СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, има ли някой от Варна? Ако да, при кой лекар ходите?

Аз съм от Варна... ходя при Давидков....много съм доволна...

# 391
Принцеска, благодаря ти много!  Hug Hug Hug Дано всичко е ок. Живот и здраве ще правим бебоците астрални близнаци с теб  Laughing
ЖК съм решила да е в Майчин дом, но до раждането има доста време. Не съм мислила къде ще е.
Може и в АГ-то. Не знам какво ще ми хрумне до тогава. Дано всичко е наред до тогава. Първо да видя как ще е при Георгиева, та тогава ще и се доверя и за друго. Нищо не се знае.
За раждане - д-р. Георгиев в АГ също е вариант. Няколко приятелки родиха при него без проблеми.

# 392
_Ninka, много свежа картинка Mr. Green Аз като лежа и ми е зле постояно, бях забравила, че е петък. Сега ми вдигна настроението. Утре милото ще си е в къщи и няма да съм самичко.

За Бочева - никак не съм доволна от нея. Втори път не бих стъпила. А като получих кръвоизлив след приложенето от нея лечение, което се оказа и че е неправилно, тази жена нямаше откриване по телефона  #2gunfire

За Майчин дом Варна - аз освен положителни отзиви от моите приятелки нищо друго не съм видяла. За АГ пък от това, което са ми споделяли, никога не бих стъпила, дори и заради апаратурата им.  Била съм сидетел на грижите и отношението към мой приятелки в Майчин дом по време на трудното им забеменяване, процедурите, раждането и грижите за бебчето после. Аз самата също съм със страхотно впечатление от болницата. Имам приятелки родили там и със секцио, и такива които раждаха с дули и напълно естествено......всички те са с прекрасни отзиви и спомени от ражданията си, което за мен е най-важното.
По мое мнение, на първо място трябва да имате доверие в лекаря си и обстановката в болница да ви се струва комфортна. Другото не е толкова важно.

Статията на Ламартина съм я чела много отдавна. Много ми харесва. Ужасни са всички вманиячени на тема деца и как трявба да се гледат те.  Mr. Green Като знам вижданията си по тази тема, не знам доколко ще си пасна с останалите майки. Май ще съм майка-отшелник.

# 393
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://agvarna.com/importance.html това е много интересно сега го видях
Pampers в Майчин дом е супер ако няма усложнение с раждането . Но при даден проблем какво правят ? В аг .Нито хлебарките нито мизерията нито лошото отношение на персонала не ми направи впечатление тогава .Беше важно ,че имам живо бебе и аз бях добре .
LemOn аз пак с лош пример но много ме заболя от резултата при Георгиев .Много мой приятелки са раждали при него ,но случая на една ме потресе .1 седмица преди термин вдига висока температура , звъни му той и казал за взема нурофен 1 доза и да си ляга .Да ама бебето от високата температура умира в нея и за подробности не искам да пиша .Винаги съм се чудила за този лекар как може толкова много да го хвалят а да стане такава беля Sad толкова няма ли други лекарства за наваляне на температура или за спешно секцио . Пуф айде да не спамя с варненски лекари извинявам се много ако съм била досадна на някой .

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 16:37 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 394

За раждане - д-р. Георгиев в АГ също е вариант. Няколко приятелки родиха при него без проблеми.
[/quote]

Не искам да чувам за Георгиев.. след като отидах при него септември с кървене и не ми даде никакви хапчета и нищо и след 5 дена лкато отидах пак ми каза едва ли не да лягам за абразио сякаш за 5 минутки ми каза- сягаш за 5 мин само ще си купиш по-хубава упойка от аптеката за да не си като блъснат кон като станеш... НЕ ... не вярвам на този човек... тогава отидах при доктор Давидков.... специалист е голям... сама се изчистих и ето сега пак съм бременна.. благодаря на всички там ,които работят при него.. Аз си ходя там на частно и това е .. Но всеки си е доволен от някой си лекар.... и недоволен от друг...Не ми се мисли какво можеше да стане ако бях легнала за кюртаж след като нямам досега нито дете нито аборт...първа бременност ми беше,а и всичко без да ми каже дори изследвания за упойка и т.н...

Момичета аз днес съм с огромен апетит.. вие имате ли ?хапва ми се повече тестеничко и кисело солено... сладно хич... Simple Smile

# 395
момичета имате ли температура аз от две седмици си държа 37.2-37.3 дали е нормално или     

# 396
sealover Писах ти на лични да добавяш във ФБ  bouquet Ама аз ли нещо вече не съм добре или ми се стори че ник-а ти се променя на Гризли. Започвам да се притеснявам вече за себе си  Joy
monika_p пак супер полезно инфо  Hug
За подстригването съм чувала, но не вярвам, но виж снощи си се боядисах само корените, но тя ми е безамонячна и не мисля, че има проблеми. Принцеска аз от няколко месеца съм с безамонячна, която е невероятно добра и съм много доволна, и мен преди не ми хващаше. Но как е казала Yorka тест за алергии / макар че ти ако си ходиш на един и същи и ползваш един и същи номер от дадена боя вече няма нужда , но все пак за успокоение може да си напрвиш и повече чист въздух.
Стилияна Стеф има доста солидна групичка от Варна, да казват момичетата  Peace
И от мен  Hug

Laughing нищо ти няма , преди това ми беше ника , но вече не ...и аз се чудя защо все още излиза  Rolling Eyes

# 397
момичета имате ли температура аз от две седмици си държа 37.2-37.3 дали е нормално или     

аз съм нямала температура... звънни на лекаря си,... лошо ли ти е ?как се чувстваш

# 398
не само ми е супер отпаднало

# 399
Ако говорим за същият Георгиев , който на частно преглежда в един блок точно до Колхозен пазар и аз съм била един път при него и бях много разочарована.
Хм значи при д-р Яков В МД може и по ЗК ? КОлко се доплаща за проследяване на бремеността ? Той ми е правил кюретаж и съм много доволна .

# 400
КОлко се доплаща за проследяване на бремеността ?

555 лв на частно за пълно следене на бременността и 335 по ЗК, но не включва 4ДФМ и БХС
С моята дружка смятахме, че около 500 лв е платила въпреки, че е била по ЗК. Освен това може да се плаща разсрочено.

В понеделник и петък му е приемът по ЗК. В сряда е само частно.

# 401
Ако говорим за същият Георгиев , който на частно преглежда в един блок точно до Колхозен пазар и аз съм била един път при него и бях много разочарована.
Хм значи при д-р Яков В МД може и по ЗК ? КОлко се доплаща за проследяване на бремеността ? Той ми е правил кюретаж и съм много доволна .

Същия... далече съм от него...

Аз не съм питала колко пари трябва да давам за следене на бременност... доктора ми казва кога да ходя при него.. и най-хубавото е,че има телефон 24 часа на който мога да звъня и ми вдигат винаги...
Аз по здравна каса незнам как става шпроцедурата.. както ви каза ние живеем във варна от 3-4 месеца принципно сме от Бургас.

Вие колко често ходите на доктор?

# 402
Много бременни до 3 м  имат повишена температура, моята я меря от самата овулаця ,  Сега в момента е между 37, 2  и 37, 3.  Но  при мен е нормално аз имам по висока телесна температура . По добре звъни на  доки   Wink
Привет на новите   дами   bouquet

# 403
Лулу, правилно си написала и аз така го смятах... и се изкарах точно в 7 седмица, доктора каза 4-та. Та това ме притесни  #Crazy... защо толкова малко?  newsm78 Tired
Понеже много знам и мен днес лекарката ме изкара в четвърта. Аз правя-струвам, изчислявам, че са 4 седмици, при това навършени от най-вероятния ден на зачеване. newsm78
Така че вече предполагам, че става въпрос за 4-та седмица от бремеността, а не гестационна седмица. Но пък ме вика пак на 10 февруари, да съм била в осма седмица, за сърчице.

Момичета аз днес съм с огромен апетит.. вие имате ли ?хапва ми се повече тестеничко и кисело солено... сладно хич... Simple Smile
И аз минах на етап апетит - и то само за солено и кисело. Налитам предимно на портокали, но сега съм заредила едни солетки до мен.

# 404
Момичета, недейте да се плашите една друга с гадни истории. И аз с първата си бременност много се впечатлявах къде какво се е случило, но това само допълнително ме психяса и не ми помогна. Жената може до голяма степен да контролира процеса, но и много неща не зависят от нея. Затова по-спокойно - не се вкопчвайте във всеки симптом или признак. Настройвайте се за положителен развой на нещата и това ще е най-доброто за вас и за бебето. Пестете се за след раждането, защото тогава идва големия баир.

Pampers, *АДРЕНАЛИНКА* ти го е казала много точно. Изобщо няма никакво значение дали ти е комфортно в болницата или не. Три дена или една седмица все ще устискаш, каквито и да са условията. Важното е да излезете от там живи и здрави. Колкото до избора на лекар ... и това не мога еднозначно да коментирам. Може много голямо доверие да имаш на някого, а той да не може да реагира адекватно в създалата се ситуация, защото няма необходимата апаратура.

И аз да се похваля, че вече не мога да закопчавам панталона Mr. Green Не, че не ми става, но просто от всяко притискане в тази област ми става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт