СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 25 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
За даването на децата на ясла на 1 година и аз преди бях твърдо ЗА. О, даже преди да се роди, бяхубедена, че септември (когато малкият беше на 3 месеца), ще мога да се върна на работа и да взимам по някой час.
Питайте ме сега какво ми  е мнението Mr. Green
Накратко, преди да стане на 8-9 месеца малкият не можеше да изкара и половин час без мен, без да се разпищи и да побърка този, който евентуално го гледа. За щастие, имам кой да го гледа, когато работи, така че и до ден днешен не ходи на ясла, а само на една забавачка - не да ми го гледат, а само да учи и играе.

Упражнения си правя и сега - ужасно се схващам, снощи много ме болеше гърба.

А аз пък май съм по-страхлива този път... ще видим дали ще върша същите геройства като с първата бременост.

Слънчев и усмихнат ден от нас!

# 211
Добро утро, мамета!
Честито тупкащо сърчице на Мама на Раличка!!! След леко инфарктната ситуация има прекрасен финал!
Благодаря за поздравите на Миминка и Лече! Страхотно, момичета!  Hug
Миминка, май и ти си чула сърчице... Честито!!! Ти кога беше на преглед? В подписа ти пише, че сега си в 6 седмица...
За тренирането съм ЗА...ама като толкова много ме мързи, не виждам кога и как. Просто нищо не ми се прави и нищо не ми се подхваща... Дано да ми мине. Пък и времето да се оправи, та поне да ходим на разходки!
Днес съм на преглед! Дано си чуя и аз сърчицето... Стиснете едни палчета, пък довечера ще рапортувам...
Прегръщам ви!  Hug Лек ден!

# 212
  • София
Добро утро момичета, бързам да ви кажа- имаме си тупкащо сърчице, сега се връщам от лекаря  Heart Eyes
Препуска му сърчицето като конче, така се чуваше  Heart Eyes  Kissing Heart 7г.с. и 1 ден ме изчисли видеозона, дай боже всичко да продължи така до края  Praynig
Момичета, пожелавам темата да се пълни само с такива хубави новини  Praynig

# 213
malka maimunka  честито сърчице  Hug дано всичко да е наред и занапред  newsm76

# 214
Добро утро момичета  Hug

antigona Благодаря, че си ме добавила   bouquet

Mama na Rali4ka лелееее какво си изживяла направо нямам думи !!! Аз поради тази причина много се чудя за ЖК дали изобщо ще се записвам. Предната бременост една лекарка за малко щеше да ме изтърве, добре, че на своя глава отидох в болницата и веднага приеха за задържане. Мисля да си остана при моя лекар,/вече 5 г. ходя при него/, които му имам безгранично доверие, но за съжаление е частен, а когато имам нужда от болнични или после за болницата, ще взема от личната лекарка. То аз така си мисля да е, но се разбрахме, че вече като видим тупкащо сърчице ще го говорим, че финансово  незнам дали ще може да се справим.
Абе то то луда работа, вместо да  сме спокойни, то до инфаркт докарат, но важно е че всичко е минало окс, а и започвате стрмглаво да запълвате албума съсс снимчици  Joy

nenimira вчера бях на преглед в 6г.с. не се чува, Каза ми, че най-рано края на др седмица ще се чуе , но аз ще ходя последната седмица на месеца, т.е. трябва да ми, 8 г.с., но и в 7 би трябвало да се чуе.

Miimiiнka, malka maimunka Честито тупкащи сърчица, СУПЕР !!!

Някои беше питал за безшевните цицидържачи  Joy аз предната бременост изкарах само с такива и спях с тях, н е можех да понасям сутиен. За сега съм със сутиен, но вече започва да стяга, та ще видим до кога ще е. Но определено не са вредни.

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден, и да захващам работата, че има много  Mr. Green

# 215
Добро утро момичета Hug
Честитио на тупкащите сърчица Grinning
  Относно майчинството искам да ви кажа,че в България е едно от най-дълго платените.В Европа мисля само в Австрия е колкото в България.Тук в Швейцария майчинството е 16 седмици(4 месеца).Задължителната и безплатна детска градина започва от 4 или 5 годишна възраст,зависи от развитието на детето.Яслите и другите места за по-големичките деца са страшно скъпи.Така че не се оплаквайте Mr. Green Hug
 Хайде хубав ден ви желая Grinning

# 216
Момичета здравейте!

От Варна съм с термин 8 септември... още не бързаме да се зарадваме,защото ноември месец направих спонтанен аборт,но всичко мина и пак сме с две чертички.Ходихме на док. за сега всичко е  нормално.Пия хапчета и се надявам като отида на следващия преглед на 30 да кажат че всичко е наред.От 3 дена съм с кашлица и хрема... лекуваме се и стоим на топло....

Успех на всички

# 217
  • До морето :)
CurlyD, добре дошла! Всичко ще е наред!

malkamaimunka, честито сърчице!  Hug

За яслите - и аз казвах, че като стане на 1 година, пускам малката и аз на работа, но... няма удобна ясла до нас, а и исках деца с малка разлика, та нямаше смисъл. Иначе съм ЗА яслата, сега вместо да се чуди каква бела да направи вкъщи по цял ден, щеше да е на градина и да си играе с другите деца, да се социализира.

# 218
Добро утро и от мен  Simple Smile честити тупкащи сърчица   bouquet Party Hugвиждам че днес сте от рано тук явно само аз спя непробудно и имам проблем със ставането  Mr. Green по повод яслите аз реших че най-добре е да прекарвам повече време с бебчо но пък и неискам да расте без среда от връстници за това ще направя сладкарница с детски кът и занималня така майките ще имат възможнст срещу 5 лв на ден да работят да си свършат работа и децата им ще са с други деца.смятам че много майки се притесняват как ще работят бавачките са скъпи с яслите е трудно а аз имам вазможност и терен обичам деца и хем ще работя хем няма да се чудя какво ми правят с детето защото имам горчивия опит да работя като психолог в една частна градина и никога няма да си дам детето на такова място. аз по образование съм психолог още нямам кабинет но практикувам в разни проекти така че мога да помагам ако има нещо иначе се занимавам с много неща ресторантьорство,салони за красота и магазини за телефони

# 219
Лече,така е.Сина ми не се е отделял и за 5мин. от мен. Сега го пускаме по един път в седмицата на нещо като "група за игри" е на немски и имаме голям проблем.Ако седим с баща  му там играе с деца забавлява се...но оставим ли го сам е един рев едно чудо и не знаем какво да правим Sad
  Моника страхотно си го измислила Hug
Живот и здраве с второто мисля по-рано да го пусна ама ще видим.Да не си правя сметки без кръчмар Wink
Извинявам се че се отклонихме малко от темата  Hug

# 220
Момичета здравейте!

От Варна съм с термин 8 септември... още не бързаме да се зарадваме,защото ноември месец направих спонтанен аборт,но всичко мина и пак сме с две чертички.Ходихме на док. за сега всичко е  нормално.Пия хапчета и се надявам като отида на следващия преглед на 30 да кажат че всичко е наред.От 3 дена съм с кашлица и хрема... лекуваме се и стоим на топло....

Успех на всички
Добре дошла при нас ! Не се притеснявай този път всичко ще е наред  Hug
За кашлицата опитай Стодал , на мен много ми помогна и моята вече отшумява. Точно когато разбрах , че съм бременна бях с ужасна кашлица чаках да отмине от сама , но накрая все пак реших , че е по-добре да я лекувам. В аптеката ми препоръчаха този сироп и сега не съжалявам.Пия също прополис за да подкрепя имунната система, и да нямам отново проблем с настинки .

# 221
Добро утро и от мен! Честито на тези, които чуха тупкащите сърчица! Hug
Добре дошли на новите ни попълнения и много положителни преживявания в темата и извън нея Simple Smile
Принцеска, стискам палци за прегледа днес! Да чуеш сърчицето и да ни разкажеш пордробно
за прегледа! Знаеш, че се вълнувам!
За протокола: Занимавам се с мениджмънт и маркетинг в хотелиерството. Управител съм на градски хотел. Ако някой има нужда от хотелски услуги- да свирка  Wink

# 222
Пия сироп на др Тайс много съм доволна и смуча прополки,дадаха ми пръскащо за гърлото...Оправих се вече ... ако съм така след ден два ще съм 6...
При кои доктори ходите във варна?Ако искате ми пишете на лични...

Аз се надявам този път да мине всичко ок и да нямам проблеми...пия но шпа , бускулизин, неофоли, дуфастон, вагинално утрогестан и инжекции зибор 2500 защото кръвта ми е склонна към съсирване..пия и дуфалак,защото имах запек 3-4 дена ... поне се отпуших...
Всичко изпълнявам...

Страхувам се понеже ще ни е първа рожба живот и здраве...
Странно ми е ,защото за миг не спирам да мисля,че съм бременна едно таков странно чувство,а в сущото време се чудя всичко наред ли е..възможно ли е да падне без кръв и без симптоми...ей такива..Иначе спонтанния ми аборт много боля...и имах кръв...

Не работя и си почивам по цял ден... почивам... излизаме само на разхопдка и да свършим някоя работа навън не вдигам тежко...пазя се

# 223
CurlyD Добре дошла Hug Пази се, почивай  и всичко  ще е наред  Praynig

Принцеска изтървала съм те, че днеска си на преглед, бързо на отчет  Hug

Аз за протокола съм асистент Служба трудова медицина, не знам дали на някои ще съм му от полза, но ако има нещо - насреща съм  Grinning

# 224
Здравейте, момичета! Simple Smile
Днес ми е първия преглед при АГ, стискайте палци всичко да е наред! Че с това сутрешно гадене...
Относно утеснелите дрехи - аз напоследък нося само клинчета и по-дълги блузи или жилетка. Моят съвет е да носите каквото ви харесва и ви е удобно, без да ви притеснява колко сте качили! Какви жени има по света, та вас ще ви е срам! Горе главата! Simple Smile

Хубав ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт