:

OPI Crown me already!

# 187
  • София
Green People - Organic Anti Ageing Facial Oil

# 188
  • Стара Загора
Ели, ти пък. Изобщо не предполагах, че може да имаш толкова. А и нямах предвид теб. Хвърли ме в размисъл. Crazy

Трайкам си, затова не ме знаеш.  Mr. Green И бтв, срам ме е. Съвсем сериозно, почвам угризения на съвестта да имам.
Сори за спама но не се удържах - толкова много лакове, не ви ли изсъхват, предполагам, че доста години трябва да си държите докато успеете да се лакирате поне по 1-2 пъти от всички?

Не, ако се съхраняват правилно и на 10 год. да са, няма да им има нищо. Периодично се почистват гърлата и така, аз досега засъхнал лак нямам. От евтините само 4-5 посгъстени, но с разредител стават като нови.  Peace

# 189

Трайкам си, затова не ме знаеш.  Mr. Green И бтв, срам ме е. Съвсем сериозно, почвам угризения на съвестта да имам.
Сори за спама но не се удържах - толкова много лакове, не ви ли изсъхват, предполагам, че доста години трябва да си държите докато успеете да се лакирате поне по 1-2 пъти от всички?

Не, ако се съхраняват правилно и на 10 год. да са, няма да им има нищо. Периодично се почистват гърлата и така, аз досега засъхнал лак нямам. От евтините само 4-5 посгъстени, но с разредител стават като нови.  Peace
Какво използваш за разредител, с лакочистител нищо не става?

# 190
Аз ползвам този разредител на Перфект 

# 191
# 192
  • Стара Загора
Аз ползвам този разредител на Перфект 

И аз този ползвам от 2-3 години. За лакове, топове и основи ... идеален е, върши ми добра работа.
Също си почиствам шишенца, като свърша нещо от изброените - стават като нови.

# 193
Е, корала е за лятото повече. Wink Но традициите не са това, което бяха, нали така
Аз имам подобно, само че е бренди пинк. 825номер. Но ухае много приятно.
Но цвета на Инглотското е трепач, поне на снимка. Peace

Инглотското не е червено, но не намерих друга снимка в нета Simple Smile. Розово с оранжев подтон е  Peace

# 194
  • в 1001-та нощ
според сайта това е 208

Общи условия

Активация на акаунт