Бъдещи първокласници в Русе

• 58 460
  • 420
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Здравейте, мами на първолачета!
Ние ще се записваме във Възраждане. Живеем съвсем до училището. Вече сме подали заявление; сега предстои да си вземем и удостоверението от детската градина. Записването е от 30.05 до 14.06 от 8 до 16,30 в библиотеката.
Като се изключи удобството на близкото училище; това, което ме спира да запиша малката в друго е познаването на една от учителките, които ще поемат 1 клас. Тя беше класна на големия ни батко и моето мнение е, че се отдава на децата. Внимателна, без да повишава тон или да обижда; с разбиране за терзанията и проблемите им.

# 106
Чочиии, аз подадох документи миналата седмица в СОУЕЕ и не че е излишно, но и не е задължително да се представи такава служебна бележка, че детето е посещавало подготвителна и предучилищна група/клас. Аз нямах.
Ние си подадохме целият комплект документи, както си му е редът......за по-сигурно  Wink

# 107
Моля ви, кажете ако знаете нещо за еднократната помощ от 150лв. за първокласник - какво е необходимо за да я получим?

# 108
Моля ви, кажете ако знаете нещо за еднократната помощ от 150лв. за първокласник - какво е необходимо за да я получим?
И на мен ще ми е интересно да науча

# 109
Ако може да се вярва на тази статия, гледам, че е от преди няколко дни - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1986901

# 110
За Дойче шуле знам за 4 учители ,които ще поемат 1ви клас - Пл.Токаджиева,  Кр.Стойнова,  В.Христова, Ст.Бенева. Моля за отзиви и препоръки! Ако има майки на 4-класници да се включат, ще ми е много полезно.

# 111
Ако може да се вярва на тази статия, гледам, че е от преди няколко дни - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1986901
Peace Благодаря

# 112
  • Русе

Трябва да отговаряте на условието - доход до 350лв/член от семейството. След записване в училище се взема бележка от там, че детето ще бъде в 1 клас; останалите документи са като за месечните детски - доходи, бележка от личния лекар, от банката, уверения, ако има учащи братя и сестри....Изплащат се в следващия месец.Срокът за подаване е до септември включително.

# 113
Добро утро!
Да се похваля, че сме приети в СОУЕЕ с френски език.... Party

# 114
Чочиии честито !  bouquet

# 115
Чочиии, честито!
Списъците са само на информационното табло на централния вход на у-щето, нали (не намерих в сайта)?

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 10:05 от Desirée

# 116
Чочиии, честито!
Списъците са само на информационното табло на централния вход на у-щето, нали (не намерих в сайта)?
Мерси  Hug
Да-само на информационното табло на централния вход на у-щето са изнесени!  Peace

# 117
Благодаря, значи ще се разходим утре да проверим (макар че ще е чист късмет за нас евентуален прием там).

# 118
Да се похваля и аз, моето момченце ще е първокласник в Дойчето! В СОУЕЕ с немски бяхме/сме в дълбоките резерви.

# 119
  • Русе
   Днес след работа минах през Дойче шуле - списъците с приетите деца са прибрани, имало технически проблем. Ще ги извадят в понеделник сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт