Петиция против целогодишното шофиране на фарове през деня

• 5 413
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
А моята е немска, произведена преди 4-5 години и също си има дневни светлини. До колкото знам наличието на дневни светлини вече не е екстра в автомобилите, а е задължително заради някакви изисквания на европейския съюз. Тоест, не само у нас има изисквания за каране с включени светлини и именно за това са въведени дневните, които са и по-икономични.
И аз не разбирам срещу какво недоволствате, vl. 

# 136
Карам японска кола произведена за Австрия и въобще за Европа с фабрични дневни светлини. Вземи ти спри най–накрая с глупавите си твърдения Stop

От 2011 година всички коли, произвеждани за ЕС трябва да имат фабрични дневни светлини. Пфууу, глупави европейци  Mr. Green

# 137
Ох, ама и ти умора нЕмаш! Дай някой смислен аргумент срещу светлините, защото не мога да схвана срещу какво точно роптаеш.

Е, човека си го е написал няколко страници по-назад! Не можел ВИНАГИ да мисли и за светлините!  Whistling

# 138
Ох, ама и ти умора нЕмаш! Дай някой смислен аргумент срещу светлините, защото не мога да схвана срещу какво точно роптаеш.

Роптая против тази БЕЗСМИСЛЕНА ПРОСТОТИЯ! Много ми идва!!!

Ако щеше да подобри поне мъничко безопасността, щях да кажа "Добре, ще я изтърпим някак си." Но НЯМА такова нещо......И хората са го разбрали и описали. Не чете ли дългите обяснения по-назад? Отново ли трябва да ги повтарям? И линк пуснах.... Даже дружеството на австрийските офталмолози е взело отношение. Нима те НЯМАТ ХАБЕР ОТ ЗРЕНИЕ??? Вчера темата беше отишла към другите фактори, влияещи на безопасността. Ти обаче държиш да повториш, потретиш и подесетиш ЕДНА И СЪЩА ГЛУПОСТ! АМАН! Другите, които ти пригласят-също! Каква е целта ви???
Пуснах темата с намерението да бъде ИНФОРМАЦИОННА, А НЕ ДИСКУСИОННА. Поради това в първия пост нищо не написах.....А те се навъртяха 10 страници с глупости и лигавене.

http://www.dadrl.hit.bg/

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 01:17 от vl

# 139
А моята е немска, произведена преди 4-5 години и също си има дневни светлини. До колкото знам наличието на дневни светлини вече не е екстра в автомобилите, а е задължително заради някакви изисквания на европейския съюз. Тоест, не само у нас има изисквания за каране с включени светлини и именно за това са въведени дневните, които са и по-икономични.
И аз не разбирам срещу какво недоволствате, vl.  

http://www.dadrl.hit.bg/

Прочетете по-назад. И вчера писах доста.

"Породата "Български слон" е по-малкият брат на породата "Съветски слон" .Така се правеше през социализЪма, така папагалски се налагат нормите сега ,защото "В Европа е така....."
Да светиш със 100 лукса в слънчев августовски ден по пътищата на южна Европа е пълно безумие....Най-тъмното петно в насрещната кола са фаровете му!"-цитат

Общи условия

Активация на акаунт