СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Привет момичета  Hug
Нямам възможност да чета и пиша от работа, само от време на време по телефона ако имам пролука, едвам ви насмогвам Simple Smile

Честити сърчица на всички, които са ги чули, и се надявам скоро всички да ги чуем  Praynig
По въпроса с фейсбука после ще видя на кой трябваше да пратя мейла за групата, а по върпоса с работата- аз съм маркетинг специалист (профилирам се специално в онлайн маркетинга) и графичен дизайнер, така че ако някой има въпроси относно моята специалност съм на разположение.
Имам сватба за организиране, а така нищо не ми се прави.... алеле мале, направо не е истина колко ме мързи за всичко, имам сили само да се пльокна да ям и да легна после.... ужасна работа.... Лека вечер от мен момичета и слаадки сънища  smile3531

# 196
Mama na Rali4ka, представям си какъв стрес сте изживели. Добре, че е било за кратко! Simple Smile

За стягането на панталоните, и мен ме стягат, та знае ли се, а едва успявам да хапна по малко, когато не ми се гади, така че не е от яденето  Mr. Green

А да ви питам, за първия преглед взимахте ли направление?

# 197
  • София
Здравейте момичета!Mama na Ralichka ужасно е това,което сте преживяли,добре че е с happy end.Отностно панталоните и мен вече ме стягат и в офиса стоя с откопчано копче  Joy
Аз работя в компания за интернет доставки ако имате нужда съм насреща.
Lulu25 аз ще си взема направление направо за записване на ЖК.
А и да не забравя честитооо на виделите и чулите тупкащи сърчица!!!

# 198
 Ханш +6см, кг все още същите. Едва в началото на 6та седмица  Shocked

# 199
А това видяхте ли го? Shocked
http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1% … A-news201711.html
Като знам как им хрумват идеи от днес за утре, като нищо и нас да ни хване, ако решат да я изпълнят...

А, за протокола - аз съм учител по английски на мъници, от 2-3 до към 12-13 Mr. Green Имам си и моя школа. Поне към момента с това се занимавам. Ако нещо мога да бъда някъде полезна, с удоволствие Simple Smile

# 200
Здравейте   :
Днес нямах много време да чета и вие сте доста напреднали .
Искам да ви попитам мислите ли да правите някаква гимнастика за бременни или да продължите да спортувате ако сте го правили. Аз съм чела ( дори и правих но чак в осми месец) , че йогата за бременни се отразява много добре на организма и дори подготвя тялото за по-лесно справяне с раждането.

# 201
А това видяхте ли го? Shocked
http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1% … A-news201711.html
Като знам как им хрумват идеи от днес за утре, като нищо и нас да ни хване, ако решат да я изпълнят...

А, за протокола - аз съм учител по английски на мъници, от 2-3 до към 12-13 Mr. Green Имам си и моя школа. Поне към момента с това се занимавам. Ако нещо мога да бъда някъде полезна, с удоволствие Simple Smile
Леле, детски градини с плувни басейни ??? Има ли такива наистина ?Едно хубаво нещо има в тази държава ако и това развалят ще е много жалко .
Аз съм живяла няколко години в Щатите и там е ужасно в това отношение -майките трябва да се връщат на работа почти веднага  Cry Дано не ги стигаме американците в това отношение    Mr. Green

# 202
лулу, и да пипнат майчинството със сигурност ще е в наш ощърб  Confused по-добре да не го пипат, че каквото пипнат все народа старада  #Cussing out

sealover, аз принципно тренирах активно до началото на декември. и аз съм се замислила за йога за бременни, но поне да стана в 4 или 5 мес. и всичко да  е наред дотогава  Praynig Praynig Praynig
движението е полезно, тъй като се стимулира кръвообращението. така че аз съм за  Peace

а колкото до коремчетата, аз понеже правих инвитро и корема си ми е надут още от стимулацията. просто не е спадал. на кг не съм качила, но коремче си имам. не се вижда все още, но аз си го знам  Blush

# 203
Аз имам много длъжности – секретарка, момиче за всичко и нищо, но официално съм офис мениджър. Разнообразна работа и може много да се научи, стига фирмата да го позволява.

Леле Yorka каква титла имаш само  Simple Smile Знаеш ли, супер е, че си гъвкава и си успяла да се преориентираш. А как се случи така, че от счетоводство се насочи към шивашкия бранш?

Kremi_y завиждам ти къде работиш. И вече ми се яде тортичкаа  Rolling Eyes

И аз като теб maliana07 страдах от безсъние предния път. Даже към края тотално си бях обърнала деня и нощта. Но в тишината на нощта се научих да плета  и ми беше много приятно.

Да ви кажа нещо любопитно, което на скоро ми казаха за чесъна. Според американски учени консумацията на чесън убива мозъчни клетки и вреди на още  та го забраняват за някой професии като пилоти примерно, моряци и др. Доста ме учуди това и съм скептична, но не съм потърсила да прочета допълнително по въпроса щот не ям много, много чесън.

ColdEyes не съм на твое място и е тъпо да давам такива съвети, ама трябва да се успокоиш защото стреса вреди. Много. Повтаряй си нещо, което те успокоява от сорта на „Всичко ще е наред” и да знаеш, че ще така   action032

Фоша знам, че трябва да спиш с потник, да има нещо, което да придържа тези големи гърди, за да не увиснат до коленете.  Ако не е стегнат няма да пречи. И да подновя въпроса си за Полимед и д-р Маркова – спаа ли си графика и колко взима за УЗ?

Мама на Раличка история със щастлив край  Simple Smile Честито.

Ех тия цигари бее. Голяма драма са ни. Аз за сега се справям като не пуша, но си мисля всеки ден за тях. Повече от колкото за бебето! Срам! Ма наистина, ако устискам да не пуша и след като родя – късам с тях за винаги  Crossing Arms

# 204
лека нощ от мен и сладки сънища   newsm46

# 205
Малко ми просветна и реших да се възползвам и да драсна някой ред.

Чисто професионално няма как да съм ви от помощ, за жалост. Откакто дойде кризата два пъти ме съкращават и много трудно си намирам работа, но каквото намеря съм доволна.

За майчинството - всичко, което променят в държавата е заради шарлатани или нашия манталитет, че някой ни е длъжен за нещо. Ако не бяха всички тези протести да се вдигне обезщетението за втората година майчинство, нямаше да има такива изказвания. Искрено се надявам да не ни засегне. Макар да съм на мнение, че една година на 90% си е много добре и съм ЗА ранното записване на децата в яслите. Гледайки около мен деца на една възраст ходещи и неходещи на ясла/градина, мога да ви кажа, че разликата е от тук до луната в полза на ходещите. За себе си знам, че ще издивея, затъпея и полудея, ако две години седя в къщи и се занимавам само с памперси и биберони.

Тренировките - и аз се замислям за йога, но след 3-я месец. Искам да се уверя, че всички е наред и да ми минат неразположенията. Ако ли не -ходеното пеша с часове, кляканията и други раздвижвания от ежедневието също вършат много добра работа. Видях снимки в нета за упражнения за бременни. Това също е вариант.

Lulu25, аз отидох с направление.

Радвам се, че отборът на тупкащите сърчица расте.   Kissing Heart Дано до седмица-две всички се похвалим с това!

# 206
Добро утро мамчета как сте  Hug
Аз усилено се захващам с работа а пък за направленията и аз като една друга мама мисля само за ЖК да си взема  Mr. Green

# 207
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро!
Аз цяла нощ не можах да спя - явно от вчерашните преживелици... Всичко ме боли и нищо не мога да пия, даже кафенце Sad
Аз вече си обух дънките за бременни - другите не са ми малки, но ме стискат на корема и започва адски да ме боли - и предния път  беше така. Сега си ходя грозна, ама нищо не ме боли Simple Smile
Предния път правих упражнения - пилатес у дома, но сега с малката не спирам да тренирам, тъй че като имам свободно време просто гледам да седна за малко. Вчера се записах за ФМ - вече нямам търпение. Хайде хубав ден на всички   bouquet

# 208

Леле Yorka каква титла имаш само  Simple Smile Знаеш ли, супер е, че си гъвкава и си успяла да се преориентираш. А как се случи така, че от счетоводство се насочи към шивашкия бранш?

Аз като си завърших средното образование и като отидох на стаж и осъзнах, че това не е моята работа и не ми е по сърце. После като станах студентка задочно си намерих работа в тази фирма, в която съм сега - аз също започнах като офис мениджър, координатор на поръчките за подизпълнители и момиче за всичко, но след време една от шефките видя в мен потенциал, предложи ми да се науча на нещо ново, аз приех - и сега не съжалявам  Grinning Винаги трябва да учиш, трябва и да приемаш предложените ти възможности  Hug

За спорт - аз лично не съм мислила, може би дългите разходки в топлите пролетни и летни дни ще са достатъчни... не знам  Rolling Eyes

# 209
Добро утро !  Grinning
Денят започва с обичайното леко гадене , което очаквам да се засили малко по-късно и към следобеда да изчезне.
Моето дете го пуснах на ясла когато беше на две години , можеби можеше и по-рано , но мисля , че си има и плюсове да е малко по-дълго с мама.
coldeyes, аз също съм прживяла спонтанни аборти и разбирам притесненията ти  Hug Опитвам се да не мисля за това .Ако нещо ще се случва то се случва.....
АЗ смятам да не чакам а да започна да парвя гимнастика , тъй като все още е доста студено за разходки . При предната бременност ме беше страх да се мърдам да не вземе да стане нещо Mr. Green  Сега не съм толкова страхлива и детето си вдигам като се налага и други дейности извършвам без да ми се стяга стомаха това опасно ли е или не.

Общи условия

Активация на акаунт