СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен Simple Smile да си призная малко ме домързя да прочета цялата тема, имаше близо 20 страници от миналата и от тази ииии.... ме хвана мързела  Embarassedаз се обзаведох с гадене вечер Sick
вече не ме боли нито корема, нито гърдите  newsm78 утре съм на лекар ще видим точица и надявам се сърчице!
Понеже съм без работа от около 3 месеца вече, мисля да намеря да се осигурявам фиктивно някъде, някой знае ли как се смятат осигуровките, ако съм на заплата да речем 500 лева, то колко ще трябва да давам за да ми ги внасят?

Редактирам се - забравих да кажа, че съм като смачкана по цял ден, направо ужас, преди не беше така и като кажехте, че сте сънливи и се учудвах, ама от няколко дни е направо страшно - права заспивам Sad
Добре дошли на новите мами  Hug

# 121
Здравейте, мамчета!
Мама на Раличка, стискам ти и аз палчета за прегледа! Всичко ще е наред! После да пишеш...
Антигона и аз бих ти препоръчала чесън, чай с мед и лимон и течности....пък дано не те хваща настинка и прочие.
Между другото казват, че се задавал някакъв тежък грип и ми е едно притеснено пак....едвам се изправих на крака от единия, сега пък друг се задавал  ooooh! Аман вече!  Naughty
Слънчоглед, значи ние с тебе утре ще щурмуваме доки! Моля се всичко да е точно и бебо да се развива нормално и правилно!
Аз не бих казала, че ми е смачкано през деня, но ужасно много ми се спи по всяко време. И нищо не ми се прави из къщи...мързел ли е, какво е?  newsm78 Снощи не можах да включа пералнята от немощ.... то щото е много трудно ooooh! Направо не знам какво се случва?

# 122
Принцеса, стискам палци всичко и при теб да е ок и да чуеш най-хубавя звук на тупкащо малко сърчице  Hug

# 123
И аз този път ще се постарая да не качвам много кг. С първата качих към 30-31 кг. и сега си давам лимит макс 15 кг.  Mr. Green Бебето се роди с нормални мерки 3560 гр. и 52 см. На 1 г. беше едва 9 кг. и 74 см. Дребосъчко.
Вчера съм изяла едва три принцеси, една преди обед и две за вечеря. Така ми се хапваше още, ама нямаше повече.  Crazy

Пожелавам лек ден и ако днес някой ходи лекар нека види тупкащото сърчице  Heart Eyes  Hug

# 124
Слънчоглед,
http://www.kik-info.com/calculators/payroll.php - тук има един хубав калкулатор (само трябва да се регистрираш) - от там можеш да видиш каква е суматана осигуровките, които работодателят трябва да внесе, за да те осигурява на дадена заплата (събираш тези за твоя сметка плюс тези за негова сметка), до скоро на 500лв бяха около 190лв.
Иначе работодателят има и още малко разноски на работник свързани с трудовата медицина, но ако имаш някой познат, може и да не ти прави на въпрос (аз, примерно, плащам по 25лв на работник на година, отделно от останалите неща).

# 125
  • До морето :)

Ха, добро утро!

Мама на Раличка, стискаме палци на прегледа и чакаме добри новини!  Hug

Антигона, аз бих ти препоръчала Осцилококцинум/Инфлуцид. Не, че помагат на дъщеря ми кой знае колко, ама пак биват. Опитай и това с чесъна. Дано те подмине, че знам какво е. Както казвам на мъжа ми: "Аз от вас нямам време да се разболея!"

# 126
Добро утро!   Е Слънчо ,минава и това,май препечени филийки му е майката Laughing Аз от днес съм по добре,станах в 8 Rolling Eyes
 newsm10 newsm10 newsm10 Имаш много палчета,и да пишеш послее! Как ти завиждам за шейната,тук е пролет.
Добре дошла Dund1chk4  bouquet

# 127
Добро утро момичета Hug
Стискам палци на тези,които ще ходят днес на преглед.
Имам едно въпросче;някоя от вас чувала ли е за "дула"?

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 10:01 от macinka_

# 128
Още едни палчета и от мен за прегледите  Hug
Дано ни подмине грипа, мен миналата година точно в края на януари така ме хвана, че чак излязох болничен за първи път през стажа си  Sad И колежките покрай мене само подсмърчат и кихат, ама като не ме знаят, няма и как да се съобразяват малко де...

# 129
Здравейте сладуранки!
Мама на Раличка , Принцеса и Слънчоглед срискам ви палци и да се похвалите утре Praynig Praynig
Относно яденето имам киселини постоянно и от всичко.....без сладки неща. А аз работя в сладкарски магазин. Познайте какво ям цял ден Confused Wink Laughing
За коремчето - май вече ми се личи малко, ама аз си бях кожа и кости и може да е за това.
Нещо странно от миналата бременност, от което бях сигурна, че ще е момиче. До 3-4 месец много ми се .. рисуваше ( да подчертая не съм художничка и нямам никакви заложби   Grinning) и редеше пъзели. Бях си накупила всякакъв вид боички , книжки за оцветяване #Crazy Joy  абе луда работа.
За сега нямам такива изблици ама ще видим по - нататък.

На мен като за капак ми излезе нещо като ечимик ( запушена жлеза ) на окото и огромна стресница на долната устна  ooooh! Не се издържа вече

# 130
Мацинка, това нещо "дула" що за материя е? Предмет ли е, плод ли е, някакъв метод за нещо или какво? Конкретизирай все пак....

# 131
Мацинка, това нещо "дула" що за материя е? Предмет ли е, плод ли е, някакъв метод за нещо или какво? Конкретизирай все пак....
Значи ти не си чувала,това ми беше въпроса.

# 132
Дула не е ли нещо като човек, който те съпътства и помага през бременността и раждането?

# 133
# 134
Дула не е ли нещо като човек, който те съпътства и помага през бременността и раждането?
Да креми точно,тук е много разпространено и почти всяка бременна ползва и ми е интересно вие на какво мнение сте Peace

За рисуването и пъзелите и аз бях като теб,но пък се роди момче. Някъде бях чела,че е хубаво бременните да рисуват.
За ечемика-натъркай го няколко пъти със златен пръстен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт