ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 410
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Torbalanka, като напишеш в гугъл "How to write an essay" излизат много сайтове с
подробни указания, примери. Ето два, които ми се видяха интересни:
http://www.wikihow.com/Write-an-Essay  Накрая има и примерни есета.
http://www1.aucegypt.edu/academic/writers/brainstorming.htm

Снощи девойката беше на фашинга на НЕГ, голям купон е било
(ни дума, ни вопъл, ни стон във форума  Laughing).
Е, днес е с недовършено домашно по математика и рисуване, но
дружбата между училищата иска жертви  Joy

Че фашингът не е ли само за НЕГ  newsm78 newsm78

# 376
  • София
Не е:) Мойта си купи билет и също беше на Фашинга:)))

# 377
Да, можеха да си водят приятелчета Grinning И моето гардже успяло да влезе в кадър Laughing

http://novanews.bg/news/view/2013/03/27/47045/%D1%83%D1%87%D0%B5 … 1%86%D0%B8%D1%8F/

# 378
  • София
Като за първи фашинг мисля, че повече щеше да се вълнува, но емоциите бяха умерени, а чувствата смесени Wink Най-впечатлена беше от речта на Грегъри Mr. Green

# 379
  • София
Най-впечатлена беше от речта на Грегъри Mr. Green

hahaha Joy Съвсем очаквано. Грегъри е екземпляр.. На последната родителска, въпреки видимата ми трансформация в естествено  негативен план спрямо вида ми в училищна възраст Mr. Green,  господинът ме позна. И след като обясни на  всички родители как във въпросния ден задал на децата задачата да покажат на световната карта някаква падина и никой не дал признаци да има представа дори за континента, намекна, че и родителите не я знаят..Което си беше баш така, никой не го опреверга.  Но на мен ми се сви зверски  стомахът като каза: Дали пък да не накарам училите при мен да я посочат на картата? Но само плашеше гаргите, не ме подложи на подобно унижение. Grinning А и децата му се кефят на странностите, така беше някога, така е и днес.

# 380
  • София
  Но на мен ми се сви зверски  стомахът като каза: Дали пък да не накарам училите при мен да я посочат на картата?  Grinning А и децата му се кефят на странностите, така беше някога, така е и днес.
Hug

# 381
  • София
  Но на мен ми се сви зверски  стомахът като каза: Дали пък да не накарам училите при мен да я посочат на картата?  Grinning А и децата му се кефят на странностите, така беше някога, така е и днес.
Hug

E значи вече е минал в световен мащаб  Mr. Green Mr. Green

# 382
  • София
Hug

Да, бе, минал..Просто в 10 клас ( с учебниците за 9-ти) сега се учи май  световна география. Като минат на БГ география, ще дойде време на рисуването на жп картата, точно както някога. Няма промяна. Ама това ги чака  в 11 клас.

# 383
  • София
Hug

Да, бе, минал..Просто в 10 клас ( с учебниците за 9-ти) сега се учи май  световна география. Като минат на БГ география, ще дойде време на рисуването на жп картата, точно както някога. Няма промяна. Ама това ги чака  в 11 клас.

Oще я сънувам тази жп мрежа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
  • София
Русалке, кога се премести в тропиците? Hug
Аз този Грегъри не го харесвам, нищо че поради преклонната си възраст не съм имала "честта" да ми преподава. Много еднопластов и клиширан ми се струва.
 т.н.Има много други наистина стойностни преподаватели, които са причината НЕГ да е това, което е и да бъде притегателен център всяка година за будни и умни деца. Peace
Фашингът е събитие, което всяка година ме връща назад във времето с умиление. Радвам се, че през годините събититето е доразвито с номинации, организация от страна на 11-класниците, благотворителност и  т.н.

# 385
  • София
Русалке, кога се премести в тропиците? Hug
Аз този Грегъри не го харесвам, нищо че поради преклонната си възраст не съм имала "честта" да ми преподава. Много еднопластов и клиширан ми се струва.
 т.н.Има много други наистина стойностни преподаватели, които са причината НЕГ да е това, което е и да бъде притегателен център всяка година за будни и умни деца. Peace
Фашингът е събитие, което всяка година ме връща назад във времето с умиление. Радвам се, че през годините събититето е доразвито с номинации, организация от страна на 11-класниците, благотворителност и  т.н.

E, просто смених ареала.  Hug Колкото до Грегъри, не е въпросът дали аз и ти го харесваме, а доколко децата се впечатляват от особеностите му. Laughing

# 386
  • Пловдив
Как са ви датите на класните ? Питам щото класната на сина по литература мина вече във вторник. Беше им дал 5  възможни произведения с по няколко теми всяка . Паднало му се Дервишово семе. Рано ми се вижда за класна , ама сина така каза -класна по литература.

Редактирам се контролна била ,но понеже ми съобщи и датата за класната аз съм се объркала. Класната им е на 16май

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 10:27 от mdonkova

# 387
Знаете ли къде мога да намеря примерни варианти за националния кръг на олимпиадата по френски език. Търсихме в министерството, но там дори и от предишни години...няма никакви отговори  newsm78 ?  Благодаря предварително!! Успех на всички утре !!!

# 388
  • София-Младост
Знаете ли къде мога да намеря примерни варианти за националния кръг на олимпиадата по френски език. Търсихме в министерството, но там дори и от предишни години...няма никакви отговори  newsm78 ?  Благодаря предварително!! Успех на всички утре !!!
http://www.regalia6.com/olimpiads/olimpiads_files/french.html
Това ми излезе на първо търсене, не знам дали върши работа.

Сега видях, че търсите отговори...и тук няма.

# 389
http://www.regalia6.com/olimpiads/olimpiads_files/french.html
Това ми излезе на първо търсене, не знам дали върши работа.

Сега видях, че търсите отговори...и тук няма.

Не знам...никъде не успях да намеря... Rolling Eyes Благодаря все пак.....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт