Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 778
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Можеш само да съжаляваш, че не си успяла. Излезе най-сетне и по торентите, свалих си го, даже в момента го гледам пак. Много хубав филм!

# 61
  • bad@ss
A Somewhat Gentle Man
Много скандинавски, много ироничен, забавен и смешен.
И превъзходен Стелан  Heart Eyes
Препоръчвам  Simple Smile

# 62
  • No Line On The Horizon
Ана Каренина не успях да го издържа и го спрях. Свалих си този със Софи Марсо и мога да кажа, че по-бива.

Джанго смятам да го гледам на кино. Хареса ми Flight http://www.imdb.com/title/tt1907668/

# 63
  • В светлината на слънцето
Можеш само да съжаляваш, че не си успяла. Излезе най-сетне и по торентите, свалих си го, даже в момента го гледам пак. Много хубав филм!

Айде сега, не наливай масло в огъня, че още ме е яд.  Crossing Arms Mr. Green Нямаше начин обаче. Tired

# 64
Гледах до някъде Killing Them Softly :

http://www.imdb.com/title/tt1764234/

Не можах да го изтърпя до края просто! Ужасяващо безсмислен, скучен, муден, с глупави диалози.... много зле. Опитал се е режисьора да направи нещо с големите претенции, но не се е получило. Учудвам се на оценката му в IMDB.

Много, много ми хареса Candy :

http://www.imdb.com/title/tt0424880/

Страшно добри актьори, играят като наистина, направо не можеш да повярваш, че това е филм, потресаващо добри! Толкова ми хареса филма, че го гледах 2 пъти в рамките на една седмица и продължавам да мисля за него, много ме докосна. Музиката към филма също е много хубава, чак се разревах, а не съм от много плачливите на филми. Много жалко, че Хийт Леджър си е отишъл толкова млад! Такъв талант! И Brokeback Mountain , пак с него много харесвам.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 03:25 от AQUА

# 65
  • зад парка
Вчера до 3 часа през нощта съм гледала сериите на Homeland.
http://www.imdb.com/title/tt1796960/

Стигнала съм до 8-ма серия на първи сезон.
Започнах преди 3-4 дни и в началото не можах да възприема идеята на сериала. След първата серия не исках да продължа да го гледам, но... ми стана интересно "какво пък чак толкова" има в този сериал. Мъжът ми ми каза за него, чел някакви рецензии в чуджата преса.
И така ме зариби та снощи прекарах 6 часа пред монитора.

Увличащо действие, интересн /за мене/ поглед към живота в Америка, любимата ми героиня...Има много неприятни сцени, но това му е хубавото на компютъра - може да се превърти.

Не е подходящ изобщо за деца поне до 15, а и повече години!

# 66
Здравейте!
Нова съм в темата Ви и влизам с молба да ми препоръчате филмче  Heart Eyes
Не харесвам кървища,фантазии и подобни....
Последно по ТВ гледах Посейдон,който ми хареса,преди това Зеления път....и още доста преди това ...не мога да се сетя името,но беше с Троянския кон и един известен артист,за името на който в момента не се сещам Blush
Ако можете ми препоръчайте нещо в тези стилове,но аз имам и проблем с замундата не мога да тегля,ако и в това ме насочите ще съм Ви наистина много благодарна   bouquet

# 67
  • срещу двата комина :)))
Здравейте!
Нова съм в темата Ви и влизам с молба да ми препоръчате филмче  Heart Eyes
Не харесвам кървища,фантазии и подобни....
Последно по ТВ гледах Посейдон,който ми хареса,преди това Зеления път....и още доста преди това ...не мога да се сетя името,но беше с Троянския кон и един известен артист,за името на който в момента не се сещам Blush
Ако можете ми препоръчайте нещо в тези стилове,но аз имам и проблем с замундата не мога да тегля,ако и в това ме насочите ще съм Ви наистина много благодарна   bouquet

най-добре ще е да се върнеш назад и да прочетеш какво сме препоръчвали, всяка дава линк така, че ще се ориентираш какво би ти харесало на теб  Peace

# 68
  • В светлината на слънцето
"Клетниците" - http://www.imdb.com/title/tt1707386/ Ве-ли-ко-ле-пен !!! Peace Peace Peace
Дописвам си поста, след като вълненията поотминаха.
Мюзикълът (на мен поне по ред причини) е добре познат. Сюжетът - също (освен, ако някой е пропуснал точно това произведение на Виктор Юго). Актьорският каст е много класен. Между другото, ако случайно нещо стане със световното кино и внезапно загине, тия със сигурност няма да останат без хляб - пеят като змейове. Хю Джакман е невероятен Жан Валжан, играе буквално на живот и смърт. Ан Хатауей напълно заслужено си взе глобус за поддържаща роля и предполагам, че ще получи и чичо Оскар. За Джакман се колебая - не за друго, а защото има за конкуренция американския президент, а както е знайно академията обича да е политически коректна. Wink Нищо против Даниел дей Луис, напротив чудесен е като Линкълн. Но мисля, че там изборът е предварително предрешен именно по горната причина. Саша Барон Коен и Хелена Бонам Картър са невероятен тандем. Аз имам лична антипатия към Коен, но тук е толкова на място и в образ, че не мога да си изкривя душата и да не призная колко е добър. Ръсел Кроу като Жавер е достоен противник на Джакман. Да си призная честно в началото ми беше супер странно да слушам Кроу да пее (просто сме свикнали да го гледаме в едни други роли), но и той си изработи образа като отличник. Децата във филма - много, много добри. На финала се преброихме ревящите. И още нещо - много рядко на служебна прожекция има аплодисменти (пусти подволотелизъм и гениалност, която ни пречи да кажем на хубавото хубаво и да не открием поне 1-2-3-15 слаби страни;-)). Този път аплодисменти имаше.
Така че наистина препоръчвам да се види (по възможност на голям екран, заслужава си заради атмосферата, която е създал Том Хупър), дори и това да не е любимия ви филмов жанр. Peace

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 17:38 от lulumba

# 69
To Rome with Love http://www.imdb.com/title/tt1859650/
Mного приятно чувство ми остави, много е разтоварващ и някак живописен + участието на Бенини, който ми е любимец!
100% е обсъждам, но много ми хареса и реших да напомня за него  Hug

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Такаа, на мен се пада честта да бъда първата (и може би и последната), която ще оплюе Silver Lining Playbook Laughing. Отсега предупреждавам да не четете мнението ми като цялостно впечатление от филма, понеже от двата часа времетраене аз издържах 55 минути, преди пулсиращото главоболие, причинено от непрекъснатото плямпане, да премина отвъд границите на поносимото. За този около час на екрана не се случи нищичко, но за сметка на това се изприказваха толкова приказки, колкото не чух в течение на последните десет гледани от мен филма Tired. Представете си Уди Алън, само че с млади актьори, и може да добиете представa Mr. Green. Признавам, че тръгнах с  нагласата да не харесам този филм. Но тръгнах и с нагласата за комедия, или поне нещо забавно- е, ами не беше такова. Истерично, може би. Но забавно- в никакъв случай. Поне за мен. Не разбирам такъв тип филми. Вероятно защото не разбирам техните герои. Подобен тип хора и взаимоотношения са ми чужди, вероятно съм прекалено здравомислеща, слава Богу Whistling.

Остава ми горещо да се моля филмът да не се вреди за Оскар, и актьорите и те. Не мога да не кажа, че Брадли Купър беше несравнимо по-добър, отколкото някога съм го виждала, но не е Дей-Луис, не е даже близо. А Дженифър Лоурънс заслужава всяка награда за ... истерично крещене, пресилени муцки и чупене на посуда Tired.

# 71
  • в сърцето на един мъж...
Лулумба, дори и да съм имала и най-малкото съмнение заради мюзикъла, след твоя коментар бих гледала филма със сигурност. Много обичам книгата на Юго и имам всички предишни екранизации. Така че се надявам и аз да остана толкова очарована. Иначе съм слушала и двамата - Ръсел и Хю да пеят - ужасно са талантливи и имат невероятни гласове. Heart Eyes

# 72
Облакът Атлас, акълът ми не проумява как може да направят подобен филм - безкрайно дълъг и глупав. От къде толкова тъпотия може да дойде в главата на човек? Филм, в който не се разказва за нищо. Няколко истории, в различни времена - неразбираеми и скучни. Интересното е, че в коментарите, откъдето дръпнах филма, нямаше нито един отрицателен. Всички пишеха, че филмът е страхотен. Сигурно аз съм проЗта и не го разбирам, не знам.

# 73
Клетниците мюзикъл ли е???

# 74
Silver Lining Playbook не е глупав филм,на мен ми хареса. Наистина имаше в началото малко застой, но постепенно свикваш с героите, и с тяхната загуба...всеки по различен начин преживява болката си. Хареса ми края,както и играта на Дженифър, бих го препоръчала Peace
Клетниците мюзикъл ли е???
Да Peace

Общи условия

Активация на акаунт