Намаления 2013

• 107 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
знаете ли горе долу кога се пуска намаление в кампер, в сердика център, сега получават новите неща, дали края на април или до средата на май, ще пуснат едно леко намаление? харесала съм 3 чифта... Rolling Eyes

# 556
  • Sofia
Някой случайно да знае къде има намаления на бебешки дрехи?  newsm78
Преди 2 седмици в  mothercare в мол сердика на определени неща имаше 50% намаление, но сега как е незнам  newsm78
Има го още.  Peace
В Бобо Зандер - 75%. Забърсах една страхотна рокля!

# 557
  • София
Някой случайно да знае къде има намаления на бебешки дрехи?  newsm78
Преди 2 седмици в  mothercare в мол сердика на определени неща имаше 50% намаление, но сега как е незнам  newsm78
Има го още.  Peace

Дали е реално и има ли нещо останало  Thinking

# 558
Някой случайно да знае къде има намаления на бебешки дрехи?  newsm78
Преди 2 седмици в  mothercare в мол сердика на определени неща имаше 50% намаление, но сега как е незнам  newsm78
Има го още.  Peace
Дали е реално и има ли нещо останало  Thinking
Тъй като живея в съседна кооперация на един от магазините, често се изкушавам да влизам, понякога забърсвам нещо, понякога- не, но всеки път си обещавам, че е за последно!  Да, има хубави моделчета, но са МНОГО високи цените, от които правят намаленията. И намаленията винаги са ДО еди колко си процента. Няколко рокли тип сукман дебна още от миналия сезон - под 70 лева не са паднали. Имам достатъчно дрехи на марката, за да преценя, че качеството не е върховно и не си струва парите - каква е тая себестойност дето обаждат, изумително...  Shocked Rolling Eyes. За мен това са типично български измислени намаления.  Peace

# 559

В H&M, в момента има намаление. (До колкото разбрах е до 24.03.) Днес видях доста пуловерчета и блузки по 10 лв, шапки по 5, панталончета по 15 и т.н

# 560
  • There I was on a July morning
Преди 2 седмици в  mothercare в мол сердика на определени неща имаше 50% намаление, но сега как е незнам  newsm78
Има го още.  Peace
Дали е реално и има ли нещо останало  Thinking
Тъй като живея в съседна кооперация на един от магазините, често се изкушавам да влизам, понякога забърсвам нещо, понякога- не, но всеки път си обещавам, че е за последно!  Да, има хубави моделчета, но са МНОГО високи цените, от които правят намаленията. И намаленията винаги са ДО еди колко си процента. Няколко рокли тип сукман дебна още от миналия сезон - под 70 лева не са паднали. Имам достатъчно дрехи на марката, за да преценя, че качеството не е върховно и не си струва парите - каква е тая себестойност дето обаждат, изумително...  Shocked Rolling Eyes. За мен това са типично български измислени намаления.  Peace
Онзи ден влизах в магазина им на бул. Витоша и нямаше кой знае какъв избор на намалени стоки Confused
Аз също съм купувала от тази марка и считам, че редовните цени са доста високи, а при намаленията или не остават от моделите, които съм набелязала, или няма номера.  Peace

# 561
  • София
Не знам дали  е точно за тази тема, но това ми попадна днес във фейсбука и реших да споделя и тук:
Възползвайте се от възможността да почистите гардероба си и да предадете стари или ненужни дрехи във всички магазини на H&M в България. Освен, че ще направите нещо добро за природата, ще получите и ваучер за 15% намаление на продукт по избор при следваща покупка срещу една торба с дрехи.
Не позволявйте модата да отиде на боклука!

# 562
  • Cambridge, UK
днес михах пред h&m в мол българия, от намалените неща имаше само 10,20,40лв и не бяха нищо особено

# 563
  • софия
Не знам дали  е точно за тази тема, но това ми попадна днес във фейсбука и реших да споделя и тук:
Възползвайте се от възможността да почистите гардероба си и да предадете стари или ненужни дрехи във всички магазини на H&M в България. Освен, че ще направите нещо добро за природата, ще получите и ваучер за 15% намаление на продукт по избор при следваща покупка срещу една торба с дрехи.
Ееее, от кога чаках да започне да се случват това и в Бг. Пише ли до коя дата е инициативата?

# 564
А някой видял ли е дали наистина това се случва? Защото и на мен много ми харесва идеята. Никак не ми се хвърлят дрехи.

# 565
  • sofia
Аз отдавна четох, че предстои такава инициатива на ХиМ уърлдуайд, истина е. PeaceНо не съм ходила още на място, а имам много непотребни дрехи. Няма на кого да ги дам и май ще отидат за рециклиране. Някой знае ли колко трябва да са големи торбите? Simple Smile

# 566
По повод тази кампания на  Н&М....сега се сещам как преди 4 години когато живеех в Норвегия гледах едно сако, много го бях харесала, но така и не го взех.....е същото това сако го видях тук миналата зима за 99лв.....сега вече ми стават нещата ясни..... Joy... Нали се сещате,че по запазените от нас дрехи ще заминат за някоя друга страна .....А и да в Н&М съм виждала дрехи с етикети , които видимо НЕ изглеждат нови и даже съм виждала блузи с ''топченца''... Явно това е някакъв уж скрит начин за пробутване на секънд хенд....Така както го мислех сега съм 100% сигурна.  Peace.

# 567
  • в града на вечния купон
Аз отдавна четох, че предстои такава инициатива на ХиМ уърлдуайд, истина е. PeaceНо не съм ходила още на място, а имам много непотребни дрехи. Няма на кого да ги дам и май ще отидат за рециклиране. Някой знае ли колко трябва да са големи торбите? Simple Smile
миналата седмица на касата момичето ми даде брошура и ми каза за инициативата,казаха ми,че няма значение дали ще занеса детски или дамски дрехи!

# 568
  • Berlin
Не вярвам да искат задължително HM-ски да са върнатите дрехи.

# 569
  • в града на вечния купон
Не вярвам да искат задължително HM-ски да са върнатите дрехи.
всякакви може

Общи условия

Активация на акаунт