Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Ето нещо и от мен  снимах сега и качеството на снимките е лошо за което се извинявам  Embarassed

http://prikachi.com/images/434/5730434G.jpg
http://prikachi.com/images/435/5730435r.jpg
http://prikachi.com/images/436/5730436z.jpg

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 17:51 от troncheva

# 256
  • Велико Търново
Не се отварят страниците Confused

# 257
  • Стара Загора
О аз не те разбрах. Извини ме ти! Heart Eyes Hug  bouquet От четящите се абстрахирайте, те винаги са супер много и най-различни хора, често дори неподозирани. Знам и съм присъствала лично на фрапиращи случай, които разказвам по срещи, кой какво чете и пише. Знаете защо си и изтрих името на детето от лентичката. Wink

Като търсите нещо пускайте на лични и по мрежата то ще се намери. Hug

Обаче евтинията е силно подкокоросваща. Вчера "супер 14 Флормар" със страхотно качество за 3.70 и днес стискане пред 40 лв. за минерална сянка на Мас. Къде 3.70, къде 40 лв.? Mr. Green Whistling И те гложди и те е срам някак за неразумство......и въобще тегоби гримовни! hahaha

Остави стискането Laughing, ами ти се убива и желанието да притежаваш нещо като всички го имат или дълго време го търсиш, а не можеш да намериш. Накрая се отказваш и то ти се изпречва на пътя. ooooh!
А това за лентичката с името аз не го знам, но доста хора си крият такава лична информация вече. Аз затова си сложих и пароли на албумите в снимка.бг. Бяха крали мои снимки и пускали обяви в продавалник като искат парите предварително, а също и във фейсбук.  ooooh!
Отново се извинявам, ако съм обидила някой. Не го направих с такава цел. Hug

Ето и с Пастел 77 сега се повтаря всичко. Като излезне Диора може да стигне и до намаления, но евтинджоса от 3 лв ще се търси пак много. Mr. Green

# 258
Трончева, снимките ти са на компютъра ти, няма как да се видят така. Трябва да са качени в интернет.

# 259
Трончева, снимките ти са на компютъра ти, няма как да се видят така. Трябва да са качени в интернет.

Разбрах го извинявам се  Blush  оправих ги сега може да ги видите   bouquet

# 260
Ивче, изобщо да не е те е яд за тоя тъп чадър. Имаш много хубави неща и тепърва ще си купуваш още по-хубави!  Hug

# 261
  • София
Мога да снимам състава на Umbrella-та. Ако някой по-разбиращ може да се изкаже по въпроса  Peace
Аз намерих в магазинчето на Иван Асен една изостанала 14-ка, но тя почти няма бщо със старата ми. Първата ми беше почти изцяло кремава със съвсем малко бронзови и червеникави нишки, а тази е в преобладаващо тъмно и е не хайлайтър, а руж. Дано някъде се намерят от по-светлите

# 262
  • София
И аз направих днес опит да го намеря Чадъра, лично, из малките магазинчета в квартала, ама не.

Наистина няма да го търся повече, Жаки каза, че за 5 години ще ми стигнат моите продукти, кротвам се.

# 263
Само да кажа, че току що си поръчах по телефона Порцелан Пинк и момичето каза, че са останали 3 бройки, а ако едната е мойта значи са вече 2. За желаещите да побързат.

# 264
Включвам се заради поста на  iv4enceto_91 с обръщение към тези, които ми писаха на лични за Ъмбрела. Казах, че ще отида събота или неделя. Днес не успях, но предвид нейната информация няма да отида и утре.

iv4enceto_91, не съм казвала никъде и никога, че са в "купа за 4 лв", даже не го знам този куп. Бяха подредени на стелаж преди лявата каса. И съвсем сериозно си мисля, че струваше 4 лв, но няма значение. За номер 14 също нищо не съм твърдяла, даже не съм знаела, че имат номера. Моята я преместих в друга кутийка и не съм гледала какво пише на грозната преди да я хвърля. Така че няма как да знаеш, че някой ги е изкупил всичките четиринайски и да пишеш гневни постинги. 

# 265
Днес съм розово-лилава,каквото е и настроението ми.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 03:49 от Beautyholicа

# 266
  • Стара Загора
Значи аз не съм разбрала (вероятно се бъркам с друго), но за цената накарах да проверят и в двата Елитиса - 6,87 ми казаха.
За това и в предния пост написах да бъда извинена, ако съм обидила някога. Понякога се случва на човек да избухне особено като кара други хора да обикалят, а и също да не е прочел правилно.

Аз все пак реших да проверя в един невзрачен магазин за тъпите Ъмбрели, защото се сетих за лаковете им че ги гледах лятото там и намерих. Имаше около 10 бройки (цената е 6 лв), но не разпитвах по колко и от кои номера останаха. Взех набързо една 14 и една 16-ка за приятелки и излезнах. Забелязах, че срока им е до 02.2013, но мисля че не е проблем понеже едни метеорити се ползват дълго време и продуктите на Флормар им дават 5 години годност. Плюс това са запечатани с целофан.

http://media.snimka.bg/s1/1606/029456840-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1606/029456839-big.jpg ето гърба им да видите съставките, аз понеже не разбирам от подобни неща Peace

Жаки Hug, на мен вече ми мина мерака, за това и не си взех. Ще помоля приятелките да пробвам техните.

# 267
  • в 1001-та нощ
чадърите и мен не ме интересуват  Hug чувствам се набълбукана с дреболийки  Rolling Eyes

при мен продължава сагата със снимането и експериментите, днес бях много нетърпелива да опитам на дневна светлина, оказа се обаче, че никак не е добре, стои "изгоряло' и "измито"

Показвам 3 групи снимки - за сравнение: 1.) на тъмно; 2.) на светло; 3.) след 5 часа Peace

още няколко в скрития

Скрит текст:

сега на светло - някои са със светкавица, други без - според мен на става на светло - трябва да е на тъмно - като горните снимки  Peace

Скрит текст:

и тук е 5 часа по-късно - на тъмно, моливът е леко размазан - на снимките, на живо май не ми направи впечатление - но и веднага го свалих, без да съм гледала снимките - за да по гледна

вижда се, че и белият молив се е размазал  Mr. Green

Скрит текст:

на последната в сктития текст - идеално ми се е хванал и цвета на очите  Peace

може би в този режим на тъмно - и при мен, както Жаки сподели - ми се виждат най-реалистично цветовете - иначе прекалено ясно се вижда и всичко друго, но ако смаля снимиките - ще се позамаже; като си погледна челото на снимката  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 268
  • Lost in a fairytale ...
Аз днес видях няколко Ъмбрели в Елитис до Колхозния пазар. Между другото, забелязах че срока на годност на моята е до 3.2013. Не, че го отчитам като кой знае какво, между другото.

Прословутата 14-ка не мога да я намеря никъде. В Елитис на тестерите на #14 беше черен цвят с брокатени частички, на друго място беше кафяво-бронзова. Там има и от новите опаковки. Да не казвам пък в колко магазини изобщо я няма на стелажа. Не мога да си го обясня  Thinking

Аленка, на втората серия снимки си божествена. Точно като Ледената кралица Heart Eyes

# 269
  • в 1001-та нощ
ммм, да, направо ще докарам един скреж за предизвикателството и без грим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт