СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейтеееее Simple Smile

ColdEyes - аз съм също като теб неспокойна, сънищата ми са мега странни, по принцип съм на лекар чак на 28-ми, но не се сдържах и си запазих час и за този четвъртък.

Лече - честито сърчице, аз като чух нашето миналата седмица много се умилих, прекрасно е  Hug

Yorka - аз съм юрист. Ако имате въпроси по трудово и др. право с радост ще помагам, осигурителното право не ми е силата, но покрай бременността доста неща чета и се ровя и в тази сфера Simple Smile След 9 м. ще съм специалист по осигурително право  Joy

Аз вечер се събуждам от дърпания ниско долу, през деня ги няма. Не съм носила сутиен от 2 седмици, гърдите ми се увеличиха доста, тежки са и много ме болят. Ходя с безшевни бюстиета. Дори спя с тях - не знам това добре ли е въобше??  newsm78

# 151
Добре дошли на новите попълнения! Лека бременност ви пожелавам! Hug

За дулите - аз имам много добри впечатления от тях, особено след като моя приятелка ражда с такава. Тя има 51 часово раждане, безмедикаментозно и напълно естествено. Дулата е отишла още в дома й и до края е стояла с нея. Имала е много адекватни реакции, успокоявала е болката й, подкрепяла я е. По-късно в болнцицата се оказва, че има проблем и от стреса родилната дейност спира. Дулата е била тази, която я е успокоила и отново е започнал родилния процес. Придържала я е в пози, в които да й е максимално удобно да напъва или най-малко да я боли.
Живот и здраве, и аз бих ражала с дула.

Успешен преглед и много радост пожелавам на момичетата, които днес ще са на преглед! Peace

Аз не можах да спя нощес. Много ми е лошо. Като хапна дори обикновена бисквитка и започват едни газове, придружени с много силна болка в стомаха и от там още по-лошо ми става. Личния ми пусна болничен и тази седмица и колкото и да е рано,още в понеделник ще съм на лекар. Дано успеем да видим сърчицето и всичко да е наред, че ми е много притеснено! Особено и заради работата.

Милото като ме гледа колко ми е зле и каза:"Аз ако знаех, че ще си толкова зле, никога нямаше да ти го причиня" Joy

fosha, благодаря за отзивчивостта! Няколко момичета тук сме на договор на изпититален срок и сме много притеснени от този факт. Не знам кога и как да кажем на работодателя, и дали въобще някой закон ни пази.

Усмихнат ден и да е с по-малко болежки и неразположения!

# 152
Милото като ме гледа колко ми е зле и каза:"Аз ако знаех, че ще си толкова зле, никога нямаше да ти го причиня" Joy

Хахаха, сладур  Joy
 Моето мъжле с първата бременност не ми обръщаше много внимание, но сега е друго нещо Simple Smile

# 153
Много благодаря, Лече Буболече! Simple Smile

# 154

Хахаха, сладур  Joy
 Моето мъжле с първата бременност не ми обръщаше много внимание, но сега е друго нещо Simple Smile

Ха-ха, има нещо такова Simple Smile като че ли сега по-добре си дава сметка какво ми е Simple Smile

# 155
Ако съм изпуснала някои нека пише,ще го добавя  Hug Hug Hug
Здравей, страхотна тема. Мен си изпуснала, но знам, че е случайно. Все пак с толкова много попълнения за една тема. Още не си знам датата, утре съм на лекар и сигурно тогава ще разбера.
Добре дошли и на всички нови бъдещи мами. Радвам се да ви видя тук.

# 156
ами стигам до финал и пише преглед и не ми се появява какво трябва да направя за финал. и не казвай че си лоша майка щом искаш да ги спреш ще стане Simple Smile поне си ги намалила

# 157
  • До морето :)
monika_p примерно отиваш на "Направи стандартна лентичка!" От там на "Направи лентичка за бременност!" После избираш една картинка за фон. От там как да изглежда маркера. Въвеждаш заглавие на текст и датата (като отдолу избираш дали това е датата на последната М или предполагаемата дата на раждане. И след това СЪЗДАЙ! Излиза ти лентичката готова, а отдолу има и полета: phpBB код, HTML код и Директен линк. Линка от първото поле го копираш в подписа на профила си и готово.

# 158
маменца имам идея имаме заведение което работи само вечер искате ли лятото да си направим една среща през деня да се запознаем да си поговорим преди да дойдат бебоците и живи и здрави догодина пак  Party

# 159
ааааа ясно мери хахаха това послдното не го знаех  newsm78 Joy

# 160
Няма лошо да се срещнем, но като сме пръснати из цяла България ще е трудничко Simple Smile Така като гледам че си от София - да ти кажа малко не ми се пътуват 350 км  Wink

# 161
Добре дошли на новите попълнения!  Hug

Хем съм гладна, хем ми се повдига.  Sick Повечето неща, които хапна до час са   Toilet
Имам толкова неща за вършене, а никакво желание   sleepuu

Честито сърчице Лече, Утре и аз съм на преглед и се надявам да го видим с таткото.  Praynig

# 162
И аз днес почивам и трябва да чистя, да няготвя и т.н а само гледам как да се скътая и да полегна. smile3524 fiuuuuuu Ама като знам, че след 2-3 часа ще се завърне дружинкатаот работа и детска градина  и ще питат " Какво има за ядене" ....няма как ще се готви  chef Wink

# 163
ами с тези коитпо немогат 6те си направим връзка в скайп

# 164
fosha, и аз съм при доки в четвъртък  Mr. Green

днес съм като парцал цял ден  Tired спи ми се, гади ми се ако не съм яла 2-3 часа и въобще  ooooh! да не говорим, че съм като ламята спаска...

айде да става 17,30 и да си тръгвам, че да си почивам Tired

Общи условия

Активация на акаунт