Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Русева в Майчин дом за фетална медицина?
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
Кога могат да се усетят движенията на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Русева в Майчин дом за фетална медицина?
-
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
-
Кога могат да се усетят движенията на бебето по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бъбречна криза по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени, когато изпитват контракции?
Аз имам щерка на 13 г. и син на 10 г., това се надявам да е момиченце. След седмица вече със сигурност ще разбера.
... ле ле ле мале. Все едно в 7 месец. Едва си закопчавам якето, и добре че си купих дънки за бременни, а пуловерите се разтягат.
иначе миналата седмица бях на 4д, при Троянчев в Пловдив, всичко е наред абсолютно нормално за което благодаря на Бог
Моето момченце беше тогава 350гр. сега сигурно е пораснал
Много е смешен на диска как се дупи и му се вижда пишлето хихии 

Имам едно питане- случвало ли ви се е/ сега да видим как ще го обясня/ да усещате все едно имате мускулна треска между краката, все едно сте правили шпагат за първи път офф ама и аз го обясних
От няколко дни чувствам едно жестоко разтягане там- почнах да пия но-шпа и уж ме поотпусна. И отделно нещо бебо не го усещам няколко дена, преди си ме подритваше периодично, възможно ли е да се завъртяло по друг начин? Притеснена съм и почвам да влизам в какви ли не филми. Целувки по тумбаците и много ритничета от малчовците
добре дошли на мамчето и мимсон леко бременнеене в нашата скромна компанийка
Иначе моят корем е средно разположен, но си е бая остър.

обаче я видях на улицата точно пред нас как я бутаха по едни павета и ми се стори като детска играчка - беше супер раздрънкана и имах чувството, че ще се разпадне всеки момент.
/ ноооо както казах сега вече на 100% ще видим. Имам усещането, че ще е девойка а и корема ми е не е остър, а по-скоро разпльокан
и затова така си мисля, но след 07.02 вече ще знаем на 100%