Петиция против целогодишното шофиране на фарове през деня

• 5 411
  • 139
  •   1
Отговори
http://www.peticiq.com/nenafarovete

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 16:12 от vl

# 1
Абе , какво ви пречат тези фарове толкова бе . Аман вече . Петиции , не знам си какво ...
Сметка от енергото ли ще ви дойде , че така сте се затръшкали ?
Ако запалените фарове помогнат поне един некадърник да види идващ автомобил , може да спестят големи неприятности ...

# 2
  • Galaxy 13197853088
малоумници.

# 3
Има ли шофьор в голям град, който да не е оценил предимството на запалените фарове? Говоря за редовен шофьор, а не за неделен такъв.

# 4
Ми...карат на електромери..

# 5
Колко глупости изчетох в тая петиция само в началото ѝ,  не е истина Crazy

# 6
Абе , какво ви пречат тези фарове толкова бе . Аман вече . Петиции , не знам си какво ...
Сметка от енергото ли ще ви дойде , че така сте се затръшкали ?
Ако запалените фарове помогнат поне един некадърник да види идващ автомобил , може да спестят големи неприятности ...

..................................

# 7
Има ли шофьор в голям град, който да не е оценил предимството на запалените фарове? Говоря за редовен шофьор, а не за неделен такъв.

..........................  bouquet

# 8
  • out of space
Аз също съм в недоумение. Какво ви пречи да цъкнете копчето?!  newsm78

# 9
Хора без работа ............

# 10
Не мога да повярвам, че има хора, които са против.

# 11
Честно казано, аз карам на фарове много години преди въобще да въведат шофирането с фарове през зимата. Дори предния ден преди да въведат за първа зима шофирането на фарове ме спряха полицаи и буквално се заяждаха защо съм с включени фарове в ясен ден. Много бяха учудени, че разчитам и пешеходците да ме видят, нищо, че карам по правилата.

Обаче много ме дразни за фарове в ясен ден да са много стриктни, а масово да си затварят очите за деца без столчета и колани.

# 12
Чудя се дали да не пусна петиция против кокошия трън, който ме мъчи с години. Разчитам да ме подкрепите.  

# 13
Аз шофирам с включени фарове от години. Самите фарове се включват със запалването на автомобила. Не разбрах, г-жа vl против ли е запалените фарове или просто ни информира за всичко, което така или иначе знаем, както и през миналата година.

# 14

vl не ли мъж?

Общи условия

Активация на акаунт