Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 803
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • срещу двата комина :)))
изгледах и аз Silver Linings Playbook и съм възхитена ! Адски много ми хареса, ама наистина много  Joy Понеже много се повлиях от мнението на Джо и реших да не го гледам на кино , а вкъщи ще кажа, че не видях нищо истерично или подобно. А танца на края беше велик, смях се от сърце  Joy И не разбрах, дали сланинките на Дженифър са лошо нещо, но на мен ми беше освежаващо да видя нормална жена във филм  Peace И да не забравя да кажа : Гледайте го задължително, дори и след това да не ви хареса

# 106
Едно време тук пишеше Аурора, не съм я засичала отдавна. Джой ми на помня на нея.  Grinning
  Тропане с крак и сериозен кълвеж на определен актьор/филм (това го отбелязвам с най-добри чувства).
 Аз явно си падам по словесни диарии, силвър лайнингс ми хареса много, както писах отдавна. Харесвам и Уди и Тарантино.

# 107
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само когато наистина не ме кефят, Тине Wink. Какво да направя, като все не харесвам тези, които на теб са ти любими Hug
Между другото последно засякох Аурора, като мерихме с нея актьор ли е или не е Том Харди Mr. Green
Мури, аз си предупредих, че не го изтраях докрай и не съм критерий Laughing

# 108
Между другото последно засякох Аурора, като мерихме с нея актьор ли е или не е Том Харди Mr. Green

Ай, ай, ай, това ще да е било интересно  Joy

# 109
  • No Line On The Horizon
И на мен много ми хареса Silver Linings Playbook, но с Тина явно сме от една кръвна група, защото харесвам и Уди Алин, и Тарантино.

# 110
  • срещу двата комина :)))
И на мен много ми хареса Silver Linings Playbook, но с Тина явно сме от една кръвна група, защото харесвам и Уди Алин, и Тарантино.

и аз ще се включа в тая група  Joy

# 111
Ай, ай, ай, това ще да е било интересно  Joy
Образователно беше, мдаа Grinning

Сега, колкото и да ми е мъка, ще си разваля новоизградената репутация и със срам ще призная, че Django Unchained много ми хареса Joy. Страшно забавен, въобще не съм очаквала такова нещо от специалния чичко. Естествено, хвърчаха червени капки и парчета месо, ама предвид всичко останало, преглътнах.
Скрит текст:
Сцената с кучетата обаче можеха да я спестят Embarassed
Много ми хареса героя на Кристофър Уолц, и самия той,  не го бях гледала досега Heart Eyes. Май колкото и да харесвам Томи Лий-Джоунс, тази година се надявам Оскара да не отиде при него. Хареса ми и Лео, отдавна му беше време да разчупи калъпа от последните години. Джейми Фокс си го харесвам по дифолт Laughing

# 112
  • София
Кво за Лео? ( несе заяждам, радвам се, че ти е харесал)

# 113
Много ми хареса, много Party. Последните му няколко роли ми се сливат в една обща мъгла "угрижен, нещастен, притиснат от обстоятелствата", но тук беше просто супер различен и много, много плашещ- което предвид неговата незастрашителна визия си е достойно за уважение постижение Simple Smile.

# 114
  • София
Още един глас за Silver Linings Playbook, много ми хареса.
Брадли беше страхотен, но Дженифър честно казано не разбрах защо я номинираха за Оскар.

# 115
Джой, Кристоф Валц  Naughty от немско/австрийското Christoph Waltz

не го бях гледала досега
Не си гледала КопИлетата???

# 116
  • София
неговата незастрашителна визия

мен ме застрашава всеки път като го погледна... от Инсепшън насетне...

# 117
Гледах и препоръчвам това прекрасно филмче  http://www.imdb.com/title/tt1618421/   беше ми много приятно и интересно да го гледам. Хубави и величествени животни,дива и красива природа. Заслужава си да се види. Peace

# 118
A Perfect Murder - http://www.imdb.com/title/tt0120787/

Страхотен филм. Как съм го пропуснала се чудя!

# 119
  • София
И от мен препоръка за Django unchained.
Стархотни диалози, прекрасна игра, музика. Heart Eyes
Тарантино сигурно е  единственият режисьор, чиито сцени с убийства и охолно лееща се кръв мога да понеса.
Тази вечер съм приготвила Lincoln, вече с бг субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт