Мързеливи красавици - 16

• 37 795
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • Велико Търново
Наздраве и от мен,с чаша червено вино Wink
Беки.Б.,преди време пробвах с мазането с рициново масло,но усещането,когато попадне в очите беше много неприятно Confused ти какво използваш-четка от спирала или клечка за уши newsm78 Сега привършвам една Мавала и ще се захвана пак с маслата Wink
Относно спиралите-аз в момента имам на Голдън роуз-за обем,една златиста,озаряващата на Макс Фактор и Noir G на Герлен-последната,не знам,не ми харесва особено-суха ми е Confused,води се подхранваща,затова и я купих Wink,но трудно става нанасянето-може да е стара спиралата,може и моите мигли да са по-претенциозни Wink От средния клас съм най-доволна от Макс Фактор,от високия-от Ланком и Хелена Рубинщайн Peace
Windy,от ББ кремчетата/корейските/ съм ползвала 4 вида на Скин79-не ми пасват на мен Confused сивеят ми,нямат добра покривност/кожата ми е смесена,имам пори в областта на носа и кремчето не ги прикрива/,най-добре да си поръчаш мостри от ибей,и да видиш Peace Доволна съм от една кремче,предоставено ми за проба от съфорумка,на Dr Jart,в сребриста опаковка;тя е доволна също от Skinfood-не съм ги ползвала,но мисля да поръчам Thinking
Момичета,която от вас иска да пуска поръчка до iherb да ми пише на ЛС Peace Hug

# 736
Ей, момичета, намерих си аз темичката  Heart Eyes Много ми е добре при вас  Blush
Беки, с най-голямо удоволствие бих се спретнала за срещичка, но разстоянието наистина не е малко. Иначе знам къде е Констанц. На най-добрата ми приятелка там се роди племенник  Heart Eyes

За гелиш лаковете с една дума: скапаха ми ноктите  Tired Но то си е до човек  newsm78 Имам познати, които ги носят вече почти година, аз ги носих три месеца - ходех редовно, при мен издържаха 3-4 седмици. Още не мога да си оправя ноктите... три месеца по-късно  ooooh!

# 737
  • София/Горна Оряховица
Ей, момичета, намерих си аз темичката  Heart Eyes Много ми е добре при вас  Blush

Нали, страшно готини сме  Heart Eyes .

Аз пак се загледах по едни бебешки дрешки ... ама след като днес щормувах и H&M се кротвам окончателно  hahaha . А пък в Zara какви готини бяхаааааааааааа  Heart Eyes  . (Въпреки че съм болна реших, че все пак и аз заслужавам да изляза и затова се разхождах из моловете с един пуловер с огромна шал-яка и си дишах в нея, да не разнасям зарази  Joy . Макар че в постоянен контакт с мен с 5 човека, а и петимата даже не кихат!)

# 738
  • София

Нали, страшно готини сме  Heart Eyes .

Развам се че ти е добре!
 И аз все си мисля как все готини момичета пишат в тази тема Simple Smile

Борянка,то само вкъщи седи ли се?Надявам се да си по-добре от вчера и по-зле от утре  Mr. Green

Гелиша на мен чудесно ми избели пожълтелите от лакове нокти.Тъкмо си бях взела Микросел да си ги избелвам и дори и не го отворих,подарих го на една приятелка.Но наистина,непрекъснатото носене може да скапе ноктите,но от време на време да си слага човек си е добре.

# 739
Момичета, как сте..??

аз съм такъв мързел, че днес едвам събрах сили да изчистя Tired вкъщи...
Даже като се замисля newsm78...повече чета защото ме мързи да пиша... Joy истинска мързелана съм..Иначе да си се оплача вече почти седмица чакам едни козметични нещица и много ми е тъжно, че се бавят  Tired...а така да нямам търпение да се намацотя.. Blush... Е и утре е ден...

Утре поне е ден за тренировка и мързел/ не мързел -право във фитнеса... newsm39...Пак забих на кантара на 53-54кг и не мърдам ooooh!

Днес бях на кафе с приятелка и на съседната маса хапваха пица...е, ще си призная,че ми се прииска, но -не  Naughty "Трай бабо за хубост"- са казали хората. Crossing Arms
Това е от мен.Утре повече (ако не ме мързи Joy)

# 740
  • София
Виждам, че за спирали говорите. Аз също съм доволна сега от спиралата, която bubble похвали- brightening на МаксФактор за кафяви очи  Grinning Пробвала съм какво ли не- всичко от средния клас, също  ЕЛ, Диор и ХР.
Сега бих дала повече пари само за Хелена, определено са невероятни спиралите Simple Smile
Много ми хареса и Голдън роуз sexy black- лилава опакова с дантела, за 7-8 лв.

Никога не съм пробвала гелиш, повече от 5 дни трудно държа един лак- иначе ми е скучно  Blush

# 741
Прави ми впечатление, че всички тук са много положително настроени и не реагират зле, когато зададеш въпрос, а тъкмо обратното - помагат много добронамерено и отзивчиво. Понеже в момента съм на леко ограничителен режим откъм хапването (нося си кръста след Голямото коледно ядене), често преглеждам и темата за 90ДД. Имам усещането, че мацките там са леко озверели от глад и много остро реагират на моменти. Чак ми става мъчно за новодошлите... Sad

Обаче тук е друго! Това сигурно е една от най-friendly темите във форума. Страхотни сте, момичета! Много е уютничко при вас! Party

# 742
Скрит текст:
видях, че тук имам колежка  Hug и аз съм фармацевт  Peace

аз днес пробвах водата абц на биодерма (мицеларна) и очите ми така се зарадваха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes лакът е в лила  Heart Eyes

# 743
Прави ми впечатление, че всички тук са много положително настроени и не реагират зле, когато зададеш въпрос, а тъкмо обратното - помагат много добронамерено и отзивчиво. Понеже в момента съм на леко ограничителен режим откъм хапването (нося си кръста след Голямото коледно ядене), често преглеждам и темата за 90ДД. Имам усещането, че мацките там са леко озверели от глад и много остро реагират на моменти. Чак ми става мъчно за новодошлите... Sad

Обаче тук е друго! Това сигурно е една от най-friendly темите във форума. Страхотни сте, момичета! Много е уютничко при вас! Party

Точно! Тук е страшно уютно и някак си не се чувствам невидима  Mr. Green
Макар и от вчера в тези прекрасни форумни води на вашата темичка, мога да кажа, че ми е любимата вече  Flutter
Аз не знам защо трябва да се реагира лошо, когато някой има питане, иска съвет или просто иска да се присъедини към някоя група. Затоваааа съм много happy, че ме приехте така добре  Heart Eyes
Скрит текст:
Като съм си само по цял ден тук, имам нужда да си приказвам с някого  Blush

# 744
Привет, привет и от мен Simple Smile
Напоследък съм в абсолютна мъгла (може би заради дългото стоене пред компютъра  Mr. Green )
Сякаш нещата се случват около мен, а аз съм страничен наблюдател... много странно усещане...
Преди да ме пратите на 4ти км  Mr. Green да си кажа: нежно розов лак на ГР, душче и предстои скубане на вежди.
Мдааа тук е много уютно и спокойно.  Hug с голямо удоволствие чета...
Ух мечтая си само да се наспя... с тази работа до никое време... но уикенда е близо Simple Smile)
 Hug
Прави ми впечатление, че всички тук са много положително настроени и не реагират зле, когато зададеш въпрос, а тъкмо обратното - помагат много добронамерено и отзивчиво.
Да, така е- уж все красавици- пък никаква женска завист - красиви, че и благородни Simple Smile))
Абе оставете ме да се изкажа бе хора  Joy Mr. Green Joy

# 745
  • София/Горна Оряховица
често преглеждам и темата за 90ДД. Имам усещането, че мацките там са леко озверели от глад и много остро реагират на моменти. Чак ми става мъчно за новодошлите... Sad

И аз лятото бях за кратко в онази тема, след което реших да споделя нещо съвсем невинно и последваха 2 страници едва ли не нападки  Laughing . Там е темата на светиците. Недай си Боже да изпиеш дълго кафе с 10гр мляко в бобов ден. Или в протеинов ден зрънце царевица да падне в устата ти.

Истината е, че аз бях цяло лято на 90ДД, избрана от мен и лекар. С една малка модификация - кафе си пия с мляко, защото ми е кеф, а пък кефа е основна част от живота  Mr. Green . Салатата си я ядях със сирене всеки един ден. Ама наистина всеки един ден.
В последния месец не съм закусвала, много рядко съм имала нещо за закуска.
Още по-големия ужас: качвах вр. Мусала в протеинов или плодов ден (не помня) и ядох шоколадови десертчета, че и сандвичи от бял хляб с крема сирене и шунка отгоре!!! Грехота.
И въпреки това си отслабнах 8кг без особени драми. И сладолед съм си яла (през 4 дена), и спагети, и т.н.
Просто е далеч по-лесно, ако не пишеш в темата  Joy .

Направих си домашен ексфолиант за устни  bowuu . Масло от карите+кокосово масло+1бучка кафява захар+малко натурално какао за аромат и вкус  Crazy . Резултата не знам дали ще е много добър, но едвам се сдържам да не си оближа устните  hahaha .

# 746
Наздраве и от мен,с чаша червено вино Wink
Беки.Б.,преди време пробвах с мазането с рициново масло,но усещането,когато попадне в очите беше много неприятно Confused ти какво използваш-четка от спирала или клечка за уши newsm78  Thinking

Наздраве със зелено чайче/антиоксиданти ала бала/

*Biskvitka* просто си го мажа с пръстите хубаво, и даже се учудвам, щото моите очи са много чувствителни, от колко околоочни съм ходела като крокодил подути и зачервени, но от рициновото нищо ми няма, изобщо не ме дразни, иначе попада в очите да.
 Аз искам повече веждите да ми се сгъстят и пораснат,ама при тях няма голям ефект, обаче те генетично са ми тънки, сега съм си заплюла един серум за вежди в него ми е надеждата, ама кога ли ще ми се откъснат 120 евро от сърцето.
За ББ сега взехме на дъщеря ми Миша 23 ние сме с леко жълтеникав тон на кожата не много светла и не сивее, стои добре, не е особено покривен, но хидратира, освежава и изравнява тена.
Ааа Bubble - за Микроцел 2000 този продукт ми върна вярата, че наистина съществуват неща на пазара, които действат, след гел, ми възстанови ноктите и сега са здрави и дълги, не е за подаряване.

# 747

Аз искам повече веждите да ми се сгъстят и пораснат,ама при тях няма голям ефект, обаче те генетично са ми тънки, сега съм си заплюла един серум за вежди в него ми е надеждата, ама кога ли ще ми се откъснат 120 евро от сърцето.
Беки, аз за веждите ползвах известно време обикновен вазелин от ДМ. Успях да ги подхраня и поне малко по-гъсти да станат. Не знам дали само си въобразявам, но имаше определено ефект!  Дори сега подновявам опитите, а вдъхновена от една друга тема мисля да си взема и ампули за растеж на коса и да ги приложа на веждите. Надеждата, че ще успея да върна част от някогашните си плътни вежди, умира последна  Twisted Evil

Борянка, този ексфолиант и на мен ми звучи вкусно   chef

# 748
Ох, еми, поръчах няколко мострички...

Взех ето тези нещица, пък да видим дали ще си намеря моето ВВ кремче сред тях:
Скрит текст:

Поръчах си и една маска:

Скрит текст:

Утре мисля да отскоча до DM, като се надявам да намеря там гланцовете на Burjois, както и спирала на L'Oreal.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 00:36 от Windy

# 749
Woman Berry добра идея, по едно време и аз ги мажех моите вежди с вазелин и наистина стояха по подхранени, даже така се бях впечатлила, че и косата си намазах отдолу с лаврово масло и отгоре с вазелин, не питайте как я измих #Crazy, но за сметка на това открих начин за  лесно и ефективно на сваляне на боя,без щети, това витамин С и разните му там ремуувъри ряпа да ядат.

Общи условия

Активация на акаунт