СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
благодаря за посрещането  Hug

Цитат
Публикувана от: Лече-Буболече
Вмъкни Цитат
Цитат на: malina07 в Пон., 21 Ян. 2013, 20:55
Ако е момче ще ги сменя с моя приятелка, която очаква момиче след няколко месеца, а имат дрешки за момче

Бебетата или чувалите ще сменяш?
  hahaha hahaha hahaha

# 601

От една страна, щом ходиш при даден лекар да ти следи бременността и дори плащаш за това цялостно или частично е логично той да те изражда после и няма смисъл да си доплащаш, за да го избереш пак.
Но от друга страна пак ще се върнем на вариант плащай под масата.

malina07,  hahaha добре ме разсмя

# 602
Момичета, искам вашето мнение за д-р Котева от ДКЦ II Пловдив. Някой изкарвал ли е бременност при нея и какви са отзивите? Трябва спешно да избера лекарят, който да наблюдава моята бременност, а Котева си я харесвам принципно. След като преди време ходих при една лекарка, която като ровнах тук, се оказа в "черния списък" и която ми постави като диагноза болест, която не се лекува, реших да ида на друг, за да ми потвърди, евентуално.
Отидох при д-р Дренски и той каза, че ми няма нищо. (не му бях казала за диагнозата). После отидох при Котева, разказах й, а тя се отнесе много човешки и професионално. Разказа ми за болестта и т.н. какви са симтомите, неприятните ефекти от нея и т.н. Прегледа ме и потвърди, че ми няма нищо. 2:1 Simple Smile Сега и се чудя, понеже имам като вариант и д-р Пехливанов. Ако има пловдивчанки, ще съм благодарна! Laughing
Здравей,аз съм от Пловдив,от тези доктори,които си изброила знам само Дренски-много добър лекар,но за съжаление не работи със ЗК
Аз ходих на преглед при Росен Петров,до Света Петка,доволна съм от него,но не знам дали записва още бременни
Иначе като бях,сестрата ми каза,че няма да ме запише,но аз ще говоря с него
Каза ми,че всичко е наред и да ида след 20 дни да чуе сърце Simple Smile

# 603
Здравейте момичета,
влизам само да се запиша да ви следя. Вчера и днес направих 2 теста  - положителни Simple Smile, калкулаторът казва термин 25-27.09., 5 г.с.. В скоро време трябва да посетя лекар, да установи дали се е придвижило в матката и закрепило Praynig Praynig Praynig. За сърдечни тонове е рано да се чуят нали newsm78? Това ми е втора бременост, но много неща съм забравила Embarassed
За да ми е още по-изнервено дъщеричката ми и аз сме с вирус от една седмица-не съм вдигла Т на 37,3-4, но хремата и кашлицата ме притесняват Sad, особено в началото на бременността.

Поздрави, леко и без проблемно бременеене - дано скоро и аз се включа във вашите редици Hug

# 604
добро утро коремчета,
Добре дошли на новите попълнения.
Hut добре си се завърнала, а така сега вече да се насладиш на бременността и без повече притеснения, а за големината на бебенцата близнаци мисля че е нормално едното да върви по малко.
Аз вече не съм толкова поспалива но от вчера нещо ме стегна коремчето и сега мързелувам но го осещам като напрегнат долу ниско. Тук няма но - шпа и дано да няма фалове докато се  приберем.
Аз днес гледам в калкулатора на бг мама вече съм в 3ти месец.
Сега ще се върна назад в темата да видя какво съм изпуснала.
Лек ден

# 605
Дария, добре дошла и бързо възстановяване. Междудругото с тия настинки - аз рядко настивам, то и двете ми бремености започнаха с настинка. И двата пъти отдадох първоначално слабостта  и неразположението си на тази настинка, така че почвам да си мисля, че двете имат нещо общо Mr. Green За сърчице иначе по принцип е раничко, сега можеш да си видиш "точката" Simple Smile

hut, много се радвам за добрите новини и стискам палци и другият бебо бързо да навакса! Hug

Това за корема при втората бременост, че расте бързо, явно наистина си е вярно. Много ми е смешно, че бебчето е някакви сантиметри на размери, обаче коремът ми вече е очевиден, особено вечер. Явно организмът вече знае какво следва и се подготвя от рано Mr. Green

Това, че искат да махнат[ b]платения избор на екип[/b]  по принцип не е лошо, но както всички знаем, просто отново ще си въведат практиката на плащането по втория начин. Нямам против, ако измислят друг начин да мотивират лекарите (макар че те при платения избор никак не бяха мотивирани, защото голямата част от тези пари отиваше за болницата - така че на практика пак се опитваха да прекарат ражданията просто в дните, когато са на смяна, а плащането да става директно). Да видим Simple Smile

Хайде от нас хубав слънчев ден, по-ведър и по-усмихнат Simple Smile

# 606
Момичета, правиха ли ви изследвания и какви на първия преглед?

# 607
Добро утро, момичета! Добре дошли на новите попълнения, леко бременеене и всичко хубаво  Hug
Аз вече съм по-добре - и емоционално се успокоих малко, и физически вече нищо не ме боли и ми е по-добре. Бях за преглед за петък, че направо ако всичко е наред да видим и сърчице, но за всеки случай си изместих часа за утре сутринта, да се оплача за тоя твърд корем дето беше два дни. Така че - стискайте палци утре да си видя сърчицето  Hug
hut, моя приятелка наскоро роди близнаци - ако не се лъжа, в началото и при нея го имаше това - разлика от 2-3 мм, което в случая си е доста, но всичко се оправи, без външна намеса и тя сега си гушка двата бебока  Hug

# 608
Mомичета помагайте, МОЛЯ Прегледа ми е чак след 1 седмица а дотогава сигурно ще се побъркам Причината е не само че не мога да спа ( това се понася) но постоянно се чувствам като натисната в областта на стомаха горе високо между ребрата Едвам дишам сякаш съм постоянно преяла и ми тежи и тежи какво да правя Помогнете наистина е непоносимо и това е 24ч не просто на моменти Някой имал ли е този проблем Sad

# 609
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, мамчета!
Аз вчера бях като блъсната от влак - събудих се с жесток световъртеж и лежах до 10ч - добре, че мъжа ми си беше в нас та се занимаваше с малката. После ходих до АГ и ми каза, че сиг ми е паднала захарта - да ям шоколад. Е, мина ми и после цял ден бяхме навън  Simple Smile
За изследванията - взеха ми проба за Микробиология и ми даде направление за кръв и урина.
Моя корем е какъвто ми беше предния път в 4-я месец - не мога да го скрия, ужас  Mr. Green Все още не съм казала на никой - само сестра ми ме разкри  hahaha След ФМ ще обявяваме.
Хубав ден на всички - ние пак заминаваме навън   bouquet

# 610
Ако е момче ще ги сменя с моя приятелка, която очаква момиче след няколко месеца, а имат дрешки за момче Simple Smile

Бебетата или чувалите ще сменяш?  hahaha

hut, дано всичко да е наред и другия бебок да навакса.  Hug  bouquet

Дрехите, дрехите, бебето не го давам   hahaha hahaha
Малката като стана на две и с мъжо се бъзикахме, че гаранцията ѝ изтече и не може да я върнем вече обратно в родилното  hahaha Пък тя явно разбра и след това влезе в такъв период, че ни взе здравето  Crazy

hut близнаците по принцип не се развиват еднакво, не се притеснявай  Hug Hug

ondina имах подобен проблем с миналата бременност точно към 6та-7ма седмица. Оказа се, че е преумора и стрес. От недоспиването, после през деня работата, от мислите дали всичко ще е наред. Една вечер направо не можех да дишам и ходихме до Пирогов спешно, където ме изхвърлиха, защото не ми било района... По грубо отношение през живота си не съм виждала, ако бях в състояние щях да докарам телевизия  ooooh! ooooh!
Та след обикаляне по спешни отделения през нощта събудих един лекар в младост в поликлиниката, който ми направи кардиограма, даде ми едно валерианче да се наспя и на сутринта нищо ми нямаше.

# 611
Добро утро  Hug

Hut много се радвам, че всичко вече е добре, а мъничето ще си навакса, спокойно  Peace
Добре дошли на новите бременни коремчета   bouquet
veselotof на пъррвия преглед само на вагинален ехограф ме гледаха, разбрахме  се, че като чуем сърчицето в края на месеца вече започваме да пускаме нужните изследвания.
Yorka ще стискаме палчета, и ще чакаме да се похвалиш с туп-туп  Praynig
За колички, кошари и тн, имаме всчико от баткото, само едно  столче бебешко за колата ще трябва да си вземем, но ми е толкова далечно още всичко. За баткото може би първите неща вземахме чак в 7 месец.
На мен вчера  ми беше първият ден, като изключим сутрешното леко гадене, в които почти нямах придърпване и вечерта златцето като ме попита как си днес, чак се замислих, че съм нямала оплаквания  Joy Организма започва явно да свиква и той с промените hahaha
Но пък сутринта малкия започна с кашлица, с това пролетно време бацилите веднага плъзнаха  #2gunfire и все има за нещо да си се претеснявам. Но така  е майка да си  Heart Eyes
Хубав и усмихнат ден  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 612
Благодаря  _Ninka

# 613
Добро утро, сладки мамета!  Hug
Благодаря ви за линковете за изчисления на г.с. и термина.... Сега що-годе ми се изясни ситуацията, само дето доки ни в клин , ни в ръкав ми каза 4 седмица...но ще се разбере на следващия преглед. Сърдечно мерси на sealover, coldEyes, Лече!  Hug Само дето има разминаване в термина: на едното ми дава 25.09, на другото 11.09....ама ще се уточни в последствие. Така ми се иска да не се притеснявам за нищо, ама хич не ми се отдава....
Памперс, честито ти 7 мм-ово ембрионче. Нека да продължава да си расте волно и щастливо до термин!  Hug Защо те пращат на гастроентеролог?
Hut, мисля че е нормално двата близнака да са различни по големина. После може да наваксат, а и да не май не е толкова фатално. Моя позната с тризнаци също имаше такова различие. Те даже се родиха с доста разлика в теглата. Само едно беше с нормални килограми, а другите две бяха дори под 2 кг - 1,7 и 1,8 , но сега са живи и здрави големи сладури вече 5 годишни.  Не се притеснявай!!!  Hug

на пъррвия преглед само на вагинален ехограф ме гледаха, разбрахме  се, че като чуем сърчицето в края на месеца вече започваме да пускаме нужните изследвания.
Нинка , и на мене така ми казаха. Мисля да запиша час на 31.01 и се моля да чуем вече сърчице, защото така ми се е свило и ми се иска да се зарадвам.
За колички и кошарки мисля, че има достатъчно време... Просто ми се ще да чуя и видя, че всичко е редовно и да започна да си бременея като хората. Покупките са най-лесната работа....
Прегръщам ви всички!  Hug Желая ви много хубав и безпроблемен ден!  Hug

# 614
Добро утро  Hug
hut,супер новини , не се притеснявай всичко ще е наред  Simple Smile
Искам да ви попитам усещате ли разлика в жеанието си за секс  Embarassed С предната бременност нямах почти никакво желание , но сега май най-голямата мечта на мъжът ми се сбъдва Mr. Green
Приятен и слънчев ден ви желая smile3525

Общи условия

Активация на акаунт