Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 629
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде на път....
..... А кутии имам много, купувам само от Curver и там Икеа по красота не могат да се мерят.....
А от къде да купя такъв кош на колелца - точно като тоя със синия капак и четките и боите отгоре?

# 16
..... А кутии имам много, купувам само от Curver и там Икеа по красота не могат да се мерят.....
А от къде да купя такъв кош на колелца - точно като тоя със синия капак и четките и боите отгоре?

Не знам. Серията се казва Sketch Line, провери в Ebay.

# 17
  • София
да ви следа  Hug

# 18
Ивчи, вие ходихте ли до Икеа да видите мебелите отблизо като обзавеждахте или само от сайта сте избирали?

Страхотни неща имат Curver, ще потърся и аз като се захванем да купуваме кутии и други подобни. Дано не са прекалено скъпи.

# 19
Ехааа, ами аз съм чакала новата тема, за да покажа нашата мама и бебе стая  Laughing
цъъък
Нека само здрави деца отглеждаме в тези стаи  Peace

Много ми се иска това да го "вмъкна" в стаята, но няма място  newsm78

# 20
  • София
препоръчайте ми цвят за стени с латекс в момичешка стая ...дограмата е златен дъб а вратите http://www.treska-bg.com/wp-content/uploads/2010/11/laminat-354.gif  newsm78  bouquet

# 21
  • Някъде на път....
skrita FUstA, много симпатично е станало! Със здраве и любов да си я ползвате!  Peace

А това  е много яко. Много ми хареса, идейно е!  Peace

# 22
skrita FUstA, много, много ми харесва вашата стая! Фирма-изпълнител ли прави мебелите? Супер е всичко, браво!

# 23
skrita FUstA, много симпатично е станало!

Точно!  Heart Eyes

# 24
Здравейте! Много хубави стаи сте показали! Да им се радват много децата! И ние сме на тема детска за малка госпожица. Решила съм да е от Икеа, Ив4и, видях, че сте с легла ОДДА, и аз съм набелязала това. Знаете ли дали става към него да се монтира предпазната решетка Викаре (мисля беше)? Другите мебели ще са на Стува, но белите класически. На живо не съм ги виждала все още, така, че може да има и промяна:)

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 09:56 от ivdrag

# 25
ODDA не са ли с лаково покритие? Защото Stuva не са и няма да изглежда добре.

# 26
  • хасково
Момичета, а това страхотно легло дето го обсъждахме в предишната тема... издърпващото на Икея. Има ли го всъщност като артикул в момента в Икея -бг???Нещо не го намирам.  Thinking
Няма го май. във всички други магазини излиза,само в нашият -тц Thinking
Май ще се разходим до Истамбул

# 27
Октопод с рокля, аз засега само от сайта съм ги набелязала и не знам точно с какво покритие са.  Стува не са ли с лаково или точно белите които съм избрала не са? Мерси за забележката!  Май ще търся друг вариант:)

# 28
Stuva не са с лаково покритие със сигурност. Стока полуачават в Икеа утре, в събота ще е заредено. Знам защото си чакам шкафовете.

# 29
Фирма-изпълнител ли прави мебелите?
Стаята я правихме на принципа-обади се на приятел.Идеята е моя от това, което съм гледала из нета.Дизайна е правен от приятел на брат ми, плоскостите само ги разкрои фирма и сглобява брат ми + помощ от човек, който разбира, че ние сами не можахме да се оправим в началото.Не знам колко успяхме да спестим, но похабихме нерви за година напред.

Общи условия

Активация на акаунт