Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 673
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,търся гранит.Някой да знае къде има и естествено-цена?Чух че китайският гранит излиза поевтини и от гранитогреса.Знаете ли склад или магазин?
На "Рогошко шосе", посока гробищата отляво има склад за гранит. Там има и китайски и друг. Можеш да отидеш на място да си избереш. Преди 4 години беше около 18 лева кв. метър.
И ние там поръчвахме.

# 676
И все пак ако сме решили да подадем жалба за високите сметки, къде може да стане това и знаете ли дали може онлайн? (Или не сме толкова модерни?)

# 677
  • Пловдив
tanzen:

Иначе жалба само в Център за обслужване на клиенти ... и се чака няма да ти кажа колко  ooooh!
Ходила съм по друг повод, не сега в баш лудницата - поне 1/2 ден си отдели за това...

# 678
Уж гледах, ама какво съм гледала.. Мерси  bouquet

# 679
Здравейте, искам да направя на дъщеря си поличка ту ту. Помагайте от къде да купя тюл? Благодаря предварително!
Били споделила как?

# 680
mimka_8 в You Tube напиши Make TUTU!Излизат много клипчета,там най-нагледно ще разбереш как Hug

# 681
  • Пловдив
Момичета, някоя дали случайно не  е виждала вчера или днес списание Грация с куфара - подарък?  Praynig

# 682
  • Пловдив
Здравейте, искам да направя на дъщеря си поличка ту ту. Помагайте от къде да купя тюл? Благодаря предварително!
Били споделила как?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=507936075915843&set=a … ype=1&theater

Може да редуваш и различни цветове Simple Smile

# 683
  • Пловдив
И все пак ако сме решили да подадем жалба за високите сметки, къде може да стане това и знаете ли дали може онлайн? (Или не сме толкова модерни?)

Аз съм подавала жалба онлайн преди години. Направиха проверка, приспаднаха ми надвзетото, пратиха ми извшнително писмо. Но в сегашната ситуация сигурно са задръстени с жалби и кой знае какъв ще е резултатът. Иначе от сайта на ЕВН се праща.

# 684
Били споделила как?

Докато видя че си попитала , момичетата са отговорили   bouquet
http://www.facebook.com/home.php#!/Tutusstyle

Двоумя се дали да не поръчам от тук , цените са по-приемливи .
http://www.rakhiva.com/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%B … p/category.144/bg

# 685
Чанти Gabol  и подобни къде? На антим първи гледах,другаде?

# 686
Виждала съм в ТЦ Форум в Тракия, но беше доста отдавна. Магазина още си съществува, но незнам дали поддържат наличности от тази марка.

# 687
Ако питаш за ученическите серии - в Илиенци - десния коридор, предпоследния магазин отляво. Само за чанти и куфари - няма как да го подминеш. Януари имаха намаления на Габол, но дали още е така - не мога да кажа. Поддържат сериите и различните големини целогодишно  Peace

# 688
Ще продължават ли протестите и има ли насрочени такива за утре?  Simple Smile

# 689
Ще продължават ли протестите и има ли насрочени такива за утре?  Simple Smile

Да ще продължат и утре,преди малко прочетох от 17.00 часа отново пред EVN  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт