СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета. Аз писах, писах, пък нещо се затри  Sad Моите симптоми постоянно изчезват и хич не съм спокойна  Sad Утре съм на пръв контролен преглед след изписването от Патология и се надявам да си видя пак малкото пулсиращо сърчице. Постоянно ме е страх да не е спряло, като не усещам нищо. Едни гърди ми останаха големи и болезнени, и това е.  Денем само страхове бера, нощем сънувам разни хахави неща. Има ли други толкова неспокойни и дали се дължи на предишната неуспешна бременност, че толкова ме е страх сега?  ooooh!
Lulu25, такова течение и аз имам от самото начало. Казах на лекарите, но никой не обърна внимание. Явно не е проблем, по-скоро е неприятно.
Добре дошла, Dund1chk4 и честито сърчице, Лече.
Всички след преглед влизайте да пръскате хубавите новини, че да се успокояваме.
Хубав ден  newsm51

# 136
 ooooh! Колко съм завеяна , Лече, честито сърчице мила! Спокойно бременеене ти желая  Hug

ColdEyes не се тревожи, симптомите се менят постоянно, едни минават други се появяват в зависимост от това в кой етап на бременноста си

# 137
Coldeyes и аз съм като теб само се притеснявм дали всичко е нааред но в крайна сметка каквото е писано такова ще е

# 138
Здравейте  Hug Приемате ли още едно попълнени с термин 15.09.2013г.  Embarassed Днес бях на лекар, тъй като имам доста чести придървания и болежки ниско долу, и в следствие на това си видях 8 мм сакче, с една мини запетайка вътре, вече има и първата си снимка  Laughing в 6г.с. , но сега до следващия преглед в края на месеца ще пия Папаверин и пазя повече.
На кратко за мен, втора бременост ми, имам син, които на 15.09. ще е първолак и с термина  Joy интересно ще е:)
С някои мацки се знаем от "Искам бебе" bouquet

Мен много ме болят гърдите, и са порастнали и са доста болезнени, но мъж ми е много доволен от този факт  Joy е не за болката де:)

А като ви четох за коремчета се поуспокоих, аз имам чуството че имам корем, даже и малкия ми казва, че имам, а аз съм слаба и си ми личи. А при първата бремост ми пролича чак след 5-я месец, и сега си викам, то бива бива внушение моето, ама сега вече съм по-спокойна като не съм сама  Laughing

Пожелавам на всички едно леко и безпроблемно бременнене и на финал едни сладки и здрави  сладури   bouquet

# 139
Лече честито сърчице и от мен  Hug
успех на всички които са на преглед чакаме новини и добре дошли на новите мами. по повод симпомите и моите изчезнаха отсанаха ми само болезнените гърди и световъртеж като слизам по стълби. имам въпрос към пушачките не съм пушила от както разбрах до сега от еуфорията не се и сещах за цигари но снощи ги сънувах умирам да запаля 1 цигара няма да си тровя детето защото от сега ако започна да поставям моите нужди пред неговите ....ясно каква майка ще съм та моля дайте идея какво да правя как да спра да мисля за цигари Praynig

# 140
ColdEyes ,аз през деня ако не мисля дивотии,то през малкото време което спя сънувам кошмари. Мисля ,че е нормално ,толкова искаме всички най доброто за бебчовци.  Praynig стискам палци никога повече да не влизаш там ,а да се радваш на голямо коремче preggo

# 141
добре де как да направя финалната стъпка на тея лентички  #Cussing out

# 142
monika_p аз при първата бременост отказах цигарите, и от тогава не съм пушила, но ми трябваха 6 месеца да свикна с мисълта и навика всяка сутрин да ходя до масата къде оставях от вечерта, да ги търся с всяко кафе, след ядене или като съм ядосана.
Много ми помогна на мен, че мъж ми не пуши и не ме дразнеше, но устата беше ме заболяла да дъвча дъвки или все нещо да има да придъвкам. Голяма са напаст и голям порок, но  ако си го поставиш за цел и със силна воля, ще успееш. Гледай повече да има с какво да се занимаваш, че да не мислиш за тях. То така е много лесно да се каже, знам, но си заслужава  Hug

ColdEyes стискам палчета всичко да е окс с бебче, много е рано да се усещат. А мен сега като ме боли постоянно и няма да ти казвам какво ми е в главата и всеки път като повече боли и някакво леко течение имам от време на време, като отида до тоалетна, все съм в страх дали няма да намеря най-страшното по тях, /миналия месец след 5 дни закъснение и + тест, ми дойдеи.../, но не трябва така, трябва да мислим положително и да сме спокойни. Бебчовците усещат всичко, и искат мамите спокойни, за да могат и те да си растат спокойни  Hug

# 143
Нинка, добре си дошла!!!  Hug
Ще си бременеем, ще си дебелеем и ще се радваме на коремчетата си заедно всички тука!...

# 144
Нинка благодаря ще пробвам с дъвки попринцип опитвам от много време да ги спра и неможех но сега нямам право и го знам все пак сега става вупрос за дедето ми няма да се потдам просто ми е трудно   Tired

# 145
Здравей Нинка! Четата се увеличава. Скоро чакаме и останалите от "Искам бебе"!

# 146
Здравейте!
Темата е страхотна, но едва утре ще разбера датата на термина. По мои сметки трябва да родя през Септември.
Знам, че съм бременна и въпреки това още не мога да го осъзная! Вълнувам се, усещам промените в тялото и поведението си...
Момичета, някоя от вас да носи червен конец на ръката? Казаха ми, че майката на бременната трябвало да й го върже, понеже нейната клетва хващала (и в двата случай) и имемно това пазело от уроки и лоши работи. За съжаление моята майка е в Англия, замина малко преди да разбера, че съм бременна. Може ли друг да ми върже кончето?
Ще съм ви благодарна, ако помогнете с инфо! Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 147
  • До морето :)
macinka_, по мое мнение в България дула е шарлатанка.  hahaha Не ми трябва никой, освен един добър доктор. Особено по време на раждане не искам да виждам никой, камо ли да ми обяснява как да дишам и колко спокойна да съм. В такъв момент съм на мнение, че никой не може да ме разбере наистина колко ме боли... Само предполагат.  Joy Ако им е мил животецът, да не се навъртат около мен.  Laughing

ColdEyes, и аз много се шашках заради предната несполучлива бременност, но прескочих седмицата в която стана аборта и сега някак дишам по-спокойно. Пък и вчера докторът като ме видя и каза, че си има и сърдечна дейност, сега съм спокойна. Е, нямам търпение да минат още 2 седмици и да си видя пак запетайката.  Laughing

monika_p, аз съм лоша майка и не съм ги спряла. Ако стане като с предната бременност от тях да ми се повръща, ще го направя. Сега сутрин с кафето 1-2 и вечер 1.  Rolling Eyes
А какво точно те интересува за лентичката?

Нинка, добре дошла!   bouquet

sunshine28, добре дошла и на теб! За кончето знам, че трябва да го направи просто някой, който ти желае доброто и е с много положителна енергия.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 11:57 от Лече-Буболече

# 148
_Ninka  Hug Hug С един и същи термин сме.
Аз още не съм ходила на лекар, отлагах го за края на седмицата, но щом при теб се вижда още утре се запътвам натам Simple Smile

# 149
Здравейте, момичета, на мен тези дни ми е много зле. Целодневно! Може би, ако имам някакво занимание ще се разсейвам и няма да обръщам толкова внимание, но като изпратя малкия на градина лежа по цял ден. Само да не започна да се търкалям на края.
Виждам, че има и други притеснени относно шарките, дано ни се размине на всички.
monika_p, аз преди няколко дни изпуших една, но на другия ден ги мразех още повече.
antigona, липсвам от 1ва стр. -16.09, мерси  Simple Smile

Какво става със ФБ?

Добре дошли на новите мами и леко бременне на всички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт