Намаления 2013

• 107 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
-25% в Хиполенд Русе до утре включително. Ликвидация на всичко (местят магазина)

# 601
  • Пловдив
Миналата година през Април имаше голямо намаление в Техномаркет, дали тази година ще има пак?

# 602
  • София
Този уикенд в Техномаркет и в Технополис има съответно 10% и 11% намаление,но май не влизат всички стоки.

# 603
Аз до колкото видях пишеше, че влизат в намалението и стоки в промоция. Това за Технополис. Може все пак и аз да съм в грешка.

Между другото днес останах очарована от ДМ. Имат 15% намаление за рожденници и това намаление важи и за промоционални стоки, та и аз намазах нещичко.

# 604
Аз до колкото видях пишеше, че влизат в намалението и стоки в промоция. Това за Технополис. Може все пак и аз да съм в грешка.

Между другото днес останах очарована от ДМ. Имат 15% намаление за рожденници и това намаление важи и за промоционални стоки, та и аз намазах нещичко.

В Технополис намалението важи и за намалени стоки, за всички стоки е, хората доста купуват.Simple Smile

# 605
  • в града на вечния купон
Този уикенд в Техномаркет и в Технополис има съответно 10% и 11% намаление,но май не влизат всички стоки.
и в двата магазина намалението е на цялата техника, дори и тази в промоция.Аз си взех таблет от ТМ и освен 10% ми дадоха и ваучер, с който ще си взема една карта памет следващия месец Peace

# 606
  • UK

Това намаление само за този уикенд ли се отнасяше или по принцип ще е за всеки уикенд? Crazy

# 607
-25% в Хиполенд Русе до утре включително. Ликвидация на всичко (местят магазина)
Kъде го местят ?Знае ли се?

# 608
В другия мол на Карфур. Незнам обаче на кой етаж и къде точно ще е, но от утре е там.

# 609
В ХМ има доста намалени неща.. Понякога намирам доста хубави неща на хубава цена.. Понякога намалените стоки на нищо не приличат Simple Smile Но въпреки това магазина им е сред тези които посещавам поне веднъж седмично Simple Smile За интересуващите се да отбележа, че и в Replay Мiss Sixty и Fan Point продължават намаленията макар че вече размери почти няма... За Replay в сряда ми казаха, че вече и чантите от зимната колекция са на 50%..

Също искам да вмъкна и нещо не по темата Simple Smile Но тъй като тук си говорим за шопинг искам да споделя, че търся тази туника на Аdidas от новата колекция, но аз съм от Пловдив и не знам дали още не е заредена тук или по принцип няма да дойде в Пловдив.. Ако някой я види в магазините в София моля да ми пише  :oops

http://www.adidas.com/com/product/Z34800/?ref=ZmlsdGVyJTVCZGl2aX … XIlNUQ9d29tZW4%3D

# 610
Някой ходил ли е в Z1 до Джъмбо? Имат някаква промоция ама не знам дали си струва-
5 за 25лв, 10 за 40лв.

# 611
Някой ходил ли е в Z1 до Джъмбо? Имат някаква промоция ама не знам дали си струва-
5 за 25лв, 10 за 40лв.

Писала съм няколко страници назад. Промоцията върви от доста време и имаше интересни неща, но след толкова седмици какво ли е останало....

# 612
  • Sofia
Днес напазарувах страхотни детски дрешки в Некст в The Mall. Има голямо намаление на някои неща, панталонки за 10лв, тениски за по 8-10лв, доста ровене падна, но за 100лв напълних голяма торба  Laughing
Връщах се и втори път, много бързо се изчерпват нещата.

# 613
  • София
А в некст дали има и бебешки дрешки?

# 614
  • Sofia
Има, разбира се. Не обърнах внимание на намалението там, аз вече купувам за 2г.

Общи условия

Активация на акаунт