Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 530
  • 740
  •   2
Отговори
# 480
Да прибавя и аз :

Пази Боже, сляпо да прогледа.

Въшката като се наяде - излиза на челото.

Сбогом Ибо, може би отиваш на място, където ще разберат твоята дипломация, защото в реалният свят никой не те разбра.

Цял живот уважаваше и приятели и врагове, жена си, любовницата си, на никой лошо дори не помисли, а те горките така и не те разбраха.

Матракчъ вместо да ти благодари, че го направи по-силен духом, като спа с жена му- той ти се разсърди.

Сюлейман вместо да се зарадва, че го нарече лъв- царя на животните, той  ти взе живота.Не се радва за комплимента а ти се сърди, че  себе си господар на тоя лъв се нарече. Но той е глупав защото дума- дупка не прави нали.

А Хатиджето, оххх Тя милата така и не разбра, че просто не си искал да я тормозиш с такава низка страст като секса, че ако  роди още едно дете ще и се развали фигурата, но нали и тя глупава- не разбра добрата ти душа.

А Хюррем- как не я е срам! На Хю най-много искаше да помогнеш, вместо да гледа как децата и един ден ще се борят за престола, можеше спокойно да си лежи в тюрбето. Даже няколко варианта и приготви, но тя нали е глупава не го оцени.

Перчем Ага и той неблагодарен, ти го пусна на безплатен скок с парашут- той взе, че скочи без.

И на Якуб Ефенди помогна - колко пъти изпадаше в транс и искаше да иде на оня свят, но се не му се получаваше- защото е глупав. Ти му показа, че не с опиум а с нож се стига там.

И колко още не те разбраха..........,но можеш да бъдеш доволен защото 500 години по-късно поне 4 интелигентни жени живеят на този свят, те разбират и оценяват всичко което си направил за обичаните хора.

Почивай в мир!

newsm10

# 481

Ако можех да правя колажи , щях да спретна  нещо такова ,Хюрем се гледа в огледалото и вижда Ибрахим.  

Аз направих обратния вариант  Laughing

# 482
Привет wavey Coffee  denisass  Joy

Нигяр и Матракчъ вече могат да станат семейство и да страдат заедно за Ибрахим Heart Eyes hahaha

smile3501  smile3501 smile3501

Въпросът е кой от двамата ще страда повече?  newsm78
За Нигяр е ясно......голямата и любов, баща на детето и......нормално е да страда.
Проблемът е при Матрака.....тази безгранична преданост към Ибо......дали не е тайна любов?

# 483
# 484
# 485
Ще изкарате на Матракчъ име още малко  Joy

# 486
След като лъвът прочете бисерите на своя
укротител дали ще му даде възможност да
 опресни Макиавели?

.

# 487
Въпросът е кой от двамата ще страда повече?  newsm78
За Нигяр е ясно......голямата и любов, баща на детето и......нормално е да страда.
Проблемът е при Матрака.....тази безгранична преданост към Ибо......дали не е тайна любов?

Въпросът за тази "История на една любов" си остава открит за дискусия - аз отдавна съм на мнение, че изобщо не се подразбира, че иде реч само за Сюлейман и Хюррем  Wink Grinning

П.П. Вече почвам да се чувствам като в концертна зала като вляза в темата - аплодисменти ли са, чудо ли е!  ooooh!  Laughing
Моите аплодисменти ще са за тези, които до сега не са писали - моля, престрашете се вече, че не остана...и този сезон вече напредна, а не се знае до кога, а пък и нещо взехме да си омръзваме все едни и същи да се киприм тук  Laughing

# 488

Ани, това вече е копнежа на Ибо... Joy Joy Joy Сравнява се с господаря си... hahaha hahaha Joy

Наде, отново вълшебен колаж! Hug Hug Имам предвид колажа със Султана!   bouquet

vip42, това за Матракчъ е вече прекалено - момчето непрекъснато се влюбва в жени, просто не е възможно...  Thinking Но според мен у него има някакъв мазохизъм, който го държи близо до мъчителя му... Имаше такъв синдром, май... newsm78 newsm78 А без него, сигурно отново ще се влюби - ще видим в кого, може да се появи нова девойка... Rolling Eyes

# 489

Ето един от поредицата колажи на оператора в 81 еп.   bouquet

# 490
"Столкхолмски синдром" едва ли е развил..но ще съм доволна ако се ожени за Нигяр и да се отдаде на науката вече..Стига се е мандахерцал по пазарите и кафаните,ами и да поработи..

# 491

За Фатих Ал нищо лошо, пич е.  Но Матрака открай време е на левия тротоар. То не бе преклонение пред Ибо, не бе чудо. Заради Ибрахимовата любов е готов на всичко. Сигурно е израстнал в Анадола     Joy

# 492

За Фатих Ал нищо лошо, пич е.  Но Матрака открай време е на левия тротоар. То не бе преклонение пред Ибо, не бе чудо. Заради Ибрахимовата любов е готов на всичко. Сигурно е израстнал в Анадола     Joy

Joy Joy Joy

# 493
Лично за мен, Ибрахим паша си е най-големия враг сам на себе си. Той правеше грешки, които Хюррем после показваше на Сюлейман. Вярно, някои от тях бяха преиначени или допълнително подсилени от нея, но той вече така се главозамая от положението си, че почна да се чувства недосегаем.
Изобщо... на Ибрахим му харесва да е господин, пък било то за един ден.

А защо Ибрахим не показваше грешките на Хюррем на Великолепния Лъв?
Като прочета любимото ви клише как Ибрахим си го заслужавал и ми иде да си излея кафето върху монитора. Ами, скъпи Хюремки, в тоя ред на мисли, и Хюремчето си го заслужава, та даже и повече. Още от Мария си го заслужава, мен ако питате. Като минем и през достопочтената Валиде, която довърши с думите си на смъртния одър, принцесата Изабела, опитът за убийство на Мустафа, опитът за убийство на Ибрахим и т.н. С много кръв са изцапани ръцете на тази бивша православна християнка. Великолепният Лъв не знае и четвърт от "добрите й дела", ама той така се е вкопчил в идеята за вечна власт, че е сляп и глух за всичко останало.
Елена, фенката, както винаги страхотни интелигентни и обосновани постове.
Да пусна и аз малко аплодисменти, че тук са на почит  Peace
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

абсолютно на същото мнение сън Simple Smile Ибрахим ще си отиде , но Сюлейман ще остане преследван от сянката му и според мен ще съжалява.Всички изброени в анкетата потенциални противници на Хюрем ще бъдат актуални, но Хю ще се съсредоточи в отстраняването на  Мустафа, като приложи всичките досегашни интригантски практики, които видяхме с Ибрахим, говорейки за предателство и т.н. Според мен обаче ,след като Ибрахим си отиде, няма кой да вдига акциите на Хю пред султана, както беше до сега.Господарят е наясно че ако Ибрахим е единият се самозабравил, втората е именно Хю, благодарение на властта която им е дал и следва да видим как Сюлейман лично ще изобличава на моменти Хю и ще я хваща в крачка Simple Smile само предположение ...

# 494
Да бе, да......

"Столкхолмски синдром"..................

Не Стокхолмски, а Анадолски синдром е развил по тия походи и шатри.......заобиколен от ма.афи

Общи условия

Активация на акаунт