Намаления 2013

• 107 852
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, на Стамболийски вече няма Манго. Бенетонът вчера следобед беше доста пообран в момчешката част. Аз също взимам С момчешко, но вчера сутринта в Сердика имаше избор на по-весели цветове. Взех две блузи в червено и една в оранжево, а имаше и други модели.

Значи, явно е обрано много бързо. Мерси

# 196
  • Бургас
Момичета, на 03.01. си купих една дрешка от Calliope, но нещо не ми допада...
Дали ще има проблем да я заменя за нещо друго? Пазя си касовата бележка.

# 197
Водих тийна на  пазар за дрехи в The Mall  и мога за докладвам за мъжко младежко.  Търсихме дънки, тениски и ризи.В Зара и Бершка беше пълна скръб, такива парцалки просто не ми го побира главата. Хареса една тениска за 16.9, ама се страхувам, че ако я изпера и за парцал не би ставала.

В Бенетон дънките, които ставаха бяха около 60лв и никак не си заслужаваха. Тениски просто нямаше нормални.

В Еспри хлапето си хареса дънки за 80лв, тениска за 19лв и риза за 50лв и честно казано като ги облече, беше чудесен.

Хареса и пуловер  на Том тейлър  по 60лв, много свежи тонове.

# 198
  • София
Не много по темата, но просто съм бясна Twisted Evil В Н§М етикетите са така подвеждащо написани, че направо нямам думи. Вместо с най-големи цифри и най-отгоре да е изписана цената в левове, те са плеснали в евро и човек се заблуждава, че нещо е много изгодно, а всъщност не е. Чудя се чисто юридически това законно ли е или не? Направо си плачат за КЗП.

# 199
В Адидас какво е намалението?

-25%

# 200
+ :Не знам да има правило да се слага мн.ч. на предходната дума.

Laughing  bouquet

children's voices, men's knitwear, women's socks....

Не разбирам какво имаш предвид с изброените изрази и горния цитат  newsm78
Нали точно това се опитват да обяснят момичетата, че това чудо с апострофа не е мн.ч. Пък "менс" без апостроф е грешно  Whistling
Иска да каже, че мн.ч. идва от men, children и т.н., а пък  "s" във voices и socks е за благозвучие Mr. Green (добре, че на knitwear "s" e пропуснато). Това, разбира се, е мое предположение. Откакто съм във форума започнах да се съмнявам във всичко, което знам и практикувам.
Да. Ще мине вещицата с метлата, но ...

Има и едни други намаления, в реалните и виртуални книжарници.
На интересуващите се от въпросите на английската граматика препоръчвам това:
http://www.book.store.bg/p71018/english-grammar-in-use-cd-raymond-murphy.html
Там достъпно е обяснено за абстрактни и бройни съществителни, множествено число, образуване на possesive и т.н.
На останалите- успешен лов в света на модата и аксесоарите!  Hug

# 201
  • Sofia
На интересуващите се от въпросите на английската граматика препоръчвам това:
http://www.book.store.bg/p71018/english-grammar-in-use-cd-raymond-murphy.html
Заслужава си, имам я в 2 екземпляра, за който се интересува  Peace

# 202
Момичета, на 03.01. си купих една дрешка от Calliope, но нещо не ми допада...
Дали ще има проблем да я заменя за нещо друго? Пазя си касовата бележка.
Пробвай, по принцип сменят, но не знам какъв е периода. За всеки магазин е различно. В Сваровски има намаление до 50% доста интересни и примамващи неща. В Спрайдер има намаление на 50% почти на всичко до утре, плюс 60% на някои артикули до края на месеца. От дамското нищо интересно или  аз не бях в настроение. В мъжката част имаше интересни ризи. Обикновено от там взимаме суитчери за спорт. В ХМ намалени са неща, за които трябв да ти плащат, за да ги вземеш.

# 203
  • в града на вечния купон
В ХМ първите два дни има готини неща,въпреки че онзи ден си взех страхотна рокля,точно от боклуците...

# 204
  • Berlin
Добре, моля, уточнете сега трябва ли да има апостроф или са го махнали, че почвам да се съмнявам. Grinning Hug

# 205
  • софия
Добре, моля, уточнете сега трябва ли да има апостроф или са го махнали, че почвам да се съмнявам. Grinning Hug

Има си апостроф, но някой е пропуснал началото на обсъждането Peace

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 05:51 от zvanche

# 206
  • София
Galactic Voyager, на Стамболийски вече няма Манго.
Това какво означава!? Rolling EyesЧе Манго вече нямат магазин там ли?
Да докладвам вчера от Сердика-за детето взех блузки и клинче от  LCWaikiki,които си бяха на -30% намаление.Погледнах и други неща,които преди намалението съм и взимала и пак са 30% намалени въпреки ,че пишеше на магазина до -50%.Може да съм избирала и все неподходящи артикули де Wink
В RESERVED си купих боти,ест. кожа  от 144лв,на 89лв не знам калко % е това,мен ме устройваше.В PEEK & CLOPPENBURG  имаше намалени доста неща,но пак не на 50%,а по-малко.Харесахме мъжки панталони в Massimo Dutti на 59лв и това май,че си беше около 50%намаление.

# 207
  • София
Galactic Voyager, на Стамболийски вече няма Манго.
Това какво означава!? Rolling EyesЧе Манго вече нямат магазин там ли?
Да, нямат вече магазин там. Той доста време беше все опоскан и разхвърлян в безпорядък. Накрая просто престанах да влизам там. Миналата седмица се бях запътила към Okaidi и се изненадах, че и двата магазина вече не съществуват.

# 208
  • Sofia
Момичета, има ли новини от Дика?

# 209
  • София
Момичета, има ли новини от Дика?

Онзи ден видях,че на витрината пишеше -50% или до -50%,но не съм влизала.

Да, нямат вече магазин там. Той доста време беше все опоскан и разхвърлян в безпорядък. Накрая просто престанах да влизам там. Миналата седмица се бях запътила към Okaidi и се изненадах, че и двата магазина вече не съществуват.

А какво има на тяхно място?Окайди къде отива?Струва ми се,че в Mall Bulgaria щяха да oткриват магазин  newsm78.
Струва ми се,че Mall Sofia започва да запада.Знам,че Promod са вече там,а не в Сердика.

А някой знае ли дали все пак ще има Waikiki в Bulgaria Mall?

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 12:42 от Just...a woman

Общи условия

Активация на акаунт