Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Аз ползвам Angel baby само за пелените и от време на време дезинфектант на Бамбино мио, а дрешките си му ги пера с Тео бебе. Скоро се замислих дали да не почна да му пера пелените с обикновен прах ама още не съм го измислила. От както съм почнала да ползвам пелени не ми е свършвал праха  и като гледам има още доста.
И аз пера дрешките с Тео бебе течен прах и пелените също и нищо им няма.

# 661
  • София
caireac77, имам подобни лайнери, не на ТотБотс, много са удобни, и се изпират чудесно.

Като перете с обикновен сапун и прах можете да повредите пелените  Rolling Eyes

# 662
  • Пловдив
И аз да задам малко въпроси:
Имам проблем с хартиените подложки - какъв е разхода, за да знам какво количество да поръчам. На всяка смяна на пелена ли се слагат?
Някой майки се опасяват, че при кърмено бебе тази подложка няма да задържи акито и ще премине - така ли е?

# 663
Ми аз не слагам на всяка, но моят ака рядко и знам в кой ден ще е, тогава слагам на всяка, че чак под час не е все още. Laughing Понякога ползвам една за две пелени. Някои съм ги прала и ползвала пак, като ми свършат, а не съм поръчала други, не се късат.  Crazy
Моето бебе е кърмено, задържа си акото, няма проблем. Минава съвсем малко и то ако не го хвана навреме. Често го хващам изакал съвсем мъничко и го водя да си доака в тоалетната, тогава въобще не преминава.

# 664
caireac77, имам подобни лайнери, не на ТотБотс, много са удобни, и се изпират чудесно.

Като перете с обикновен сапун и прах можете да повредите пелените  Rolling Eyes

Имам два лайнера купих ги от продавалника за проба, но не са такива както на линка а приличат на много тънък микрофибър и сякаш ми са много синтетични, но се изпират добре.
Относно прането с обикновен прах, МОЕ МНЕНИЕ (в никакъв случай не искам да го налагам) че нищо няма да стане на пелените, щом състава на праховете им идентичен. Просто фирмена политика и маркетинг (както и в фармацията) да има по висок доход фирмата започва да произвежда повече стоки а не само пелени Simple Smile Пелените отвътре са с fleece, или микрофибър, подложките пак микрофибър, бамбук /памук/, коноп и тези материи могат да се перат с прах който се изберете, само имам притеснение за външния непромокаемия. Пак казвам това е лично мое мнение.

# 665
Аз пък си поръчах ето този комплект за новородено. Начесах си крастата пак.  Embarassed

Имат и много изгодна оферта за 6 бр. FuzziBunz Elite One-size  .

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 19:38 от Анонимен

# 666
  • By the sea
Аз имам известни задръжки да пера пелените с обикновен прах предвид химикалите в тях и съприкосновението им с урина/ако, съответно обриви и т.н. Whistling Има много щадящи екологични и био прахове, които не са произведени от фирмата-производител на пелени, които си изпират чудесно и пелени, и дрешки, играчки... Blush
Но няма лошо, от информацията в нета останах с впечатление, че масово американките перат пелените с Тайд, какво пък, щом им допада...

# 667
Аз пък пера пелените само с една лъжица МиоФреш и тъпата ми пералня пак не ги изплаква добре от известно време. Прифолдите на Бамбино мио ми се вмирисват леко. Винаги ги пускам с допълнително изплакване, но май ще трябва да пускам още едно допълнително...

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 07:08 от celika

# 668
  • Варна
Да помоля, някой ако има код за -10% намаление от  www.babipur.co.uk. Не мога да си намеря картончето от предната поръчка. При получаване на тази, веднага ще върна жеста. Praynig

# 669
Аз имам известни задръжки да пера пелените с обикновен прах предвид химикалите в тях и съприкосновението им с урина/ако, съответно обриви и т.н. Whistling Има много щадящи екологични и био прахове, които не са произведени от фирмата-производител на пелени, които си изпират чудесно и пелени, и дрешки, играчки... Blush
Но няма лошо, от информацията в нета останах с впечатление, че масово американките перат пелените с Тайд, какво пък, щом им допада...
А руснаците колко са доволни и масово използват български прах, а ние го имаме и търсим нещо чуждо
http://www.babyblog.ru/tovar/razdel/57/58/630

# 670
Да помоля, някой ако има код за -10% намаление от  www.babipur.co.uk. Не мога да си намеря картончето от предната поръчка. При получаване на тази, веднага ще върна жеста. Praynig

Ако няма да поръчваш веднага, моята поръчка би трябвало да дойде до около седмица.

# 671
  • Варна
Да помоля, някой ако има код за -10% намаление от  www.babipur.co.uk. Не мога да си намеря картончето от предната поръчка. При получаване на тази, веднага ще върна жеста. Praynig

Ако няма да поръчваш веднага, моята поръчка би трябвало да дойде до около седмица.

Благодаря ти, но поръчах вече и сега ме е яд. Писали ми днес, че подложките ще им ги доставят след 7/10 дни. Дотогава можех да изчакам и да ползвам код. А сега какво става, нито намаление, блокирани пари и поръчка никаква. Докато дойдат ще мине месец. Оф, много ме е яд. Писах им, нахално, не нахално да ми направят отстъпка за компенсация.  Joy

Я кажете от алвата, за колко долара може да се поръча, за да не отидат на митница? И безплатна ли беше доставката?

# 672
Безплатна е, мисля, че 18 долара бяха.  Peace

# 673
Аз Алвабейби не съм пробвала, но тези много ми харесват, а цените май са горе долу еднакви. Аз си ги купих от амазон.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 21:24 от celika

# 674
Тези са хубави, но цената им идва леко по-висока от тези на алвата. Тези излизат около 13лв и са без подложка, а ако са с две бамбукови идват към 20тина лева.
От амазон на каква цена излизат?

Общи условия

Активация на акаунт