Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Edinburgh-UK
ro6li4kaдано да нямаш проблеми и ще чакаме мнения за пелените.

# 31

danon ние сме с BumGenius от раждането,Много съм доволна от тях обаче за новородено са доста големи и пропускаха дори като са стеснени копчетата.Смених им подложките с конопени че иначе се е случвало да има инциденти.Аз си ги вземам от тука-uk.тука има разни оферти разгледай ги http://www.babipur.co.uk/shop/p7358/bumGenius-Freetime-10-Pack-P … html#.UPAqyG-e_ac ама незнам дали доставят до бг

Мерси swetla99. Този сайт даже и доставя до БГ и ще ми спести ползването на посредник.

# 32
Здравейте пак, имам питанка относно онлайн поръчка от UK. Харесах си разни неща от Babybots... уж четох,  Embarassed но не ми стана ясно, та ще си питам като идиот -  за стока за около 200 лева от UK дължи ли се ДДС? Също така, някой ползвал ли е тези пелени: http://peleni.net/category/bababoo/ ? Имат добре ревюта, но все пак някой тук ако има личен опит ще съм благодарна ако сподели.

# 33
За стоки, купени от ЕС, не се дължи ДДС.

# 34
Много благодаря, Алексче bouquet ... в такъв случай ще си струва дори с доставката.

# 35
Еовин, като поръчваш на стойност до 30 лева от алвабейби, колко ти взимат пощенски разходи? Няма ли да стане много скъпо да се поръчва на няколко пъти по по-малки суми?

# 36
Безплатна е доставката колкото и да поръчаш Grinning

# 37
Аз пак продължавам с въпросите... след баня обикновено правя масаж на Ели с бебешкото масло на Веледа. Знам, че не е задължително да се маже бебето, но тя обича, това си е вече част от ритуала преди лягане. Въпросът ми е дали това масло може да увреди пелената?

Другата питанка е за колко време горе-долу пристигат неща от Англия, по-специално от Babybots. Ако някой иска да се възползва, в момента там има Wonderoos minky в разпродажба за 12.79  паунда  (около 31 лева), което дори с доставката се връзва по-евтино, тук вървят по 37-38 лева пеленката.

# 38
За различно време пристигат нещата, средно за 1-2 седмици.

Попаднах на една интересна статия: Десет грешки, които хората допускат с многократните пелени

# 39
За различно време пристигат нещата, средно за 1-2 седмици.

Попаднах на една интересна статия: Десет грешки, които хората допускат с многократните пелени

Мерси за статията Simple Smile Имам питанка - в текста се казва, че трябва да имаме 36 бр. пелени, което ми се струва мноооого и се надявам да е преувеличено. В противен случай инвестицията в толкова пелени излиза доста солено. Нека мамите, които вече имат опит да споделят с колко броя пелени гледат децата си. Мерси Wink

# 40
Тази майка не препоръчва използването на пелени-джоб и полар, така че има предвид прифолди или fitted diapers. Действително те трябва да се сменят след всяко напишкване, за да не стои бебето мокро. Може би 36 е малко преувеличено като бройка, особено ако се практикува ЕБХ. Иначе, наистина, колкото по-често се перат пелените, толкова по-бързо се амортизират, така че ако са повече, ще се ползват по-дълго време.

Аз имам около 26 прифолда, 10 джоба, 6 all-in-one, 7 непромокаеми гащички и 10 конопени инсърта. Пера всеки ден, така че не са непрекъснато в обръщение.

# 41
  • Edinburgh-UK
аз имам общо около 20 джоба,имах префолди 12(ама ги продадох),около 6-7 чифта кавъри и fitted около 9 броя.Перях през 1-2 дена.Сега ползваме само джобовете и пера през 2 дена. сега се учим и на гърне затова пера толкова рядко.Имаме и 1 чифт тренировачни гащи на flip с 3 парчета,само парчетата сменям,гащичките само ако е станал инцидент

сега взимам само за новородено тъй като тези който имам ще са  големи първият 1-2 месеца.До сега съм взела за новородено 3 bumgenius,1 teenyfit,1 grovia AIO,3 diddy diaper,1 kissaluvs AIO,1 kissaluvs fitted,1 thirsties duo fab fitted,1 thirsties duo nappy.Мисля да взема  6 бр префолди на bummis,1 бройка на blueberry mini deluxe,2 бр на rumparooz newborn,4 бр на easy peasy fitted.Това ще ми е комплекта за новородено.После мисля да ги продам,и може с парите да взема няколко пелени джоб размерни че всичките са ни one size.

# 42
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета.
Аз отново имам проблем с миризмата на пелените  Crossing Arms
Ползваме Tots Bots Easy Fit all in one вече година. Случвало се е да остане миризма, но след второ изплакване и съхнене навън всичко е ок. Лятото нямах такива проблеми като сега.
Пера ги с праха на Tots Bots на 50 градуса, съхнат навън и пак има миризма. А когато са обути, при първото пишане на малката и не се трае  Thinking Не е от урината й, защото в гърнето не мирише.
Дайте идея за отмирисване, please !!!  Praynig

# 43
 Аз също пера с Potion на Tots Bots и пускам всичко на 60 градуса ( пералната ми има 40 и 60).

Случвало се е и при мен , но само с Wonderoos и Фъзито.
 Пускам с допълнително пране и допълнително изплакване и всичко се освежава.

# 44
Безплатна е доставката колкото и да поръчаш Grinning
Ааа, ох боже, аз пък и това не съм разбрала. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт