Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 523
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аз явно много отчаяна съм прозвучала, щом ме надъхвате да не се отказвам!
А аз нямам никакво намерение... просто малко ми се помрънкваше.

Това е една от най-готините програми, на които съм попадала, че и Шон ме кефи и още не ми е омръзнал, така че смятам да продължавам с пълна пара. Днес: Pure Cardio + Cardio Abs.

# 466
     Здравейте момичета! Редовно ви чета и се ограмотявам за някои неща от вас, за което ви благодаря   bouquet
     Имам нужда от вашия съвет: Целта ми е сваляне на килограми и намаляване на обиколки. Започнах да правя 8-седмичната програма на ФБ. Стриктна съм - правя всичко , промених и хранителния си режим. Изключих сладко, тестено не ям, а хляба ми е от този без брашно на Вита. Резултат обаче е шокиращ, защото вместо да намаляват обиколките забелязвам, че се получава  точното обратното. Изпълвам дънките в бедрата и това доста ме обезкуражава  Confused.  
     Незнам къде бъркам.Преди няколко поста  tqna ( Hug) посъветва едно от момичетата тук да спре тренировките за няколко дни и да се увеличи приема на вода (ако правилно съм разбрала). Но така няма ли да наруша програмата. И всъщност откъде идва това "уголемяване" на бедрата, от всекидневните тренировки ли? Дайте ми съвет какво да правя, не искам големи бедра...кърменето достатъчно ми ги "украси". Ааа, да още кърмя, но само сутрин и вечер, но това незнам дали има връзка. Разбирам, че сигурно и хормините си оказват вличние върху невъзможността ми да вляза във форма, но този "растеж в бедрата" при тази физическа активност и хранителен режим, не мога да си го обясня  Close. Някакви съвети, please  Blush

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:24 от viev_3003

# 467
viev_3003, не се отказвай, нормално е в началото да качиш мъничко. Скоро ще се регулират нещата  Hug
 Аз днес открих една 30мин тренировка на Трейси Андерсън за трамплин. Цапнах трамплина на малките и се размазах  Laughing. Със сигурност ще се повтаря  Peace

# 468
viev, засега правилно правиш нещата и е рано да прилагаш това с почвката.Това, че ти са понараснали малко бедрата само подсказва, че има ефект това, което правиш  Peace
Имай търпение.Завърши си програмата и после почивката така както съм писала.Аз и преди съм казвала.Бедрата нарастват в началото малко отпред, но ако се загледаш в страни се прибират.Мазнините около дупето се топят.Ако продължиш с добрия хранителен режим ще се поздравиш накрая.Пак да напомня.Не стой гладна.Само внимавай какво и кога приемаш, пий повечко вода и се старай да избягваш нощното хранене (похапване).Това със сладичкото е добре, но не всеки издържа на такава рестрикция.За да не се изтормозиш може да си позволиш нещо наистина любимо и желано като самостоятелна закусчица като оставиш достатъчно време преди и след другото хранене.Намирай време за сън.

Това за съня може да ви е странно, че все повтарям, но е плод на самоексперимент  Laughing Когато си наложа 7-8 часа сън винаги ефекта с килограмите е налице.Меря се само сутрин нагладно и жадно и необлечена (кантара ми е в банята).Вече повече по навик.Експиримента съм го правила така - през целия ден добро хранене и тренировка, вечер преди лягане се претеглям, после хубав сън и на сутринта килце (вода по всяка вероятност задържана предните дни) го няма.В другия случай пак същото хранене и тренировка, но сън 4-5 часа.Резултатът или никакъв, или много слаб.
Ако е веднъж добре, но ако зачестя с недоспиването след няколко дни качвам даже.
Така съм си направила извод, че имам нужда от възстановяване и почивка наред с доброто хранене и спорта.
 Сложна машина сме ние.

Хубаво е да се научим повече да се харесваме и да не се вглъбяваме излишно.Истината е "Правилно, постепенно, постоянно!"  Peace

# 469
  • У дома
viev, Тяна добре го е казала, само да допълня, че в началото на по-редовните тренировки и при мен имаше същия ефект. Мислех, че повредата е в моя телев, но стиснах зъби и продължих. След няколко дни и метърчето и кантара го отчетоха.

Днес ще тренирам за ръце, имам да меся няколко кила фондан и да обличам торти  Confused

# 470
Аз се отчитам с Chalean Extreme - Lean  3 Simple Smile

# 471
  • София
Viev, и при мен го имаше това в началото, че да не кажа и към месец не мръднах на килограми, но както другите момичета казват стиснах зъби и от около 63 кг. преди 3 месеца, преди няколко дни при последното ми мерене бях 58.  Mr. Green Но тези резултати са след спиране на кърменето, преди това от хормоните не бях себе си, а пък с нощното кърмене 1 година ходех ненаспана. Crazy

Отчет за днес: 25 мин. кростренажор, 15 мин.кръговата на Джаки за горна част и15 мин. една приятна тренировчица за корем: http://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc

Днес за първи път тренирах без неопреновия клин и съответно не свалих 1 кило вода.
Момичета, вие ползвате ли неопренови колани и клинове и какво мислите за тях? 

# 472
Днес за първи път тренирах без неопреновия клин и съответно не свалих 1 кило вода.
Не, но това е супер идея и смятам да се поправя  Mr. Green

# 473
  • Лутаща се

Ако има ефект за намаляване на целулита, за намаляване на обиколката и за изглаждане кожата на бедрата бих си купила такъв клин.

# 474
    Много ви благодаря за отговорите...успокоих се и си направих дневната тренировка от ФБ. Да си призная след вчерашната ми констатация, че бедрата са ми станали по-големи, бях на ръба да се откажа  Embarassed. Добре, че се "врзаумих" и продължавам  Hug

Но тези резултати са след спиране на кърменето, преди това от хормоните не бях себе си, а пък с нощното кърмене 1 година ходех ненаспана. Crazy 

Аз все още кърмя - сутрин и вечер, а нощното хранене продължава при нас  #Crazy Дали това също дава отражение? Но логиката ми е, че не може всекидневните тренировки+постоянната двигателна активност покрай грижата на децата да не се отрази на килограмите, пък било то и с наличието на някакви хормонални отколонениея (предвид това, че кърмя)......както и да е.....много ви благодаря за отговорите.   bouquet Продължавам по план bowuu

# 475
Имам неопренов колан. Ползвах го известно време. Не видях резултат, пък и коланът само ми пречеше, та спрях да го слагам. Сега събира прах.

Ако коланите в БГ са много скъпи, а някоя от вас иска, мога да й пратя моя. Да не иде зян.

# 476
  • Лутаща се
В Кауфланд на промоция има от големите топки за трениране и баланс. Чудя се дали да си купя? С какво е по-различна тренировката, освен баланса де?

# 477
То хората са го казали,каквото нямаш това искаш.Аз пък имам обратен проблем,не искам да свалям килограми,но вместо това отслабвам все повече,не спазвам някаква определена диета,гледам да се храня здравословно,по 4 пъти на ден,правя боди революшън на Джилиян,а преди това правих 1 месец 30 days shred и резултата е 2 кг надолу,и най-видимо в бедрата.Родий преди 8 месеца 69кг,а сега съм 50кг даже по-малко от преди да забременея.Дали някой има подобен проблем или е имал,какво ще ме посъветвате ? Благодаря Ви момичета Simple Smile

# 478
  • У дома
Irenkaaa, е те тва твойто, ако е заразно го дай насам  Heart Eyes

Станах фен на mike karpenko - http://www.doctoroz.com/videos/reshape-workout 1200 кал се горели с неговите тренировки. Синът ми тренира в ММА джим, подобна програма и резултата е чудесен.

# 479
Иренка, при теб може би оказват влияние хормоните от една страна, а от друга - структурата на тялото ти и метаболизмът. Според мен е важно да бъдем в добра спортна форма, да имаме здрави тела с добре развити мускули, сила, издръжливост, еластичност и баланс. Пък какво показва кантарът не от значение.
Ако обаче се чустваш прекалено слаба, то продължи да тренираш, но увеличи калориите, които приемаш. Яж повече белтъци, повече висококалорични храни като мед и орехи например.

skarlet71 , току що правих по програма една тренировка за горна част на тялото върху топка. Тренира се не само балансът, но и дори при упражнение за гърди, за да получим опора стягаме коремът, дупето и краката, така те се тренират допълнително. Това е друг плюс на топката, позволява да въведем разнообразие в тренировките и да правим упражнения, които тренират различни мускулни групи. Също така е полезно за гърба да седим върху нея. Като цяло е един полезен уред.  Peace  

Всъщност какво е специалното на неопреновите клинове? Май съм чела, че затоплят тялото допълнително, което води до повече изпотяване, за да се регулира температурата на тялото. Но с изпотяването “топим“ вода, а не мазнини. И дехидратираме тялото. Това съм чела, но никога не съм ги пробвала.  

Тяна, никак не ми е странно това със съня. След тренировка, тялото има нужда да зареди батериите. Аз също гледам да спа минимум 8-9 часа.

Фея, мерси за загрижеността. За щастие се разминах от сериозна контузия. Как се получи -препятствието бързане с високи токчета на път за работа по заснежени и заледени участъци бе преминато успешно, но веднага щом влязох в сградата, където работя, стъпих върху току що измития под и направих задно салдо.  Whistling Паднах върху дясното рамо, което ми беше контузено миналата зима и сериозно се притесних, че съм събудила контузията. За щастие тренировките дават своя резултат и изградените мускули са ме предпазили. Изводът за мен е да продължавам да тренирам и да бъде по внимателна в зимни условия.  Whistling

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 19:56 от Айа

Общи условия

Активация на акаунт