Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 528
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • У дома
Фея, много благодаря! Супер тренировки!

# 436
  • Sofia
Фея, много интересни са  тези тренировки.
Тъй като коляното ме боли днес направих една Джаки Quick Start за горна част на тялото и малко упражнения за четрибуквието Laughing, малко планкове и стречинг. Чувствам се приятно уморена и доволна от себе си.
Между другото имам някакъв стречинг на "тихия убиец" Силвия, който така и не съм пробвала, дори не съм го разглеждала. Ако провявате интерес, мога да го кача в докса.

# 437
Привет, привет!

Първо, искам да благодаря за тренировката за деца, моята почти 9-годишна кака  направи първата част. Спрях я, макар че може би не трябваше...но да не си натресе мускулна треска Simple Smile Много и хареса, а като гледа мен се надъхва допълнително  Hug

Venilove изглеждаш перфектно Simple Smile

Днес, въприки камарата работа,  направих около 20 мин на Джилиан...горене на мазнини и усилване на метаболизъм...тренировката е около 55 минути, но нямаше как на работа да се хвърлям и лягам по земята  ooooh!...но както и да е...все е нещо...
А тренировката на катамарана мноооого ми хареса, ама много... Joy Търся катамаран по повода  Hug
Гледах такива ластици в един магазин, гледах тежести за крака...много се колебах дали да не си купя. Вие какво имате и как го ползвате? Да си призная честно искам да съм стегната, суха и слаба, тези тежести не правят ли обем донякъде...то вярно и хараната е важна, но пък моето тяло е много податливо...

За финал да ви пусна една яка мадама...харесаха ми тези упражения Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=A8c-HJjpZsE

# 438
Ел, тренировката на катамарана не е с ластици. Материята на TRX не е разтеглива.

# 439
Фея, може друго да съм гледала, но имаше закрепване на стена и то ме наведе на тази мисъл, продавачката не беше запозната...както и да е...няма да си купувам засега нищо Simple Smile Особено катамаран Simple Smile яхта или ветроход Simple Smile

# 440
Вени, така е като бързам да пиша преди първото кафе  Laughing Нищо де, то твоето колело е още по-ефективно с тежести и помощни колела  Grinning

Ел, това е Зузката  Grinning Тука е хит и много момичета продължават да правят нейни неща  Peace
Ако купиш някое от трите изброени, не збравяй да ни поканиш да го полеем и да потренираме дружно  Joy

Фея, замириса на море.... Heart Eyes

Мен днес ме очаква само колело.Другото, което си мислех отпада, заради подранили гости  Laughing

# 441
# 442
  • Sofia
Amantes,  това е тъжната истина. Ние поне не сме застрашени Mr. Green
Днес се отчитам с 1 ниво на Джилиан от 30 Day Shred,не ми стигна обаче,  лекичко ми беше. Прави ми се още нещо, ще видя какво. Може би една Джаки за корем?! Още умувам.
Желая ви приятен ден.

# 443
 Привет мацки, аз минавам само да се разпиша да не ме забравите или да помислите, че не тренирам Simple Smile Много съм заета напоследък в работата и не съм ви чела, но си тренирам ежедневно като послушах Мерито да не правя тренировки по-дълги от 30 мин на ден и съм ок. През седмицата сменям ФБ, Джаки и Боб/ взависимост от настроението/, а през уикенда загрявам с Шон и карам ски. Това е от мен, надявам се вие всички сте добре и в добро настроение. Успешен ден и много усмивки  Hug

п.с. Не можах да не споделя и потрес от една гледка на която станах свидетел току що : Един баща с момиченце на не повече от 3 години минават и детето държи и яде огромен мазен и гнусен дюнер, от който на мен ми се повдигна като го видях с всичките майонези и други боклуци, а този човек го дал на детето си да го яде  Shocked  

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:06 от Besserwisserin

# 444
Фея, може друго да съм гледала, но имаше закрепване на стена и то ме наведе на тази мисъл, продавачката не беше запозната...както и да е...няма да си купувам засега нищо Simple Smile Особено катамаран Simple Smile яхта или ветроход Simple Smile
Ластиците можеш да ги вържеш за греда, колона и пр., така че да ти дават възможност също за трениране на гърди и гръб. Само че заради еластичността си не позволяват правенето на лицеви опори, примерно.

Ето го TRX-а. В домашни условия той се закрепя за врата (на практика го защипваш с вратата) и няма никаква еластичност.

Тюх, жалко, че не щеш да си купиш плавателен съд! :Р

Besser, така е. И аз съм ставала свидетел на подобни гледки твърде много пъти... Моите щерки могат лекция да ти изнесат за полезните и вредни храни  Flutter

# 445
  • 1st floor
Де да можех и за да мразя дюнерите... Embarassed Добре, че съм придирчива и ям от две-три места само, а те вече са ми далече и неудобни...

Отчитам се с Кардио 1 на Джилиан.

# 446
Здравейтеее аз се отчитам с  Glue Challenge + Recharge Simple Smile

# 447
Тук на почит са мазните гироси, за които гърците ме убеждават, че са 'изключително здравословни'  ooooh!. За малките деца, се чустват длъжни да ги тъпчат с всякакви сладки, шоколади, кроасани и бонбони  Confused
За днес започнах No More Trouble Zones а Джилиан, но не успях да го направя цялото. Дали защото не успях да се наспя, но по едно време започна да ми се вие свят и се спрях, все пак оставаха само десетина минутки до края. Не е от водата, защото винаги пия достатъчно. Днес ще го ударя на почивка  и утре с нови сили Wink

# 448
  • Варна
Здравейте! Аз не пиша много, че при мен няма кой знае какво да се пише - вече съм последна седмица на 1ви месец от Инсенити и днес правих Recovery, но за 2рият месец (Max вместо Cardio) и беше брутално  Mr. Green
Чудя се какво ме чака... Има ли сред момичетата, минали Инсенити някоя която да сподели вещ опит. Аз още се задъхвам като правя тези от първият месец и не са ми особено леки (може би само една успявам да я изкарам от край-до край без допълнителни почивки). Дайте ми надежда  Praynig

# 449
Привет мацки, аз минавам само да се разпиша да не ме забравите или да помислите, че не тренирам Simple Smile Много съм заета напоследък в работата и не съм ви чела, но си тренирам ежедневно като послушах Мерито да не правя тренировки по-дълги от 30 мин на ден и съм ок. През седмицата сменям ФБ, Джаки и Боб/ взависимост от настроението/, а през уикенда загрявам с Шон и карам ски. Това е от мен, надявам се вие всички сте добре и в добро настроение. Успешен ден и много усмивки  Hug

п.с. Не можах да не споделя и потрес от една гледка на която станах свидетел току що : Един баща с момиченце на не повече от 3 години минават и детето държи и яде огромен мазен и гнусен дюнер, от който на мен ми се повдигна като го видях с всичките майонези и други боклуци, а този човек го дал на детето си да го яде  Shocked  
 Аз пък съм потресена от здравословната к-ра на хранене на хората на село/ комай и на повечето българи/: Яденето в чинията се соли БЕЗ ДА СЕ ОПИТА Shocked; Говоря за село- защото само там съм била свидетел на това - за една зима едно наше познато семейство 6 човека бяха изяли 5 прасета!!! Shocked Shocked Crazy/ може и в града  до го има това- ама там на воля си ядат/ Animal Pig/.
У дома залагаме на пилешко, риба, а често  и на постно. /спор няма - за мен свинското е най- вкусно, но отвреме навреме си го позволяваме/

Общи условия

Активация на акаунт