90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 876
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
....
След вчерашния въглехидратен ден имам малък, но важен минус  Mr. Green Довечера ще отчитам плодовете. Моят апетит също се усили, което го отдавам на подновените тренировки вкъщи.

И аз днес отскочих до залата и въпреки че се опитах да отида по-рано, в 13 часа вече бях приритала от глад. Имам чувството, че след тренировка все едно не съм яла 3 дни, а не от вчера... Сега чакам да минат 2 часа та да мога да пия чай.

# 571
  • София-Младост
....
След вчерашния въглехидратен ден имам малък, но важен минус  Mr. Green Довечера ще отчитам плодовете. Моят апетит също се усили, което го отдавам на подновените тренировки вкъщи.

И аз днес отскочих до залата и въпреки че се опитах да отида по-рано, в 13 часа вече бях приритала от глад. Имам чувството, че след тренировка все едно не съм яла 3 дни, а не от вчера... Сега чакам да минат 2 часа та да мога да пия чай.
Що си мисля, че чай можеш да си пиеш без да чакаш 2 часа...или бъркам  newsm78

# 572
  • гр.София
Във въглехидратен ден обядът трябва да е постен, вечерята - не задължително.
ясно, мерси  Grinning

# 573
....

Аз съм останала с убеждението, че след въглехидратна храна не трябва да се приема вода, чай и други течности 2 часа, но нека по-опитните да кажат.

# 574
Здравейте,при мен  ден първи-з.2мандарини, о. салата от 1/2 краставица и 2 домата,70гр.шунка+2ф. хляб бонус.Въпроса ми е като количество дали не е малко?

# 575
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Здравейте,при мен  ден първи-з.2мандарини, о. салата от 1/2 краставица и 2 домата,70гр.шунка+2ф. хляб бонус.Въпроса ми е като количество дали не е малко?

Увеличи шунката двойно, и махни едната филия, ако можеш мини и без другата. Но зависи колко килограма искаш да свалиш.

# 576
  • София-Младост
....

Аз съм останала с убеждението, че след въглехидратна храна не трябва да се приема вода, чай и други течности 2 часа, но нека по-опитните да кажат.
От първият пост:

9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене

ТАка , че сипи си едно чайче Simple Smile
[

# 577
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , фиданчици!  bouquet
Станах направо за обяда. Mr. Green
Минах през банята и направо на масата.  Laughing
Две филийки с домати и чушки запекох - моя измишльотина , но
много ми хареса и едно парче домашна бисквитена торта.  Peace
За вечеря може би същото като на обяд , но без тортичка и лента черен шоколад. Grinning
Сега ще ходя до магазина да си подготвя утрешния плодов ден и ако има ,
да си купя батерии за кантара. Все пак да тропна телесата в/у кантарЯ да видя
колко е благоразположен към моята особа. Mr. Green
Довечера съм на женско парти , ще карам на гооола водица.  Crazy
Момичета , преди 4 г. като бях на режима замествах плодовете със салатка от айсберг и моркови.
Не съм напълно убедена дали е правилно , но пък имах огромен успех с диетата. Simple Smile 
Лек и режимен ден!

# 578
  • София
Жабка, салата може, но не и овкусена  Wink

# 579
Жабка, не може във въглехидратен ден на обяд да се яде сладко. Сладкото е винаги за вечеря, като не се смесва със солено.

# 580
От първият пост:

9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната. Вода или чай пийте половин час след хранене

ТАка , че сипи си едно чайче Simple Smile

Наздраве Simple Smile

# 581
Здравейте,нова съм,но реших и аз да започна тази диета,детето стана на 2 год,а аз още немога да отслабна.Днес ми е 3 ден,надявам се да сваля 17-18 кг.Успех на всички

# 582
Ако трябва да съм точна, в книгата не е упоменато да не се пие вода по време на хранене или 1/2 час след него. Още пък по-малко 2 часа след него  Peace Това явно е взето от някъде другаде.

# 583
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Относно пиенето на течности: 15 минути преди хранене и 30 минути след хранене,стайна температура.Това е правилото, както и 0,030 л  течности / вода, сокове, супи всичко течно / на килограм тегло. Забрана за 2 часа след хранене е прекалено.

# 584
Оставам с особено мнение за това правило. Така излиза, че трябва да пия 1.5 л. вода, което на мен ми е малко.

Общи условия

Активация на акаунт