Намаления 2013

• 107 611
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
В Дафне също има намаление Simple Smile

# 31
  • Beyond the Frontiers
Да следя. Аз изчаквам и онлайн магазините, че от 9-ти в Ларедут започват намаленията.

# 32
Благодаря за инф. за Андрюс. Днес купихме костюм на мъжа ми. За информация намалението до -50% и напр. всички ризи са намалени.

# 33
Здравейте!
В Некст дали ще има по-голямо/от 30%/намаление?

# 34
  • София
Наде, мерси   bouquet

В Овиес на Цариградско почти нищо не е останало и почти няма номера. Не знам как е в Сити Центъра, но нямам време да отида и дотам. Исках да взема повече неща, пък взех само едно детско долнище и мъжка блуза за подарък  Tired

# 35
Дали да чакам манго да намалят нещата или докато чакам вече нищо няма да има...

# 36
 и в Сити центъ, в Овиезе няма нищо,всичко е ,азг,абено лмного ме е яд,специа.но за момчета няма нищо буква.но

# 37
Здравейте знаете ли Плейлайф кога ще имат 50% Харесах палтенце,но ми е скъпо и се надявам да го хвана на по сериозно намаление  bouquet

# 38
В Адидас ще има ли повече от -25% ?

# 39
От днес едни дънки от Манго и една ризка от Зара за малчо Peace
Обаиби все още - 30 и 50 %.... ми нищо не ме грабна

# 40
  • в града на вечния купон
Здравейте!
В Некст дали ще има по-голямо/от 30%/намаление?
и аз го чакам.....
Иначе днес взех някои неща,които бях набелязала...

# 41
Mango_70%,bagatt 50%

# 42
  • София
Здравейте,
По софийските магазини има ли големи намаления на зимни обувки (половинки)? Търся качествена кожена обувка за около 50-90лв (мъжки). Утре имам излизане и мога да мина през два от моловете(Стамболийски, Сердика или друг...). Нещо от този тип:
http://www.sportsdirect.com/kangol-mosh-boots-mens-114170
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-mens-hike-boots-114252?colcode=11425204

Мисля и за онлайн магазините - там има ли нещо интересно?

# 43
Следя темата с интерес, но май е време да хващам магистралата и ....към софийските молове, преди да свърши всичко интересно Simple Smile

# 44
hakama, точно такъв тип, но Тимберланд купих на ММ от ДЖавари преди НГ за около 90 лв., но тогава имаше код. СЛеди  www.javari.de, www.javari.co.uk, www.javari.fr , изпадат изгодни неща Peace

Общи условия

Активация на акаунт