ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 411
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
И аз да си похваля чавето Simple Smile И на двете вътрешни за НГДЕК олимпиади по БЕЛ и История се е класирала за 2-ри кръг Simple Smile За историята не е доволна от себе си, че се е класирала с минимума точки, но за БЕЛ хвърчи  Joy избрала е да пише приказка (нещо са на секции, като, ако избереш една секция на следващ кръг не можеш да участваш пак с нея ... абе, не мога да им хвана регламента) и е с най-много точки от избралите да пишат приказка:) Така ... похвалих се  Joy

Браво.....!Поздравления!  smile3501

# 361
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … ski-dopusnati.pdf

Това са по френски!! Най- после...Ние сме класирани... newsm18
Поздравления за всички!

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 20:50 от Lusi24

# 362
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Lusi24Hug браво!!!

# 363
  • София
la vida loca, Lusi24, страхотно, БРАВО на децата!!!  Hug   bouquet

# 364
  • гр. София
 Hug Браво на всички деца минали на втори и на национален кръг!!!   bouquet Ние не можем да се похвалим с такива постижения, но се надявам сега като вижда колко много нейни съученици са се представили отлично на олимпиадите, следващата година да е по-ентусиазирана и надъхана!  Peace

# 365
Поздравления за всички -клосирани и некласирани,явили се и пропуснали ,Но наши деца Wink

Leila,
Скрит текст:
в паралелка с химия ли сте?

# 366
  • гр. София
Поздравления за всички -клосирани и некласирани,явили се и пропуснали ,Но наши деца Wink

Leila,
Скрит текст:
в паралелка с химия ли сте?

Не, с биология.  Simple Smile

# 367
  • Попово
Не успяхме да достигнем до националната по АЕ, но е втора на този конкурс
Много е доволна, най-вече защото наградата, която получи днес е Четец за Е–книги.  #Crazy
Е, и аз се радвам за детето–първо защото сама си написа есето (нямаше време да го погледна дори) и второ, защото скоро нямаше да й купя  такава "джаджа" .

# 368
  • София
boryana, браво на девойката, това голямо постижение!   bouquet
И честито за четеца!
Скрит текст:
А защо да не й купиш - наскоро си купихме втори Киндъл от германския Амазон,
с доставката ни излезе 120 лв., а удобството и възможността да се четат книги и
на чужди езици вече сме го коментирали - напълно оправдават вложението  Grinning

# 369
Не успяхме да достигнем до националната по АЕ, но е втора на този конкурс
Много е доволна, най-вече защото наградата, която получи днес е Четец за Е–книги.  #Crazy
Е, и аз се радвам за детето–първо защото сама си написа есето (нямаше време да го погледна дори) и второ, защото скоро нямаше да й купя  такава "джаджа" .

Бравоо! smile3501 Поздравления!Още мноооого бъдещи успехи.... smile3503
И наградата е чудесна....

# 370
Страхотно се радвам за всички ,които са успели !!! Hug HugБраво на дечицата !!  bouquet

Ние не успяхме да преминем на национален кръг , въпреки добрите шансове, които имаше,но пък е първа на франкофонското рали !!!За съжаление никой от 8 ми клас от цял Пловдив не е успял, някак тъжни сме от този факт ,но дано догодина да има повече успели !!!
Надявам се искрено !

# 371
  • Пловдив
И от мен БРАВО на всички дечица, положили труд и отделили време за състезания и олимпиади, а на класиралите се за национална олимпиада - честито! Hug Ние не успяхме да стигнем до национален кръг по АЕ, но съм доволна, че детето самО изяви желание да се пробва. Сега очакваме с нетърпение ваканцията.

# 372
Мили мами, моля ви да ми помогнете! Търся сайт, помагало или каквото и да е друго, което би улеснило сина ми в писането на съчинения по английски. Интересува ме най-вече начин и техника на писане или примерни есета. С граматиката горе долу биваме, диктовките оправихме с ваша помощ, обаче тия есета са направо удар под кръста LaughingБлагодаря ви предварително!  bouquet

# 373
  • София
Torbalanka, като напишеш в гугъл "How to write an essay" излизат много сайтове с
подробни указания, примери. Ето два, които ми се видяха интересни:
http://www.wikihow.com/Write-an-Essay  Накрая има и примерни есета.
http://www1.aucegypt.edu/academic/writers/brainstorming.htm

Снощи девойката беше на фашинга на НЕГ, голям купон е било
(ни дума, ни вопъл, ни стон във форума  Laughing).
Е, днес е с недовършено домашно по математика и рисуване, но
дружбата между училищата иска жертви  Joy

# 374
Благодаря много, Carmela Biscuit! Сега гадната майка ще тормози младежа цяла ваканция !:shock:
 За мой срам не се и сетих да потърся по този начин, а на есе излизат толкова резултати, че...

Общи условия

Активация на акаунт