Косопад - 5 тема

• 83 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.София
Michaela_ по нагоре съм писала за вторите.Лично аз съм доволна и още 3 мои приятелки,които ги ползваме.Аз усетих подобрение още след първия курс който проведох(считай след прилагането на 10те ампули) и всеки сезон правя по един такъв.Поръчах ги мин.седмица и сега след края на бременността започвам отново.

# 691
Да, може би трябваш да отбележа, че съм прочела и твоя отзив преди да пиша. Може би ще ги пробвам, а ако няма ефект, ще опитам и другите.
Каква почивка между курсовете правиш, долу-горе колко време?

# 692
  • гр.София
Правя всеки сезон по един курс.Слагам ги всяка седмица по 1 ампула докато свършат 10те,като съм имала и моменти в които косопада беше засилен и слагах 2 на седмица Peace

# 693
mama nely, откъде купуваш маслото от репей Hug

# 694
Здравейте Simple Smile
Преди около месец забелязах, че косата ми е станала по-рядка. Това личи най-отпред, централно Rolling Eyes Не е нещо фрапантно все още, но скалпа прозира...
Косата ми е къдрава и суха, боядисвам се от десетина години.
Средно на ден падат около 100 косъма #Crazy ужасно много ми се вижда.
Мисля, че съм допринесла за косопада с постоянното третиране на косата ми с бои, стилизиращи продукти, както и с непрестанно вързване на висок кок Embarassed и спане с вързана коса.....
Мерките, които взех през изминалата седмица-
Преди измиване слагам стимуланта за коса на Икаров, използвам шампоан Приорин, след това-ампули Виши.
Колебая се каква маска и каква добавка да взема. Това което правя до момента ОК ли е?
Забравих да спомена, че забравих за ластиците за коса.
И още нещо, по време на бременноста, очаквано и косъм не падна от главата ми. Около осем месеца след раждането се започна с един косопад... Ужасно беше. Намаля след няколко месеца, но сега като се замисля, май не е спирал Cry

# 695
mama nely, откъде купуваш маслото от репей Hug

За съжаление тук го няма никъде.Като попитах в една аптека ме изгледаха като извънземно.Пращат ми го от Англия.В ebay го има.Ето за това става въпрос

http://www.ebay.com/itm/BURDOCK-OIL-NATURAL-100ml-For-hear-loss- … sh=item27c9c46ed7

При мен ефекта беше невероятен и затова реших да споделя.Ужасно е да ти капе косата,а сега като си хвана косата и дръпна косъм не ми остава в шепата WhistlingАко почне и по бързо да расте от него както пише ще стана рекламно лице на продукта Mr. GreenПоздрави и успех!

# 696
Можем ли да се включим към някоя поръчка  Praynig
Хич не мога да пазарувам от чужди сайтове  Embarassed

# 697
  • Варна
Масло от репей има и тук http://www.hennafox.com/product/263/maslo-ot-repey.html
Имат и магазини в по-големите градове Simple Smile

# 698
При мен ефекта беше невероятен и затова реших да споделя.Ужасно е да ти капе косата,а сега като си хвана косата и дръпна косъм не ми остава в шепата WhistlingАко почне и по бързо да расте от него както пише ще стана рекламно лице на продукта Mr. GreenПоздрави и успех!

И аз мога да се похваля със същото, благодарение на продукти на основата на репейно масло. Досега не споделях, защото в момента не съм в БГ и продуктите, които купувам са украински и не мисля, че ги има в рОдината или пък по Интернет (но пък не съм и търсила, честно казано). Но, след като mama nely сподели, реших да допълня с моите впечатления, а и щом маслото го има и в БГ, още по-добре. Сега съм си купила Неоптид, за да стимулирам растежа и ако е възможно да възстановя някаква част от загубеното, защото 4-5 месеца беше истински ад и останах с половината от косата си.

# 699
  • София
А това масло от репей от къде може да се купи  newsm78 newsm78

# 700
Над предния ми пост има линк и повече информация - аз лично нямам представа.

# 701
Момичета, още утре следобед ще отида до аптеката, в която продават маслото от репей и ще докладвам има ли го.

# 702
Здравейте много съм отчаяна! Ето какъв е проблема ми от около 6 месеца имам косопад, който на моменти е ужасно обилен, косата ми пада главно когато се къпя след бяня е като разядена и се свлича с кичури, от около 2 месеца ми излезна и акне, никога преди това не съм имала проблемна кожа, ходих на дерматолог за акнето и ми изписа доста лекарства, почна да се подобрява, за косопада не попитах тогава тъй като беше намалял, но в момента положението е трагично ползвах какви ли не мазила, но ефекта е нулев! Сега съм си купила шампоан на дюкрей анафаз, тривитаминол, хининова вода и биотин. Не знам точно на какво се дължи косопада, но мисля че е най вече на това, че преди около година си обезцветих косата и след това продължих да я боядисвам в светли тоонове, възможно ли е това обезцветяване да се отрази доста дълго време след това, след като си направих естетична опреция лятото забелязах усилен косопад, и не знам какво да правя в момента положението с косата ми е трагично! Прочетох във форума , че липсата на биотин води до поява на акне и коспода и за това си купих и него, правя много домашни маски и се къпя от скоро санафаз на дюкрай, също и маска с триватаминол, но няма резулата! Моля за съвет какво да предприема Sad

# 703
  • София / Перник
Според мен, щом си го забелязала след операцията възможно е да има връзка с нея. Аз бих се консултирала с лекар, дори да не е от операцията ще назначи изследвания, които ще те насочат към решение.
Стискам палци, бързо да премине!
Успех! Peace

# 704
  • Sofia
А това масло от репей от къде може да се купи  newsm78 newsm78
Днес си го купих от  дрогерия Парамед до Женския пазар/срещу спирката на трамвай 20 и 22/
100мл./18,70лв.

Общи условия

Активация на акаунт