СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Princessa, мисля, че и на първа страница го имаше като линк, но ще го дам и аз, защото на мен много ми помага при ориентирането по седмици - http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D1%86%D0%B8.html.
Аз си копирах цялата страница и си я направих на Word-файл, за да си следя от време на време. Таблицата е много удобна. Аз например от днес официално влизам в 3-ти месец - т.е 8 пълни седмици и един ден, и си гледам от табличката - 57-ми ден, 8 седмица и един ден - "Бебето е с размери 12 мм и тежи около 1 грам.".
Извинявам се за огромния линк, ама като го копирах, такъв излезе  Grinning

# 571
  • До морето :)
Шуърчек са най-фалшивите тестове. Въобще не им вярвам на тях. 2 пъти ми се е случвало да не отчете никаква черта, ти една, ни две. Случвало ми се е при бременност да отчете чак след 15-20 минути. Не съм доволна. И най-обикновен тест ще свърши работа. Чакаме те да се похвалиш!   bouquet

ColdEyes , как в третия месец? 3-ти лунарен ли? Аз лично месеците ги смятам така: 2.09 ми е термина, всяко второ число на месеца влизам в нов такъв. Сега на 2.2 влизам в третия месец.

# 572
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте Simple Smile Освен и аз да се запиша при вас  Mr. Green Термина ми е 4-ти септември, миналата седмица видях тупкащото сърчице  Grinning Тази бременност ми е по-различна, нещо много дебелея, а и корема ми е пораснал много, особено вечер съм като в 5-ти месец  Crazy
Относно кърменето аз кърмих до 2,5 години сина си  Mr. Green така че ще помагам колкото мога
Айде лек ден от мен и се пазете  Peace

добре дошла мила ,много се радвам че ще има още една мама ,която е кърмила повечко. Аз съм със стаж 2 годинки и се надявам да съм полезна.
Според мен кърменето е много важна част от бебето. И е хубаво да се ходи на лекции по кърмене. За мен добра майка е майка кърмила бебето си достатъчно дълго време.
http://lalechebg.com/tag/%D0%BB%D0%BB%D0%BB/това е страницата на дамите ,който помагат БЕЗПЛАТНО  , запишете си телефона им .
Моята скромна история ако някой го интересува с кърменето
Скрит текст:
Още преди да забременея за мен беше фикс идея да кърмя децата си много време или докато те сами се отбият .9 месеца само това четях и ходех на курсове и гледах клипчета .Абе информация колкото искаш в крайна смета в 21 век нямаме извинение ,че не знаем или че нямаме кърма .Това не съществува всяка майка може да кърми детенцето си . В крайна сметка когато ми дадоха малката се паникьосах забравих всичко тя не дърпаше ,сестрата толкова силно стисна зърното ми ,че имах кръв и раничка след това .Гърдата се пълнеше ,бебето пищене. Не позволих никога да пие Ам .Изцеждах в една голяма пласмасова лъжица и давах на бебка. Ужаст. Обадих се по телефона на ИВИ (консултант в ЛЛЛ) ТЯ дойде веднага след изписването ми в нас показа ми пози ,даде ми съвети ,научи ме реално как става тази магия. Каза ми да намажа зърната с крем и да пробвам 2 дена със силиконово зърно .Накрая всичко с оправи и свикнахме ,Мислех ,че бременността и раждането е трудно ,но кърменето ми разказа играта Simple Smile))) в добрия смисъл на думата .Няма по хубаво от това да даваме от майчиното мляко на детенцето си .Предполагам консултантите ще се появят към края на лятото , без тях нямаше да се справя. Не е всичко както го пише в книжките .
Отивам да ви чета целувки на всички

# 573

Винаги е бил 28 дни,но последните няколкло месеца беше малко нередовен.Позакасняваше и се удължи на около 30 дни.
[/quote]
здравей аз направих сумати тестове и накрая кръвен отиди за кръвен най -добре за да си по спокойна не боли  Embarassed
[/quote]
Във всяка лаборатория ли мога да направя такъв тест или е необходимо да запиша час при гинеколог.При теб как беше ? Simple Smile

# 574

Винаги е бил 28 дни,но последните няколкло месеца беше малко нередовен.Позакасняваше и се удължи на около 30 дни.
здравей аз направих сумати тестове и накрая кръвен отиди за кръвен най -добре за да си по спокойна не боли  Embarassed
[/quote]
Във всяка лаборатория ли мога да направя такъв тест или е необходимо да запиша час при гинеколог.При теб как беше ? Simple Smile
[/quote]
еми обадих се по телефона  в първата клиника ,която ми излезе питах дали правят такъв тест .Питах и цената и сутринта отидох ,че вече щях да полудея излизаше ми 2 черта след 10 мин и си правих  адски много на различни фирми .100 % сигурно е кръвния тест мила .Ти от кой град си ? По принцип знам ,че ако искаш да си спестиш едни около 20 лева .Се ходи при личен лекар той дава направление за гинеколог той после ти дава направление за кръвен тест .Аз толкова бях нетърпелива ,че с малко дете не ми се чакаше пред кабинети .Отивай направо Simple Smile))) успех ти желая
Лече-Буболече определено тези тестове много ги развалиха

# 575

здравей аз направих сумати тестове и накрая кръвен отиди за кръвен най -добре за да си по спокойна не боли  Embarassed
[/quote]
еми обадих се по телефона  в първата клиника ,която ми излезе питах дали правят такъв тест .Питах и цената и сутринта отидох ,че вече щях да полудея излизаше ми 2 черта след 10 мин и си правих  адски много на различни фирми .100 % сигурно е кръвния тест мила .Ти от кой град си ? По принцип знам ,че ако искаш да си спестиш едни около 20 лева .Се ходи при личен лекар той дава направление за гинеколог той после ти дава направление за кръвен тест .Аз толкова бях нетърпелива ,че с малко дете не ми се чакаше пред кабинети .Отивай направо Simple Smile))) успех ти желая
Лече-Буболече определено тези тестове много ги развалиха
[/quote]
От София съм.И мисля да не се занимавам с личната,а директно да избера къде да направя кръвния тест.Благодаря ти много за инфото Simple Smile

# 576
Днес, типично понеделнишки се изля работата изведнъж   Rage

ioana_g - и аз ползвам олиото на HIPP - освен, че е полезно, има едва доловим аромат, който ми понася, за разлика от други миризми в момента...Някой искаше снимка, да ми пише на лични, мога да пратя Simple Smile

MuJIuHka - моята матка се оказа леко седловидна, засега е много рано да се говори, но лекарката ме убеди, че този тип матка не е проблем за износване и раждане. Проблемни са матките с прегради (септуми).

Момичета, мен страшно много ме прорязва ниско долу и все отляво. През деня се случва най-често през последната една седмица и често съм в среща, не знам какво да правя. Пия ношпа, но всякакви неща ми минаха вече през главата..

Пилчарник верно се изгуби някъде..

# 577
mimiis По принцип вече трябва да се лови от тест за бременност. Понякога обаче до развитие на ембрион не се стига (ако е имало някакъв генетичен проблем) и тогава организма го изхвърля със следващата менструация, която закъснява малко. Често жената дори не разбира за това, особено ако е с нередовна менструация  Peace

Направи си кръвен тест или изчакай още няколко дни и тогава пробвай пак с обикновен тест. Не се притеснявай  Peace

# 578
mimiis По принцип вече трябва да се лови от тест за бременност. Понякога обаче до развитие на ембрион не се стига (ако е имало някакъв генетичен проблем) и тогава организма го изхвърля със следващата менструация, която закъснява малко. Често жената дори не разбира за това, особено ако е с нередовна менструация  Peace

Направи си кръвен тест или изчакай още няколко дни и тогава пробвай пак с обикновен тест. Не се притеснявай  Peace
И аз незнам вече какво да правя-да чакам или да предприема нещо.

# 579

И аз незнам вече какво да правя-да чакам или да предприема нещо.

когато си правих тест ми казаха ,че трябва да имам 6 дена закъснение от цикъла. Аз като си правех теста съм била бременна от 12 дена  (да знам си датата на зачеване Simple Smile

# 580
Ами Лече, реално август месец на мен ми е девети за бременността, защото съм с термин 01.09. Аз не влизам в девети месец през септември, а тогава ми изтича деветия и чакам раждане.
Сега по калкулатор 3-я ми месец свършва на 17-ти февруари. Всичко се връзва точно.

# 581
аз тотално се обърках с тия месеци  Laughing

# 582
mimiis може и да си била с късна овулация и малко по бавно засича пък и зависи каква е била чувствителността на теста, който си използвала. Предлагам утре сутринта да направиш един със сутришната урина  Mr. Green И стискам палци да се наредиш сред нас  Hug

Теста беше ШУЪРЧЕК.Надявам се утре да имам  EFP и наистина да спра да се притеснявам Simple Smile.А относно теста,вие кои бихте ми препорачали.От личния ви опит,какви наблюдения имате Simple Smile?
Аз съм използвала и от най-евтините и от най-скъпите .Като този най-евтиният , който е една малка лентичка ми е показвал две черти в денят на очакван М.  Този път използвах шуърчек , защото това ми беше купил мъжът ми а и май са най-разпространени .
Надявам се следващият ти тест независимо какъв да положителен Praynig

# 583

[/quote]
Аз за първи път в живота си отидох на кола маска,като бях бременна в 7 месец със синчето ми,говоря за цялостна кола маска.Сега не съм ходила от няколко месеца,но ще започна отново да ходя.Според мен не е проблем да се ходи стига ти да се чувстваш добре и болката,която изпитваш да е поносима и да не ти предизвиква контракции.
[/quote]

Аз си правя от доста години. та затова питам... утре си запазих час... смятам и вторник да се боядисвам ...

# 584
момичета. то е още рано, но вие гледатели за колички .. кошари? такива неща... набелязвате ли?

Общи условия

Активация на акаунт