90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 911
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не съм решила точно какво ще ям,но обмислям вариант да си опека сандвичи с кашкавал и сирене и хляб вита.

Сандвичите не са режимни и не можеш да ги ядеш. Разрешена е една филийка пълнозърнест хляб на обяд, а не сандвичи.

Nana, защо да не мога  да ям сандвич,нали мога да ям хляб и кашкавал, каква е разликата?Хляба ми е на Вита,без брашно?
В крайна сметка ядох яйца със сирене и изпих една чаша айран.

Защото сандвичът е хляб, масло/маргарин и нещо отгоре, нали така. Сандвичи - множествено число - няколко такива филии. Е, не е разрешено.
Освен това както вече нееднократно писах, като се яде хляб в белтъчния ден, смесваш.
И освен това - не знам какво ви наяжда тази филийка, че толкоз си я кътате и пазите. Изяждаш една огромна салата със сирене, кашкавал или яйца и филията изобщо не е нужна.

# 601
  • София-Младост
Не съм решила точно какво ще ям,но обмислям вариант да си опека сандвичи с кашкавал и сирене и хляб вита.

Сандвичите не са режимни и не можеш да ги ядеш. Разрешена е една филийка пълнозърнест хляб на обяд, а не сандвичи.

Nana, защо да не мога  да ям сандвич,нали мога да ям хляб и кашкавал, каква е разликата?Хляба ми е на Вита,без брашно?

Защото сандвичът е хляб, масло/маргарин и нещо отгоре, нали така. Сандвичи - множествено число - няколко такива филии. Е, не е разрешено.
Освен това както вече нееднократно писах, като се яде хляб в белтъчния ден, смесваш.
Е тя явно е имала впредвид филия, без масло/маргарин и с кашкавал, запечена във фурна примерно. Но грешно се е изразила Simple Smile

При мен нещата са немного добре...от както започнах режима все за ядене мисля, във всеки друг ден по това време нямаше да съм гладна, обаче сега... Crazy

# 602
  • Бургас
Добър ви ден Hug
Днес сме много въглехидратните, ще отчитам меню утре сутрин.
С цигарите удържам фронта, обаче имам и сериозен плюс днес, та ще видим докъде ще я докарам Whistling
Савинка, аз имам в блога един тиквен кекс, разкошен става Peace Дори Илчо ме тормози сега тортата му за рд да е с такъв блат Thinking
Иначе сладкишът на Линея е супер също, а най-вкусен става с равни количества ябълка, тиква и дюля Peace
Изчезвам на пазар за плодове и чай Crazy Усещам, че първият ми плодов ден след 5 месеца прекъсване ще е голямо предизвикателство Joy

# 603
Nana, ясно ми е ,че "сандвич", под общото название звучи така,както си ме разбрала.
Наистина нямах в предвид класическия сандвич.Исках да си запека филийка с кашкавал и сирене, дори 2, защото не видях нищо не режимно. Хляба както писах е без брашно, няма да слагам масло отгоре и т.н,но стана много дълго. "Често за закуска правя сандвичи на малкия и ми се доядоха, както и да е.
Разрбахме се кой какво е имал в предвид.

# 604
  • София
Nana, ясно ми е ,че "сандвич", под общото название звучи така,както си ме разбрала.
Наистина нямах в предвид класическия сандвич.Исках да си запека филийка с кашкавал и сирене, дори 2, защото не видях нищо не режимно. Хляба както писах е без брашно, няма да слагам масло отгоре и т.н,но стана много дълго. "Често за закуска правя сандвичи на малкия и ми се доядоха, както и да е.
Разрбахме се кой какво е имал в предвид.

Сандвич - яж като искаш във въглехидратния. С маргарин и нещо отгоре. Но две филии в белтъчен - тц, не става  Grinning

# 605
Zdraweite na wsichki:)
Zapochnah tazi dieta na 2-ri qnuari i imam edin wypros razresheno li mi e da piq chai s men wuw wseki edin ot dnite ili ne? Embarassed Confused

# 606
Zdraweite na wsichki:)
Zapochnah tazi dieta na 2-ri qnuari i imam edin wypros razresheno li mi e da piq chai s men wuw wseki edin ot dnite ili ne? Embarassed Confused

Не разбирам чай с какво, но чай неподсладен можеш да пиеш всеки ден. Пиши на кирилица!

# 607
chai s med Simple Smile izwinqwam se che pisha s latinski bukwi no na slujebniqt komputyr nqma kirilizaciq

# 608
chai s med Simple Smile izwinqwam se che pisha s latinski bukwi no na slujebniqt komputyr nqma kirilizaciq

С мед не може.

# 609
Здравейте ! Най-после се престраших и аз да пиша. Започнах диетата на 08.09.2012г - тъкмо бях спряла да кърмя и имах за сваляне килограми след раждането. Не изкарах диетата до края, но за около два месеца свалих 6 кг / от 67 на 61 /, като съм имала и прегрешения. Но след като спрях да я спазвам започнах едно безразборно хранене, после празници и хоп килограмите се върнаха.Чувствам се ужасно и си казах след празниците почвам пак, но вече 6 ден нищо не свалям, даже съм с няколко грама от горе. Днес ми беше ден за варива , а аз се олях и хапнах и Бейк ролс и шоколадче. Проблемът ми е , че постоянно изпитвам глад, а като спазвах диетата първия път не беше така - готвя разни вкусотийки за семейството, а мен въобще не ме блазнят и изобщо не се дразнех, а сегааа.......Е наоплаквах ви се! Приемам съвети и критики всякакви.

# 610
Blagodarq za informaciqta Simple Smile Az weche sym s 3 kilograma nadolu Simple Smile oshte 12 do zawetnata cel Simple Smile Simple Smile

# 611
В крайна сметка ядох яйца със сирене и изпих една чаша айран-това режимно ли е?

# 612
В крайна сметка ядох яйца със сирене и изпих една чаша айран-това режимно ли е?
Не! Смесила си белтъците! Колко пъти трябва да се повтаря едно и също?

# 613

Nana, защо да не мога  да ям сандвич,нали мога да ям хляб и кашкавал, каква е разликата?Хляба ми е на Вита,без брашно?

ама аз не съм   Naughty този пост беше на tanchetoo  Laughing

# 614
Уф! #Crazy
NO COMMENT!!

Общи условия

Активация на акаунт