Мързеливи красавици - 16

• 37 783
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Феичка13, аз имам сравнително пресни спомени от питката на моя син. В кърпата с питката се слагат не банкноти, а дребни монети. После парче от питата се загъва в кърпата с паричките и се слага нависоко, за да порасне детето високо и парите да се множат. На трапезата има предимно сладки неща, за да е сладък животът на бебето. Аз знам, че се канят само раждали жени, но на повечето места това не се спазва. Когато гостите си тръгват, оставят конец от дрехата си, за да не крадат съня на мъничето.
Съветът ми по отношение на подаръка е да питаш майката. От опит знам, че бях накупила почти всичко за бебето и имах нужда от много малко неща. Една майка знае най-добре какъв е подходящият подарък за невръстната и рожба. Все пак, ако не искаш да процедираш така, вземи дрешка, но гледай да е нещо наистина красиво, което да се облича с кеф. Недей да отбиваш номера! Избери нещо готино, модерно. Аз много обичам да си обличам детето в дрешки, които са уж за деца, но са все едно умалени дрешки за възрастни хора. Ето пример:

Скрит текст:

Относно ВВ кремчетата, в темата за тях пишеше, че азиатските били много по-добри, така че мисля да се ориентирам към тях. Peace

*Мария*, моля те, дай повече информация за тази спирала, която си показала! Къде и колко? Thinking

И последно питане: вие откъде си купувате козметиката? В Търново е малко сложно с МОЛ-ските марки. Има един магазин, но надценките в него са космически и не искам да купувам оттам. По-удобно ми е да купувам онлайн... Stop

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 17:26 от Windy

# 721
  • София
Windy, Показаната от мен спирала е на Guerlain - Noir G.  Аз моята я купих от Beauty Zone в мола, но мисля, че я има и в Sephora i Douglas, а онлайн не знам откъде.  Thinking Thinking Когато си я купиш първия път, струва около 80 лв ( по спомени от преди 3 месеца, някой да ме поправи, ако греша) . Но после като си купуваш рефилъри, струва 50 лв всеки рефилър. Първият път плащаш за опаковката един вид - защото си има огледалце и т.н. А после само се сменя това, в което е спиралата вътре и четката. Много лошо го обясних, иди най-добре в магазина да ти го онагледят  Grinning

# 722
  • Варна
*Biskvitka* в момента съм с Гарниер анти ейдж. Не е лош. Преди това бях с  Мейбълин.пробвала съм оранжевия Скин, много покривен все едно си с ФДТ, но цветът е ужасно светъл изобщо не е за за мен.
аз обаче под ББ-то винаги слагам крем.
Поръчах си от една приятелка основа за грим на Ейвън. тя е дистрибутор и този месец го имаше в брошурата за представителите с голяма отстъпка, че и казах да ми я вземе. Simple Smile

# 723
  • София
Връщам се от доктор  Crossing Arms Пак ме зацапа ден преди цикъл,а докторът ми вече със сигурност ме мисли за луда хипохондричка!Каза че не вижда нищо притеснително и най-вероятно е нещо на хормонална основа и тъй като е само ден преди цикъл не било повод за притеснения.С една дума в ред съм и си отдъхнах!

И последно питане: вие откъде си купувате козметиката?
Имам два сайта от които най-често поръчвам,това са:
http://www.feelunique.com/
и
http://www.lookfantastic.com

Аз съм хвърлила око на тази на Guerlain
http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Maxi-Lash-Mascara-8.5ml

Феичке,не се притеснявай за бебочето,никой насила няма да те кара да го държих,ако те е страх,недей Simple Smile
Аз малки бебета много съм гушкала,най-малкото от които 2 кг,една малка принцеса,която се роди недоносена и преди броени дни я бяха изписали.Толкова малко човеченце,толкова миличко беше.
 За подарък,аз винаги предпочитам да питам майката от какво имат нужда.Пък за бебета,които си имат всичко,подарявам някоя играчка,светеща,мигаща,разбира се съобразена с възрастта на детето,обикновено им пише.

# 724
По препоръка на една съфорумка, си поръчах оттук една палитра на UD.
http://www.beautybay.com/

Дойде за шест работни дни и съм много доволна. Пускат и намаления от време на време, та мисля да следя и да си поръчам още работки  Mr. Green
С чаша червено вино за здрав сън ви казвам "Наздраве" и страхотна вечер Simple Smile

# 725
По препоръка на една съфорумка, си поръчах оттук една палитра на UD.
http://www.beautybay.com/

Дойде за шест работни дни и съм много доволна. Пускат и намаления от време на време, та мисля да следя и да си поръчам още работки  Mr. Green
С чаша червено вино за здрав сън ви казвам "Наздраве" и страхотна вечер Simple Smile

Ти щеше да се отчиташ какви ги свърши днес, ама... Хайде наздраве! Wine Glass

Момичета, направо ме хвърлихте в размисъл с тези спирали. Сега хем има разумен вариант от по-ниския ценови клас, хем ме блазни мисълта да се поглезя с нещо по-така... И без друго не съм си купувала нищо скоро... Thinking

# 726
Windy, моето лично мнение да не се хвърляш на много скъпи спирали. Специално за спиралите важна е четката, а не марката Simple Smile Има прекрасни, наистина много добри спирали от средния клас. Имам спирала на Ести, имам една на Евелин и една на Лореал. Тази на ЕЛ ми харесва най-малко.

# 727

Ти щеше да се отчиташ какви ги свърши днес, ама... Хайде наздраве! Wine Glass

Хехе, наистина  Blush Ето едно бързо отчетче: маникюр, малко козметични покупки (тук се появи едно толкова хубаво пролетно слънце  Heart Eyes и заради това се сдобих с едни невероятни тюркоазени кремсенки на Essence. Сега влизам да пробвам една немска маска за лице с гръмкото наименование "Клеопатра". Ако описанието е точно, кожата ми трябва да стане по-перфектна и тези по рекламите  Mr. Green
За утре съм оставила домакинската работа, а любимият ще посрещна с мъфини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Колкото до спиралите: ужасно съм доволна от една комбинация Голден Роуз Maxim Eyes+ Avon Comb It. Eфектът е много прекрасен, а моите мигли не са от най-хубавите  Peace

# 728
Windy, моето лично мнение да не се хвърляш на много скъпи спирали. Специално за спиралите важна е четката, а не марката Simple Smile Има прекрасни, наистина много добри спирали от средния клас. Имам спирала на Ести, имам една на Евелин и една на Лореал. Тази на ЕЛ ми харесва най-малко.

Май, в крайна сметка, ще послушам съвета ти. Дяволчето в главата ми суфлира "Lancome, Lancome, Lancome!", но няма да го слушам. В крайна сметка, аз дори не излизам всеки ден! Друго щеше да бъде, ако поне ходех на работа. Преди да родя се гримирах всеки ден и тогава качествените гримове си бяха must-have, но сега една спирала среден клас, няколко качествени гланца за устни, ВВ кремче и няколко тона руж са напълно достатъчни, мисля. Трябва ли ми повече за разходка в парка? Laughing

И сега пак ви започвам с въпросите: има ли някой който е ползвал ВВ кремче на Missha и на Skin79? Кой от двата е по-добър? Доколкото разбрах, това са двете марки, при които съотношението цена-качество е оптимално. Сега ще прочета още по темата и ще разгледам нюансите. На мен ми трябва нещо светло с лек жълтеникав нюанс, по възможност анти-ейдж.

И още: препоръчайте хубав гланц за устни, моля!Трябва да има цвят, но не в бежовата гама. Аз съм брюнетка със светла кожа и с такива цветове на устните изглеждам като мъртвец. 

И последно: наскоро чух за някакви сравнително нови лакове, които са нещо средно между гел и обикновен лак. Издържали по около 20 дни, което мен ме устройва чудесно. Има ли някой, който да ги е пробвал вече? Thinking

# 729
  • София

И още: препоръчайте хубав гланц за устни, моля!Трябва да има цвят, но не в бежовата гама. Аз съм брюнетка със светла кожа и с такива цветове на устните изглеждам като мъртвец. 

И последно: наскоро чух за някакви сравнително нови лакове, които са нещо средно между гел и обикновен лак. Издържали по около 20 дни, което мен ме устройва чудесно. Има ли някой, който да ги е пробвал вече? Thinking
Мисля че тези лакове са Гелиш,те се правят в салон,пекат се и наистина издържат около 20 дни,после ходиш дати го махнат.

Относно гланцовете за устни,аз съм много доволна от Буржоа,имам първоя от ляво на дясно,но според мен не би ти харесал.Бих препоръчала за теб номер 13,14 или 15
Скрит текст:

# 730
Макар че гледам, че една млада мама е имала рд вчера и явно добре се справя  Laughing Laughing Толкова се кефя на млади майки, а толкова не ми стиска, защото все си мисля, че ученето ми ще изостане. Абе, май съм в едно такова странно състояние в момента, сигурно на сесията и преучването се дължи  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Да, справям се. Simple Smile И моят син е моят живот. И моят свят. Simple Smile Но

Скрит текст:
Малчо се роди силно недоносен, 1600грама. Преминахме и всеки ден преминаваме през нови трудности, за да му подарим достоен живот, за да елиминираме или поне да намалим последиците от тази недоносеност. А те са много. Не съжалявам, разбира се... Как и бих могла - една сладка детска усмивка ме следи сега с новите си очилца и ми говори на нейния си език... Но, много съм млада, за всичко което преживях. Не че едно дете не е дар, но, мила Мария, две дини трудно се носят под една мишница. Аз уча фармация, прекъснах, защото той има нужда от грижи. Ще се върна, надявам се, на есен, но нищо няма да е същото. Така че, да, права си - ученето ще пострада. И за всяко нещо си има време. Да не разводнявам темата повече с моите истории. Simple Smile

И аз искам да пробвам ББ кремовете. Днес за 2 минути хванах някаква дама да ги хвали много по бтв. Отдавна ги мисля, та май ще се зарибя Simple Smile

Искам и някаква хубава спирала и аз, така че ще ви чета отзивите с интерес.

Преброих си току що лаковете. 95  Blush Тия от лаковата тема са големи изкусителки.  Heart Eyes Hug Та така, не мога да си избера с какво да се лакирам, така че ще си стоя "гола" докато ме осени нещо Simple Smile

Наздраве на всички, които се разкрасяват вътрешно с чаша вино! Аз мисля да се пъхна под душа и после с малчо гуш и нани! Simple Smile)))

# 731
*Bubble*, точно Гелиш са! Не успях да се сетя за точното име, когато пишех поста си. Peace
Аз имам здрави нокти, но ми е мъчно, че нямам време да ги лакирам редовно. Преди всеки вторник си ходех на маникюр - имах си запазен час за седмици напред. Но този вариант сега ще ми дойде перфектен. Мисля още в петък да отида при моята маникюристка и да тествам. pletka

Има някакъв проблем с линка с гланцовете. Аз имам на Буржоа едни с 3D ефект - страхотни са, наистина, ако за тях става дума. Heart Eyes

# 732
  • при моите деца .....
Привет!!!
Днес бях на танци - скоро ще празнуваме РД на танцовият ми клуб - 5 години - аз ходя от началото - от второто занимание..... Подготвят ни изненада - дрескода-  народна носия - раздадоха ни - аз ще съм с шопска  Grinning
Оправих маникюра - сложих забравен и вероятно веднъж ползван Перфект - 119
 *Bubble*, не виждам гланцовете  Embarassed
Скрит текст:
и аз имам зацапване - между 3 и 5 дни преди цикъл, предполагам хормонални проблеми, ходих на лекар - няма проблем
Хубава вечер!

# 733
Добър вечер мадами,

за спиралки си говорите гледам, аз смятам да пробвам тази на МАС Opulash, последната ми беше Диор шоу - отврат, размазва се напластява се, не си я купувайте, иначе придава някак си обем, обаче с две намигвания и ставам панда.
Да ви похваля действието на рициновото масло за миглите - мажа ги от почти месец и имам вече страхотни мигли, защото лятото направих една глупост - накъдрих ги със специален разтвор за мигли, уж да стоят извити, стояха една седмица и после на нищо - изсветляха и се накъсаха, но сега от рициновото станаха уникално дълги.
Woman Berry, жалко че си далече от мен, иначе щяхме да си направим ние една германска форумска среща, аз съм в Констанц, на границата до Швейцария.

# 734
  • София

Има някакъв проблем с линка с гланцовете. Аз имам на Буржоа едни с 3D ефект - страхотни са, наистина, ако за тях става дума. Heart Eyes
Тествай ги Гелишите,много са готини!:)

Тук може да ги видите гланцовете:
http://befit.bg/mag/2012/09/21/%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D1%81%D1%8A%D0 … -effet-3d-max-8h/

Общи условия

Активация на акаунт