СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,здравейте,искам да ви питам кога най-рано може да се чуе сърчицето?
На 18.01 съм на преглед за първи път,тогава смятах, че ще съм в 5 г.с.
Ще мога ли да чуя нещо ?

# 181
Пушачка съм,дори първия път не ги спрях,сега само ще ги намаля лекинко.nenimira рано е за сърциче.

# 182
Пушачка съм,дори първия път не ги спрях,сега само ще ги намаля лекинко.nenimira рано е за сърциче.
Какво може да ми каже тогава,какво може да се види ?

# 183
Аз, съм вече към 7-та седмица и му чух сърчицето, просто това е нещо уникално. Нямам търпение, да се роди мъничето, да си го гушкам по цял ден.  Embarassed  Hug

# 184
ще се види дали си е на мястото,плоден сак.

# 185
Аз, съм вече към 7-та седмица и му чух сърчицето, просто това е нещо уникално. Нямам търпение, да се роди мъничето, да си го гушкам по цял ден.  Embarassed  Hug
Честито  Heart

Благодаря,дано всичко е наред Simple Smile

# 186
Наред ще е разбира се . Wink

# 187
честито на всички тупкащи сърчица  Hug  bouquet

# 188
  • До морето :)
Мама на Раличка, радвам се, че всичко е било ОК все пак.  Hug Браво за тупкащото сърчице.

Miimiiнka , аз пък като родих се чудех къде да легна и наистина пак ли е дошло време за кърмене. Въобще не беше това което си представях, още повече, че Ели беше кротко бебе. Нямало е колики, посреднощно будуване, като по учебник беше и пак нямах сили.  hahaha Не ми се мисли с 2  какво ще е вкъщи. Сега сигурно на ММ ще му изглежда подредено и лъснато.  Joy

# 189

Поздрав мамчета! Доста се разчувствах Flushed

# 190
  • До морето :)

Един поздрав и от мен!   bouquet

# 191
честито на всички бремелинки чули най-сладкия звук - тупкането на сърчицето   bouquet

благодаря и да поздравите   bouquet

# 192
Честити тупкащи сърчица  Two Hearts
Много хубави песнички мерси ..
Днес повозих  детенце на шейната.   Викам на таткото ох много бързо се уморих,   а дребната  казва  ами то е от бебето аз знам , паднахме от  Joy
Отивам да ви четааа много пищете супер.

# 193
Здравейте, успокоих се и аз като видях "сродни души" с подути коремчета, не очаквах толкова от рано да ме стягат полите, но не остана  Heart Eyes По принцип имам апетит винаги, чревоугодник съм, но от два дена само като си помисля храна пред как я слагам в устата си иии Sick, но досега не съм имала повръщания.
Настоящия си гинеколог посещавам от 2 год. и съм доволна и досега стария му ехограф не ми правеше впечатление, но когато отидох на прегледа за установяване на бременността и в кабинета му лъскаше чисто нов ехограф се зарадвах и си помислих, че ми е по поръчка.
и аз съм на преглед на 18-ти и чакам с голямо вълнение да видя тупкащо СЪРЦЕ. Мисля, че тогава истински ще осъзная какво се заражда в мен.  Two Hearts

# 194
 smile3501 Честито на чулите най-прекрасния звук!   Kissing Heart
Добре дошли на новите мами! после ще ви чета,няма насмогване Laughing

Общи условия

Активация на акаунт