Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 131
  • 780
  •   1
Отговори
# 30
Е, то почти, да не кажа винаги, цените в Бг и чужбина са различни. Проблемът е, че не всеки може да си поръча количка от чужбина, а и много хора предпочитат да си ги закупят от тук по ред причини. Аз например, първата си количка купих от Бг. Бях млада и зелена Laughing и все още не бях на "ти" с онлайн пазаруването. Както и да е, пуснах линка, за да се види, че момичето едва ли е излъгало като е казало колко е дало за возилото. Wink

# 31
  • в пералнята
Е, то почти, да не кажа винаги, цените в Бг и чужбина са различни. Проблемът е, че не всеки може да си поръча количка от чужбина, а и много хора предпочитат да си ги закупят от тук по ред причини. Аз например, първата си количка купих от Бг. Бях млада и зелена Laughing и все още не бях на "ти" с онлайн пазаруването. Както и да е, пуснах линка, за да се види, че момичето едва ли е излъгало като е казало колко е дало за возилото. Wink
Не е излъгала, сигурна съм. То тук цените винаги са надути.
Мирама, много са хубави Кендитата, тъй е - лекички, маневрени, шарени, с големи кошници... Абе мечта.
Аз харесвам много и Joolz

# 32
Записвам се пак в чуденка

# 33
  • София

Биби, аз дадох половин заплата за количката и ми се вижда много, НО.. не така, защото има хора със заплати по 500 лв, за тях една заплата е количка от нисък клас... не може да се разсъждава така. А и аз цяла година, че и повече ще бутам количката, напред- назад (дай Боже пък ако решим за 2ро и то да се вози в количката)

# 34

Е за такъв модел колички ми се струва,че бебето все едно е кацнало на някой клон.Никога не бих си взела такъв вид,ако ще и без пари да ми я дават.Не е само цената,има и евтини такива модели.Сега са много модерни,но на мен ми изглеждат много неудобни.Висока и тясна седалка,като тези по стадионите.
И да наистина,дете на 1-2 години как ще се събере в тази седалка?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 16:53 от Анонимен

# 35
  • София

Аз я видях на живо в Мол-а, милото дете определено не се мъчеше, защото беше в ръцете на тати, а в количката имаше 2 пакета от пазар, на който им беше удобно  Mr. Green Много нефункционална, но пък не отричам, че е красива  Mr. Green

# 36
Абе тази количка като и се развъртят малко ципове не ставаше ли на кош с легнало положение. Защото за седнало не чак толкова неудобно като "легена" на фил и тедс.
Иначе и аз не обичам колички на които не им слиза гърба а само се накланят малко.

# 37
Човек винаги може да си купи хубава количка на доста добри пари и под пазарната и цена.
Но това става с много дебнене в ибей примерно. Както аз купих моята.
Официалната и цена в БГ е 750лв., на мен ми излезе на половината.
Но не с всички марки и модели може да се постигне такава разлика в цената.
Но пък също така популярната АВС 3Тес, която в БГ се предлага за почти 1000лв., в немски сайтове с намаление излиза 500лв. ) Това си е една хубава спестена сума. Само че българина ми се струва, че изобщо не мисли за това и е склонен да плаща много по-висока цена, ама да я купи от БГ.

# 38
  • София
Между червената и зелената няма разлика освен в цвета, явно и в този магазин имат практика, цветовете, които се харчат повече да са на по-висока цена, а третата е малко по-стар модел, като разликата пак е основно в тапицерията, но може и да има някаква друга минимална разлика.
като гледам последната е и без покривалото.

Биби-джиби - като не те кефи, не я купувай Simple Smile надали някой, който не може да си я позволи спокойно, би си я купил. Човек и по-глупави неща от колички си купува за гивизлък, ако на майката ще й е кеф да си я бута 1-2-3 години точно нея, защо пък да не ги даде.

# 39
 newsm30 запис и от мен Simple Smile Всичко е до нагласа. Вземам 600 лв, таткото е на 3500 и пак 1000 лв ми се струват адски много. Но сте прави за всеки влак си има пътници.  Mr. Green

# 40
  • в пералнята
Аз съм си харесала няколко модела и постоянно дебна. Но аз за всичко съм си така. Излишно е да се дават повече пари, след като може да се дадат по-малко.

Специално за АВС, точно тук някой беше показал промоцията. Една от девойките от моята отчетна много харесваше точно оранжевия цвят. Показах й я - за 249 евро. Доставката също нямаше да излезе повече от 40 евро. Всичко на всичко 600 лв, разликата с тук - 400.
Тя каза, че предпочитала да си я купи от магазина, защото тази можело да е повредена.   33uu
Много хора не са узряли да пазаруват от интернет.

# 41
Просто в БГ се шири явно мнението, че не си ли купиш нещо от магазина и то родния, не струва, ще те прецакат и т.н.
И това мислене все още как едва ли не ще ти се присмеят, че си купил нещо на по-ниска цена....
Или другото - ама аз искам пембен цвят и за него ще дам още 300лв. отгоре...) И то хора, които не ги бият парите в гъза.)
Но всеки си знае възможностите и до къде може да стигне в мераците си да притежава нещо, което не може да си позволи безпроблемно.

сори, че се отклоних от темата. )

# 42
Аз съм си харесала няколко модела и постоянно дебна. Но аз за всичко съм си така. Излишно е да се дават повече пари, след като може да се дадат по-малко.

Специално за АВС, точно тук някой беше показал промоцията. Една от девойките от моята отчетна много харесваше точно оранжевия цвят. Показах й я - за 249 евро. Доставката също нямаше да излезе повече от 40 евро. Всичко на всичко 600 лв, разликата с тук - 400.
Тя каза, че предпочитала да си я купи от магазина, защото тази можело да е повредена.   33uu
Много хора не са узряли да пазаруват от интернет.

Може ли да ми кажеш кой точно е сайтът? Гледах Мамбата на АВС тук: http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_ma … n_kollektion_2012 , но имам едни опасения, че няма включен зимен кош.  newsm78

Колежката ми си купи Бертони от някакъв склад на вносителя в Шумен. Каза, че всичко е с 30% по-евтино от това, което е по магазините. Вносителят и той печели и ето защо тук всичко е двойно.

# 43
Връщайки се на темата с едно "кифленско" (както ги беше нарекъл някои) Косато. ))))
Много пък е яко. )))))

http://www.bambinodirect.co.uk/Cosatto_YO!_Stroller_Limited_Edition_in_Bizzy_Betty_CT2784/version.asp

От същия сайт, една страхотна оферта на Чико Трио
http://www.bambinodirect.co.uk/Chicco_Trio_Enjoy_Travel_System_i … 10930/version.asp

des14, това е единия сайт, имат си коша, нямат столчето за кола.

# 44
продължавам да ви следя и да се чудя.
аз все още имам надежда, че ще си намеря количка от познати.

Иначе засега фаворит ми е Bebetto Solaris - http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-solar … ue-578-17735.html

Общи условия

Активация на акаунт