90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 776
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добра вечер Hug
Аз приключих успешно втора четворка, разкарах плюса от празниците и от днес си минах в режим на почивка отново.
Чудя се защо избягвате бананите newsm78 Аз разчитах доста на тях по време на режима, особено в плодовите дни. Сега по-рядко ги консумирам, но днес си закусих банан.
Днес направих огромна грешка с храненето. Имах работна среща от 11 до 16 часа. Опитах се да измъкна гостите си някъде на обяд, но те предпочетоха да поръчаме салати от "Хепи", за да не прекъсваме работата. В резултат, обядът ми беше смесен, но изключително мизерен като количество Tired За сметка на това, съм много напред с водата, кафето и чая Joy
След работа  - женска вечер с Дима, овършахме магазините и се прибрахме в 19ч. /което значи и 2 часа движение Mr. Green/, аз вече виех от глад. Както се подразбира, вечерята ми беше двойно по-голяма от обяда Embarassed Поне вечерях белтъчно и разделно - две парченца веяна скумрия и пържола със салата от краставици, червен лук и маслини.
За глада съм абсолютно съгласна със Савинка. Яжте, докато се заситите, от гладуването ефектът ще е обратен Peace

# 646
Здравейте!
На режима съм от 02.01. и досега успявам да преценя кое нещо кога да ям, но сега имам колебание. Имам една любима торта с бишкоти и заквасена сметана и се чудех дали може да я хапвам на въглехидратна вечеря. Аз си мисля, че не може заради сметаната/и затова досега се въздържах/, ама пък нали се нарича греховна вечеря и може да се ядат и торти, та затова се надявам някой по-опитен да ми отговори.
Благодаря ви и успех на всички спазващи режима!

# 647
отчетът за днес,
З: портокал и кафе
О: 2 филии Вита и лютеница
В: ето тук се поолях :Д - паста, бонбон линдт и черен шоколад

Днес кантарът показа 0, 400 + и съм сигурна, че е от картофите. Предният път, когато ги ядох пак беше така, а при ориза отслабва,...хъм. Утре плодов ден и така ми се пие фреш от морков... Макар да пия много течности имам проблем с тоалетнсата, съвети?

# 648
И аз да дам отчет от днешния плодов- 3 ябълки и три банана, разпределени през минимум 2 часа.
Сега не съм гладна, но сигурно защото ме тръшна вирус от децата, та ми е запушен носа и нямам нито вкус нито обоняние.

# 649
Добъра вечер и от мен..
Ето и днес мина ,това ми е любим ден на месце ,обожавам месото Embarassed
З.кафе+киви
О.Пиле +краставица
В.руло "Стефани" с салата огромна
Лека и отслабваща вечер...

# 650
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile Добре дошли на новите попълнения и успех с диетата! Simple Smile Днес отчитам десети ден - варива! Simple Smile
Закуска - 2 банана
Обяд - боб с едно крайче домашен хляб
Вечеря - боб и салата от зеле и моркови

Лека вечер и много минуси от мен Simple Smile

# 651
  • София
В.руло "Стефани" с салата огромна

Рулото е нережимно, ако е с яйца и кисели краставици.

# 652
Привет и от мен (отново)!
Имам следното принципно питане относно въглехидратния ден: ако може да се ядат всякакви видове торти, в т.ч. и такива, в чиито кремове има, да речем, маскарпоне, то значи ли, че мога да вечерям примерно макарони с масло, захар и сирене? Все е тесто с масло и сирене, нали така? Даже и макароните са една идея по за предпочитане от сладките теста, в които може да има и яйца. Мисля си, че принципът на смесване е еднакъв, но може и да греша. Моля, специалистите да се произнесат, защото гореспоменатите макарони са ми любими и с кеф бих вечеряла с тях в деня с въглехидратен режим, ако има такава опция. Heart Eyes

nana77, киселите краставичоци защо са нережимни? Заради многото сол и оцет ли? newsm78

# 653
Рулото е нережимно, ако е с яйца и кисели краставици.
[/quote]

без яйца е и без кис.краставички  Wink

# 654
  • София
nana77, киселите краставичоци защо са нережимни? Заради многото сол и оцет ли? newsm78

Нережимни са тези от буркан, които масово се купуват. Те съдържат захар.
Другите - от туршия са режимни, но много солени и се задържа вода. Както се случва и с повечето туршии всъщност.

# 655
Ако прекаляваме с водата дали е лошо? Аз пия по 3,5- 4л и не знам дали да не прекалявам

# 656

Другите - от туршия са режимни, но много солени и се задържа вода. Както се случва и с повечето туршии всъщност.

Благодаря ти, Нана! А по въпроса за макароните какво ти е мнението? Thinking

# 657
  • София
Лека нощ от мен след днешния изключително, мега, хипер, турбо кошмарен ден....

# 658
  • София

Благодаря ти, Нана! А по въпроса за макароните какво ти е мнението? Thinking

Аз не бих ги яла. За мен са нережимни.

# 659
отчет за днес варива
Днеска МЦ ми чукна на вратата, таа имах някакъв неистов глад
з: ябълка и кафе
о: една купичка боб и малко кисели краставички и една филия
в:същото, но наполовина... опитах без хляб, обаче бяях мноооооого гладна, та изядох една филийка Sad  Embarassed
водата е около 2 литра
Благодаря на Нана за уточнението с киселите краставички и туршията, че иначе много прегрешения щях да имам(не само днес)  Sad
Утре мисля да хапна за закуска пак ябълка, че нали банани не е ползено, за обяд постна пица (тя е малка), та ако съм още гладна мисля да хапна бейкролз мъничко, а вечерята мисля да е едно малко кексче+бонбон(че от два дни го кътам  Laughing ) и лентичка натурален шоколад

Общи условия

Активация на акаунт