СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Принцеска /Танче/ запомних аз от имения ден  Hug Последна М ми беше на 8.12.12г, по мои сметки съм си в 5 и малко г.с а лекаря вчера каза, че в 6 г.с. Каза ми че др седмица накрая 24-25.01 вече ще може да се чуе сърце, но за по сигурно да е  след 28-ми. И аз по цял ден  съм на работа в офис, ама си смених вече дънките, които уж не ми стягат, ама края на деня ме боли корема заради сгънатото положение.

ColdEyes честито ви тупкащо сърчице  Hug Аз пия само вода по 1-2 л на ден, газирано не обичам, а сокчета натурални от време на време пия, но гледам да са поне 100% Мисля, че организма има нужда от всичко което ти се пие и яде, стига да не се прекалява разбира се Party

За Ревността не знам как ще е, той вече е голям ще е над 7 години кога се роди малкото, за сега казва че много ще помага, но да видим. Той и сега страшно много ми помага, вечер ми пребира чениите по шкафовете, подрежда масата, отсервира, подрежда дрехи абе много много ми помага сладура и то без да го карам, сам се сеща,  и като цяло добре сме го дресирали  Joy

За спането до 5 години малкия заспиваше в неговата стая и като легнем и му изгасим лампата, все едно някои го събуждаше и идваше в спалнята в неговото креватче .то все още е залепено до спалнята/, но сега вече спи само в неговата стая, но на пусната лампа цяла вечр, и всички доволни.

antigona не съм запозната,  не мога да ти помогна.

# 301
Хм, Пронцеска, защо 4-та седмица?!?!? Нали последния ти цикъл е на 05.12.12. Един ден си след мен. По моите изчисления и тези на зачатия би следвало да си поне в 6 г.с.
Моята лична лекарак също твърдеше, че съм във 2-ра, когато бях в 4 г.с.  Гестационните седмици се броят от деня на последния ти цикъл. Иначе си в на 4 реални седмици. Но гинеколозите обикновено броят гестационни. Абе както и да е...
Радвам се,че всичко при теб е наред! Почивай си повече и скоро ще чуеш и сърчицето. Не се тревожи! Hug

# 302
Лемончо, и мене това със седмиците ме притесни... Ако се смята от датата на зачеването, която се предполага, че е 19.12 така става - в 4 съм от всякъде....ама нали се брои от датата на последния цикъл? И аз му казах, за изчисленията ми, но той каза да не смятам, че ще ми ги казва....пък и ехографа май ги казва също....
Ти кога щеше да си на лекар? Живо се вълнувам на тебе какво ще ти кажат като уж заедно вървим....

# 303
Добър ден newsm03,неможе да ви протечете човек.Лече за кравите душа кво ти кажа,у Софията крава не съм виждала   newsm62,ама ще питам някой ако иска на вашия варянт.Само да кажа че така се обзаведохме с пони  Joy умрях си от смях,добре че го продадохме. Joy

# 304
Принцеске, аз ще ходя на 24.01. - след седмица точно. Квото и да казват ехографите - сме заедно Wink Даже и по зачеване  Mr. Green

# 305
Принцеске, аз ще ходя на 24.01. - след седмица точно. Квото и да казват ехографите - сме заедно Wink Даже и по зачеване  Mr. Green
То това е ясно....само дето опасенията ми са да не би да изостава нещо растежа, че затова да е 4 седмица.....Ох, де да знам!  ooooh! Ще се побъркам вече!
Ама няма да го мисля!  Naughty КРАЙ! ...

# 306
coldeyes, честито тупкащо сърчице  Hug Hug Hug

днес и аз съм при доки вечерта да чуем сърчица и имам нужда от много стиснати палчета  Praynig Praynig Praynig

принцеска, в 6-та седмица си споко  Peace

# 307
принцеска, в 6-та седмица си споко  Peace
Ти от къде знаеш? Що докито вика 4-та, та ме шашка?
Стискам много силно палчета!  fingerscrossed Как ли звучат две сърчица? После да разкажеш....много е вълнуващо сигурно....  Hug

# 308
# 309
hut стискам ти палци! Настина, сигурна звукът от двете сърчица е уникален! Да пишеш веднага след като се върнеш от доки  Hug

# 310
принцеска, мисля че си в 6-та г.с., тъй като седмиците се смятат от последния цикъл, а не от ову-то  Peace

ще се отчета довечера като се прибера задължително  Hug

# 311
Яяяя, днес успях да ви прочета  newsm44
Благодаря момичета, дано темата бъде само с хубави емоции изпълнена  Hug

ioana_g страхотна изненада наистина, ако ти е уютно тук, стой си тук  Hug

Добре дошли на новите мами, сааамо хубави емоции желая  Hug

Аз се чудя сега какво да правя, мина първия преглед при Коновалова, каза, че вече мога да запиша ЖК, бебето има ритмичен пулс и понеже съм с къс цикъл (25дни) бебето се вижда много добре и съм в 7г.с. и 1 ден. Дай Боже всичко да продължи така, сега мисля за Ж.К. в Полимед при Барбова, някой да има впечатления? При нея съм ходила на един профилактичен и бях доволна... като начало трябва да ида да си взема направление, пък после може би към Полимед. Казаха ми, че изследванията е хубаво да се направят до 12г.с. В общи линии така мина прегледа, качила съм около 3 кила, което беше шок за мен, а да му се незнае не ям кой знае колко? Наистина напоследък двигателната ми дейност е сведена до 0, само ми се дреме и ме мързи, ама чак пък толкова.... ето от къде идва коремчето и защо дънките ми не стават.... Mr. Green

При Барбова се следих аз с предната бременност, а след мен и една колежка. Няма да повторя  Peace На прегледите по ЖК не идваше изобщо, оставяше само сестрата, която ме препращаше към нея на платен 3D, ако имам някакъв проблем. Аз се осигурявах освен това във фонд и по принцип такъв преглед ми е безплатен, но тя ги провеждаше в събота или неделя и давах пари на ръка на нея срещу което не получавах бележка. Отделно съм я чакала по 2-3 часа събота или неделя, щото имала някаква друга работа.

Беше ми дала телефон, на който уж мога да звъня в случай на нужда. Обадих ѝ се за едни резултати, които не бяха много добри - никой не вдигна телефона  ooooh! ooooh! Звънях ѝ два дни, пратих ѝ смс, този телефон изобщо не го вдигаше, та ходих пак да я издирвам  ooooh! ooooh!

С колежката се получи абсолютно същото. Добре че нямах проблеми по време на бременността, но дори да имах тя не би разбрала, защото така и не ме прегледа нито веднъж, освен платените 3D прегледи на които ме пращаше сестрата всеки месец.

# 312
  • София
Hut успех ти пожелавам. Мечтата ми е да имам близнаци и много се радвам за теб!

Принцеске не се притеснявай, в предните постове вече раждалите момичета споделяха, че постоянно са им сменяли седмиците. Всичко ще е наред.

Момичета да ви споделя днес отидох до козметичката ми, но я срещнах на входа с дъщеря й, която се оказа, че е болна от Варицела. Бях на разстояние около 2м и спрях, тъй като козметичката ми знае, че правихме опити и каза да стоя на далече. Аз съм карала Варицелата като малка, а и ги видях точно за 1 минута от разстояние и бяхме на вън, но все пак се притесних. От 2ч не съм спряла да чета, уж се поуспокоих, но много ме е яд на мене си как се притеснявам, а и на самата ситуация. Ако някой знае нещо повече по въпроса ще съм  благодарна ако сподели Simple Smile

Другото, което исках да попитам вече раждалите момичета с опит. Трябва ли специално да кажа на АГ-то че искам да се следя при нея - да се запиша или да нося някакъв документ? Спряла съм се на д-р Лазарова в Токуда и ще си плащам прегледите (имаме здравен фонд към работата, който възстановява разходите) и не знам трябва ли да се носи някакво специално направление или не. Може да ми е малко глупав въпроса, но нямам никакъв опит и няма кой да попитам освен вас Simple Smile

# 313
Софи, благодаря ти! Hug Всяко успокоение ми действа добре....
За варицелата и аз много се притеснявам. Гледам да нямам много контакти, ама то знае ли се от къде може да изскочи. Аз мисля, че няма защо да се притесняваш. Все пак си стояла на 2 метра, не си гушкала детето, нито пък сте стояли в едно затворено помещение заедно. Така че - успокой се!

# 314
  • София
Софи, благодаря ти! Hug Всяко успокоение ми действа добре....

Знам мила и аз съм така! Трябва да сме спокойни сега и да се наслаждаваме на тези месеци, а не да се натоварваме с излишни тревоги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт