Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Аз ползвам многократни точно защото ги сменям по-често и слагам малката на гърне. А и мислех, че това е идеята, но чета тук, че други ги сменят като се напоят.

Разбира се, че това е идеята, аз не разбирам как може да се остави бебе по 3-4 часа през деня с напикана пелена, ако човек няма сериозна пречка да го преобуе. Дори с памперс не го оставям толкова дълго без смяна.
И аз това се чудя! ooooh! Говорила съм си с майки за многократните и като се стигне до момента, че трябва да се сменя през 1.30, 2 часа и се почва едно въртене на очи, ама как толкова често...Детето ми беше първите месеци с еднократни и веднага щом забелязвах, че е напишкано, какво остава за наакано и съм го сменяла, а като гледам по площадките, какво става... ooooh!

# 196
Честита дъщеричка, Нощна птица  Hug
Колко кг е бебчето, да видя на колко кг пасват универсалните на алвабейби.
Моето човече ми го предсказват около 3200.

# 197
 Нощна птица, честито!

А има ли тенденция нааканото да се изпира по-трудно след захранване?

Има, зависи какво яде детето.  Mr. Green

# 198
Ужас! Преди малко като преобувах беба, пелената ми замириса на амоняк. Дано да е от пелените.. Ще ги пусна следващия път на 60 градуса. По принцип ги пера на 40 с миоФреш

# 199
Здравейте, здравейте Simple Smile
Не съм влизала от 100години в бг мама като цяло, още по-малко в темичката.
Първо - честито на Алексче, забелязах лентичката Wink
Второ - джобът ни на Чарли Банана продължава да протича каквото и да го правя. Пера го еднакво с другите, слагам еднакви подложки, нагласени са ластиците добре, но....не се обичаме с него. Смятам да го продам. Както и всички кавъри и прифолди, които имам. Май с джобове ми е по-удобно, а съм събрала толкова много, само място заемат. Дали ще се намери някой в продавалника? Ще пробвам....
Трето - пристигнаха ми джобовете на ФБ от ебей, Елит се водят. Страхотниииииии! Мекички като плюшена играчка, съхнещи почти веднага с ваденето от пералнята, попиващи всичко, възхитена съм. Мисля да си поръчам още няколко, защото в момента са 6-7 и почти стигат за 1 ден, на следващия забравям да ги изпера и слагам памперси, на третия пак сме с тях и общо взето срам не срам, признах си....
Четвърто - до сега нямах смелостта да махна нощния памперс, защото като беше малък през нощта все протичаха многократните. Сега съм решила пак да пробвам. Знам, че всеки си харесва различна пелена за през нощта, но има ли някоя, която да събира най-много гласове Simple Smile

Хубав ден на всички и честита баба Марта, да сте здрави и усмихнати! 
Само тази мартеничка намерих: ylinfant

# 200
  • София
Здравейте,
имам един въпрос, някой знае ли тези пелени дали са тип джоб или всичко в едно? http://www.ebay.co.uk/itm/321078974241?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2649 изглеждат ми много изгодни, а за марката съм чувала само хубави отзиви.
Gabbi_ би ли споделила линк от търговеца от който си взела FB?

# 201
Adelina, не знам какви са, но селърът не праща до България.

# 202
  • София
Това не е проблем, аз ползвам Габко за доставка до БГ, пазарувам предимно от английски сайтове, понеже е в пъти по евтино от БГ

# 203
  • Edinburgh-UK
adelina_bgтези пелени са bumgenius много съм доволна от тях.тип джоб са

# 204
Аз пък изобщо не съм доволна. Имам едноразмерна и на моята 7-килограмова принцеса ѝ протичат, а подложките им са мн тънки и попивателната способност не е голяма. На Чарли Банана са ми фаворит Heart Eyes.
Трето - пристигнаха ми джобовете на ФБ от ебей, Елит се водят. Страхотниииииии! Мекички като плюшена играчка, съхнещи почти веднага с ваденето от пералнята, попиващи всичко, възхитена съм.
Дай линк, моля! Hug

# 205
Малката подложка ли ти е тънка или голямата?
Аз съм от доволните от bum genius. Сега ако купувах, само такива щях да взема от едноразмерните. И цената е добра, аз май ги взимах за 14-15 паунда.

# 206
  • Edinburgh-UK
Шушулче побвай ги с конопена подложка,ще останеш изомена

# 207
Малката подложка ли ти е тънка или голямата?
Аз съм от доволните от bum genius. Сега ако купувах, само такива щях да взема от едноразмерните. И цената е добра, аз май ги взимах за 14-15 паунда.
Малката, но и голямата е по-тънка от подложките "С"-ки на Чарлито.

# 208
  • София
Привет,
имам един въпрос - купих си 20бр пеленки тип джоб от тези babybambusa които бях постнала преди. Искам да си взема бамбукови, конопени и поларени подложки (тъй като пелените идват без такива).
Как бихте ме посъветвали от кои колко да взема.
И един друг въпрос - поларените и микрофибърните са различни нали? Тогава ако си взема поларени необходимо ли е да вземам и микрофибърни?

# 209
Здравейте,
Записвам се да ви следя, че взех да се паникьосвам, тъй като има малко повече от месец до термина, пък аз имам само една пелена всичко в едно на пополини. Чета от началото, но става бавно отсяването.
Питането ми е следното: Има ли някой, който да се е опитал да използва от раждането от обикновените, наши, български, бархетни и тензухени пелени с различните им начини на сгъване и отгоре само вълнени гащички? Ако опитът е бил неуспешен, ме интересува защо, какъв е бил проблема? И после имам и други въпроси, но ако се появи такъв човек, тогава ще продължа с въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт