Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Русева в Майчин дом за фетална медицина?
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
Кога могат да се усетят движенията на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Русева в Майчин дом за фетална медицина?
-
Какви са симптомите на контракции по време на бременност?
-
Кога могат да се усетят движенията на бебето по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бъбречна криза по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени, когато изпитват контракции?

Алекс, за пореден път
Алекс,адмирации за усилията-страхотна е!
Не смогнах днес да ви изчета но бързам да се включа за да дам кураж на IVON_2005 Мила, надавам се думите ми да те успокоят малко.С първото ми детенце си отивам аз на преглед ( по спомен около 20г.с.) и доки ми казва...."Ами.... има киста в мозъка , на следващия преглед да ме подсетиш да погледнем пак" - и аз шок и ужас.Веднага голямо четене и рев , разбира се.Оказа се , че всъщност лекарите доста често използват думата киста и не точно в прекия и смисъл.После разбрах, че всъщност това е тъкан която просто не се е образувала още.На следващия преглед нямаше и помен от въпросната"киста".Не бързай да се шашкаш, вярвам, че всичко ще бъде наред, както и при доста майки с които говорих тогава в последствие се оказа същото като при мен.Кураж и не падай духом!