Косопад - 5 тема

• 83 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Някъде съм чувала/чела ,че има нещо общо анестезията с косопада.Може и тук да е било.

Маски с чесън много помагат при силен косопад.Миризмата е ужасна, но ако положението е сериозно  не бих се колебала наред с другите мерки да взема и тази.

# 706
  • Sofia
днес в На кафе д-р Папазова даваше съвети за използването на чесън при косопад и оплешивяване

# 707
А това масло от репей от къде може да се купи  newsm78 newsm78
Днес си го купих от  дрогерия Парамед до Женския пазар/срещу спирката на трамвай 20 и 22/
100мл./18,70лв.

Е,това е чудесно.Щом го има и тук супер PeaceВъпреки,че аз ще продължавам да си го поръчвам от Англия,ценат Peaceа май е доста по изгодна.

# 708
  • Sofia
колко е с доставката

# 709
Аз днес купих последното масло от репей от Дрогерията. Предупредих човека, че ще има наплив и той каза, че в сряда ще зареди.

# 710
  • в 1001-та нощ
miksi7, аз съм получавала супер обилен косопад и след много неподходяща за мен боя и след операция - и от двете може да е, а може да е и ефект с натрупване  Peace

Ако акнето е по хормонални причини, те също имат отношение  Peace

# 711
.....Предупредих човека, че ще има наплив и той каза, че в сряда ще зареди.
Момичета, така се надявам да не съм ви подвела и при вас да има същия благотворен ефект! Ще чакам с нетърпение отзивите ви, но все пак вярвам, че е ясно, че от едно прилагане чудото надали ще е налице...И, все пак, дано!

# 712
ами тъй като не ми минава вече 6 месеца и повече месеца най-вероятно е комплек от агресивните бои и опрерацията, но и от двете мина доста време, а косопада не спира от няколко дни ползвам шампоана на дюкре и маска с тривитаминол, а от днес след като изчетох положителни мнения си взех и биотин, проблема е че при къпане положението е трагично, косата направо се свлича, вече ме е страх да влизам в банята, когато се къпя само с шампоан падат малко косми, но сложа ли маска или балсам става трагично, но пък ако не сложа косата се издува и още във банята е суха като метла, ако не я изсуша със сешоар не мога да се сраша, иначе като е суха и се реша ми падат по 2-3 косама, но намокри ли се просто става много зле, даже и на фризьор не мога да ида да се пострижа защото като ме намокрят и ми свалят полвината коса! Не знам какви още мерки да предприема, според ВАС БИОТИНА ЩЕ МИ ВЪЗДЕЙСТВА ЛИ? А колкото до появата на акне може и да и от някои от хранителните добавки за коса които взимах, защото преди това дори и в побертета никога не съм имала, нямам хормонални проблеми!

# 713
Marini, ние сме длъжни да пробваме  Hug

# 714
  • в 1001-та нощ
miksi7  Peace това, което е погинало - ще пада, обичайно от погиването - минават няколко месеца до опадане на косъма и във времето може да се разтегля няколко месеца  Peace Peace

Ако си разтревожена - най-добре се консултирай с лекаря, при който ходиш, поне е наясно със състоянието ти  Peace

# 715
alena благодаря за съдействието! Да притеснявам се, на моменти дори се отчайвам, но лекаря при който се оперирах едава ли да ми помогне, тъй като не е в тази сфера, но не знам към какъв лекар да се обърна дерматоложката при която ходих за акнето не е  много добра, сега се надявам новите неща които си взех да ми помогнат! Не знам да ли е нормално 5 месеца след операцията ми и 1 година след обезцветяването косата да ми пада толкова много, но не го отдавам на друга причина, тъй като спортувам активно, не съм имала серизони здравословни проблеми и не съм под стрес, но явно агресивното третиране на косата се отразява отчиващо, ако се сещаш за нещо друго което мога да предприема за спасението на косата ми ще съм ти благодарна да го чуя!!!

# 716
  • в Кошера
Микси, защо не си пуснеш една ПКК и щитовидни хормони (TSH, FT4, TAT, MAT)?

# 717
Момичета, здравейте! Някой може ли да каже какви маски с чесън прави? И как ползвате маслото от репей. От лятото насам съм със страхотен косопад, който ми се засили още повече докато бях в болницата и след лекарствата, които ми слагаха венозно. Положението вече ми е плачевно. Реших да пробвам с домашни рецепти първо. Благодаря ви предварително!

# 718
  • в 1001-та нощ
miksi7  Peace възможно е  Peace в рамките от 2 до 4 месеца след "провокацията" се случва  Peace Консултирай се с добри дерматолог и ендокринолог  Peace Дерматолозите обичайно поглеждат с пренебрежение на това, но има клиники, в които с това се занимават  Peace

# 719
alena благодаря за информацията! А би ли могла ако имаш добри впечатления от някой дерматолог, който е добър в такива проблеми като моят да ми препоръчаш, ако искаш може и на лични, ще съм ти много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт