Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 190
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Терми, в рамките на година подадохме документи някъде март-април, ходихме на тест юни, заклехме се ноември.

# 571
Ние наистина май ще се завръщаме към БГ, и искам да си реша този проблем преди това. Мерси за отговорите   bouquet
навремето като живеехме по Чикагалииско, често сме засичали мадами с токчета и копринени рокли да се разхождат по парковете... ха сега познайте какъв език говореха? 
Български?

# 572
Момичета, колко време горе долу трае процедурата по натурализация? Знам, че е различно по щати, но ориентировъчно?
един съвет преди да заминеш за България си получи Американското гражданство.

# 573
навремето като живеехме по Чикагалииско, често сме засичали мадами с токчета и копринени рокли да се разхождат по парковете... ха сега познайте какъв език говореха? 
Български?

Аз бих заложила на Полски. Виж, ако са облечени и гримирани като за нощен клуб, вероятно е да говорят Бг.

И да, по офисите има много поддържани и наконтени мадами - и при нас могат да се видят в даунтаун, особено пък привечер след работа. А на симфоничен концерт как ходят - червения килим отпред, балните рокли - Холивуд пасти да яде. И за Лулу Мамс съм съгласна. И тийнейджърките по пижама и топлинки в мола ги има... Абе пак опираме до това, че тук е толкова шарено, че няма как да се обобщи. И това с какви хора се сблъскваш зависи и от средата, и от доходите.

Аз пък да взема да похваля една моя съученичка, която тези дни имаше представяне/ревю на New York Fashion Week. Дропва по средата на МБА-то и започна да се занимава с това. Дрехите и са изцяло Веган и нещата и вървят доста добре. Реших да споделя, защото знам, че тук има не малко вегета, а може би и вегани.

http://www.cnn.com/2013/02/07/living/nyfw-vegan-vaute-couture/index.html

Много и се радвам, особено като съм свидетел как се развиват нещата още от самото начало. В началото всички я гледаха/хме все едно има две глави, вкл. и професорите по entrepreneurship - не мислехме, че може да направи бизнес от това и да намери хора, който да плащат толкова за дрехите и. Но за няколко години успя да намери последователи по цял свят. Най-хубавото е, че прави всичко това с много голяма страст и е фанатик в любовта си към животните.

Ето го и сайтът и:

http://vautecouture.com/

# 574
И аз казвам полякини или рускини. Simple Smile
Лятото посещавахме от време на време един парк, в който идваха едни дългокраки полякини с къси къси шорти. Супер изглеждаха до една.

Аз пък забелязвам, че колкото по-дълго не си ходя, толкова по-лесно толерирам българското... от далече. Laughing
Не си ходя основно, защото нямам семейство там освен баща ми и е по-лесно той да идва.

Терми, за гражданството подадох април, изпит август, същият ден трябваше да е заклеването, но заради Айрийн, отложиха за септември. Може в uscis.gov да провериш processing times.

emicskausa, къде в Луизиана си?

Zoie, мерси че сподели за колежката ти, интересно ми беше да прочета.

# 575
Може в uscis.gov да провериш processing times.

Не са съвсем коректно подадени там поне за нашия щат. Да си има човек едно наум. За нашия пише 6-8 месеца, както изглежда за 3 ще съм готова.
Освен това ми казаха (uscis служител), че имало значение за времето дали се натурализираш заради брак или лотарията/други причини. Аз мислех, че е обща "опашката".

Аз пък забелязвам, че колкото по-дълго не си ходя, толкова по-лесно толерирам българското... от далече. Laughing

От далеч и аз толерирам някои неща.  Wink Или по-точно махвам по-лесно с ръка. Simple Smile

# 576
  • The QC to be!!!
Бенс бинго с 2рото предположение!  Peace Хъм как виган... сори, но летър компренде... но виган... newsm78 Инак браво на мадамата... всеки трябва да си следва мечтата, и дано се сбъдне.

# 577
Хъм как виган... сори, но летър компренде... но виган... newsm78

"Леко" е екстремно като разбиране за мен лично, но тя много силно вярва в това, а явно има и доста други като нея. Сещам се за това течение - не помня как се казваше - дето не ядат плодове и зеленчуци, които трябва да се откъснат (за да не се нараняват растенията  Crazy), а само такива, които сами са паднали... Всеки с убежденията си.  Wink

""Vegan isn't just what you eat," Leanne says. "It's also how you dress and live while hoping to harm less."

This basic premise is what led Leanne to launch Vaute Couture, her own line of vegan clothing. While conscientious fashion—being mindful of the earth (eco-friendly fashion) and human workers (fair trade, living wage, sweatshop-free)—is nothing new, consumers aren't as well acquainted with vegan fashion and the need to be mindful of animals.

As a result, there are several myths about vegan fashion that are leading to muddled definitions, false assumptions and general confusion about what it means to dress vegan. Are you falling victim to misinformation?

Read more: http://www.oprah.com/style/Vegan-Fashion-Myths-About-Compassiona … re/#ixzz2KOBmhFKr"

"Myth 1: Vegan is always about food.

"The most common thing I hear is: 'I didn't know that vegan extended to fashion. Can I eat the clothing?'" Leanne says. Vegan fashion has nothing to do with what you put in your mouth; rather it is about wearing apparel and accessories that are created without the use of any animal materials. That includes the obvious exclusion of fur and leather, as well as wool, shearling (sheepskin or lambskin), silk and angora (rabbit fur).

Read more: http://www.oprah.com/style/Vegan-Fashion-Myths-About-Compassiona … e/2#ixzz2KOCADyO0"

# 578
  • The QC to be!!!
Zоie много си ранобудна брех... браво на теб и мерси за линка и инфото...  за кожи и коприна ще се съглася... но за вълна? Сори, малко такива екстримности ми идват в много... а това, че се използват петролни продукти за пройзводството на платовете или копчетата... те петролните продукти да не са само от дървесина и трева... някой да е изследвал точно от какво са петролните продукти, а прекарването на материалите от едно място на друго колко въглероден двуокис причинява което пък от друга страна има доун стриим ефекти... е къде ще се спре като се каже вигън а, щото и трябва да не докарва харм на живи същества, а шом и бубите се вкл... ами мравките...?

# 579
Ох, аз не съм ранобудна, ами не съм лягала още - болна съм и се опитвам да се потя, пък съответно ми е топло и не мога да спя  Laughing

Мда, съгласна съм с теб. Но за някои хора това явно е мисия.
Имаше някакъв червен оцветител дето се добива от някакви мравки - всичко оцветено с това не е вигън. Спомням си, че Лиан рисърчваше всичко в началото - и копчета, и конци...
А за вълната казват, че отношението към животните не е добро, нищо че е само "подстрижка." То по принцип е така и с яйцата, и с млякото. Не се убиват животни, но веганите не ги консумират, тъй като животните се експлоатират.

# 580
  • The QC to be!!!
Да бе, експлоатират се кокошките и дивите патици и гъски  Joy че и те си носят яйцата по полето  hahaha А овцете ако не ги острижат ще се сварат от жега по много геог. ширини... та а сега, кое е по голямото зло?  ooooh!

Zоie бягай на суха сауна. До утре ще си на кокуряк - прясна, здрав и бодра, пии много вода и цитросови. Оправяй се бързо...

# 581
Да бе, експлоатират се кокошките и дивите патици и гъски  Joy че и те си носят яйцата по полето  hahaha А овцете ако не ги острижат ще се сварат от жега по много геог. ширини... та а сега, кое е по голямото зло?  ooooh!

Става въпрос за начина, по който се отнасят с животните за яйца, мляко или вълна. Тези неща вече почти не идват от малки спретнати ферми, където щъкат 20 овце и напролет фермерът и жена му ги стрижат. Можеш да си гугълнеш за индустриалния процес на стригане и да прецениш дали ти се струва хуманно или не.

# 582
baby, кое е смешното? явно не си наясно как се отнасят с животните, за да "мааме' ние яйца и мляко...за месото дори няма да коментирам.

терми, 2 и половина месеца ми отне на мен, зависи от локал офиса, виж във визаджърни имат теми по месеци.

# 583

Терми, с най-добри чувства. Simple Smile Тревата е по-зелена и в този случай.

А знаеш ли къде била най-зелена? Отгоре над септичната яма  Mr. Green (малко реднек хумор).
Другото вече сте го казали.

На вигън дизайнерката свалям шапка.

Бостън и околия, добре ли сте, затрупа ли ви? Ток, газ?

Препоръчайте рецепти с барли, моля.

# 584
та а сега, кое е по голямото зло?  ooooh!

Незнанието.

Общи условия

Активация на акаунт