Чакаме с трепет първия ритник - хайде дай ми знак, ЮНСКИ мой мъник!

• 27 617
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
mam4e11278, добре дошла! Хареса ми кошарката - би ли споделила детайли - марка, откъде е купена и т.н. Благодаря ти!
Иначе моят корем не е много висок и остър, но бебо ще е момче (уж - но все пак 3-ма лекари го потвърдиха). Иначе усещам бебо малко под пъпа - обикновено централно, но в неделя ме риташе много концентрирано и на малка площ в дясно - явно краче:)

# 676
Добро утро, мами - сладурани! Хубава среща са си спретнали мами - софианки. Завиждам ви благородно! Страхотни сте!
mam4e11278 , добре дошла в юнския отбор. Много се радвам за теб и за решението за трето детенце. Вече няма да съм единствената с трета бременност.  Hug Аз имам щерка на 13 г. и син на 10 г., това се надявам да е момиченце. След седмица вече със сигурност ще разбера.
Бебочето го нося високо. През деня стои в средата около пъпа, но вечер след 17 -18 ч. се вдига много високо, не мога да вечерям и дишам на пресекулки. Така бях и с каката и имах огромен корем, бях се разплула буквално. Малкия го носих нормално - в средата на корема и бях наддала само на корем. В гръб изобщо не ми личеше, че съм бременна.
А сега съм ... smile3511 ... ле ле ле мале. Все едно в 7 месец. Едва си закопчавам якето, и добре че си купих дънки за бременни, а пуловерите се разтягат.
 Hug Hug Hug

# 677
  • Варна
Здравейте  Hug
И моето бебче е ниско, а казаха че ще е момченце. Преди седмица имаше побутвания и около пъпа, но от тогава все нисичко си ме побутва, даже по някога ме притеснява защо е чак там, но се надявам всичко да е наред  Simple Smile
Mam4e11278 добре дошла при нас. Много ми хареса количката ти. Иначе ние легълце май няма да купуваме, оказа се че ще ни дадат, а свекърът каза че количката ще е подарък от него (каквато ние си изберем)  Simple Smile

# 678
А какво мислите за Икеа? Ние мислим всички необходими бебешки мебели да си ги вземем от там  newsm07

# 679
milisa  Hug аз усещам моя мъник или в дясно или посредата на корема но не много ниско доло,ритка си и като си сложа ръката спира    Thinking иначе миналата седмица бях на 4д, при Троянчев в Пловдив, всичко е наред абсолютно нормално за което благодаря на Бог  Heart Eyes Моето момченце беше  тогава 350гр. сега сигурно е пораснал   Heart Eyes Даде ми снимки и диск и всеки ден си ги гледам  Blush Много е смешен на диска как се дупи и му се вижда пишлето хихии  Hug Пожелавам на всички ни да сме живи и здрави и всичко да е наред до финала и да си гушкаме съкровищата  Hug

# 680
За Икеа - мислим да отидем на място, че нещо в сайта няма много избор.
Иначе половинът така се е влюбил в едно креватче на О'baby  (Aнглия) с щамповано мече, че само с него сравнява всичко друго. Проблемът е, че не се предлага гардероб със същата щампа, макар и да го има на снимката. Предлагат ни комбинация с гардероб и скрин в същия цвят, но без щампа.
Ето го легълцето:

http://www.novobebe.com/obaby-b-is-for-bear-cot-bed-country-pine … leglo-bg-929.html

# 681
mam4e11278, добре дошла! Хареса ми кошарката - би ли споделила детайли - марка, откъде е купена и т.н. Благодаря ти!
Иначе моят корем не е много висок и остър, но бебо ще е момче (уж - но все пак 3-ма лекари го потвърдиха). Иначе усещам бебо малко под пъпа - обикновено централно, но в неделя ме риташе много концентрирано и на малка площ в дясно - явно краче:)
Кошарата е от втората ми дъщеря купувана е преди 7 години. А тази на снимката я намерих тук:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0 … D2561%3B550%3B502
Не помня да има марка взехме я от квартален бебешки магазин. Доволна съм от нея маха и се решетката дъщеря ми спеше там до 3-4 годишна, но си е като нова.  Grinning
розинка Браво, пожелавам ти момиченце, ние сме с желаното момче. Не се притеснявай за голямото коремче и аз съм така не е много ниско някъде около пъпа и не е остро но си е големичко. Ти сигурна ли си че не са близнаци?  Laughing
serendipity_85Радвам се че ти харесва в Касида има огромен избор от колички има си и скъпи но също има богат избор от колички за по 100-200 лева.  Wink
Nagaina И ние ще ходим в ИКЕА за по-дребните неща биберони, одеалца, играчки... А големите неща като количката, шезлонга и бебефоните от интернет.  Mr. Green

# 682
  • София
Привет мамиии..ех колко много са пораснали бебците в коремитееее..няма търпение да дойде 07.02 да видим бебка дали ще е бебка, че последните пъти само се крие и не ни казва Доки пола на 100%  Hug

Искам да питам мамите, които ходят АГ Щерев и не ходят на работа какво казват на Докитата си...аз реших, че сега ми е паднало да си почивам и обмислям ако може от м. Март да си остава вкъщи и даже ще се виждаме на лекциите ако спра да ходя на работа  Hug

Хубав ден от мен и гушки за тумбачетата  Hug Hug Hug

# 683
Не са близнаци! Grinning
Едничко е, док. се съмнява за момиче. Но аз стартирах с 10 кг. наднормени и съм само 160 см. висока, затова толкова ми личи. От началото до сега съм качила 7 кг., което е много. Но и аз съм си виновна, защото хапвам повече хляб /въглехидрати/. Въпроса е, че се чувствам добре. С тази бременност определено съм по-спокойна и непукис. И по-вече тормозя околните с капризите си -това мирише така, онова онака, това ми се яде, другото пък да не го видя....

# 684
Здравейте, мамчета  Hug Надявам се всички да сте добре, както вие така и бебоците в коремите  baby_neutral Имам едно питане- случвало ли ви се е/ сега да видим как ще го обясня/ да усещате все едно имате мускулна треска между краката, все едно сте правили шпагат за първи път офф ама и аз го обясних  ooooh! От няколко дни чувствам едно жестоко разтягане там- почнах да пия но-шпа и уж ме поотпусна. И отделно нещо бебо не го усещам няколко дена, преди си ме подритваше периодично, възможно ли е да се завъртяло по друг начин? Притеснена съм и почвам да влизам в какви ли не филми. Целувки по тумбаците и много ритничета от малчовците  Heart Eyes

# 685
Здравейетее Hug

как сте днес мамчета?
Cvety_U86 ,радвам се че са ти преминали бъбречните проблеми дано нямаш повече такива Hug
За бебето не знам защо бях решила,че си казала вече, че си с девойка ,ама явно не съм запомнила добре...дано всичко да е напред с бебчо стискам палци да научиш пола Hug
Относно болничните,аз ходих два пъти в Щерев и докторката и двата пъти ми предложи болничен ,без да искам,но пък на мен болничните ми ги издават по ЗК след ЛКК и не ми се наложи да взимам от Щерев.

smile3522 добре дошли на мамчето и мимсон леко бременнеене в нашата скромна компанийка Hug

# 686
Здравейте момичета  Hug
Да дам отчете след ФМ - нашия бебок е вече 500гр. Simple Smile Голямото ми момче беше много сладко на прегледа, естествено акробат - и краката и ръцете му бяха на главата и едвам му видяхме сладката муцунка. Имаме си и запис с диск, майка ми го видя и каза, че приличал на мьжа ми... А уж момчетата приличали на майките си  Praynig  Иначе моят корем е средно разположен, но си е бая остър.

Отделно да си се оплача - кашлицата е все по-зле, вече и гърло ме боли, подсмърчам, през нощта имах температура - 37,3. Вече искам да минава тази настинка, че от кашлицата много ми се стяга корема и ме боли Sad

mam4e11278, добре дошла и адмирации за третата бременност! И ние искаме три деца, да сме живи и здрави, дано да успеем Simple Smile Много ми хареса легълцето ти!

Аз ходя в Щерев, но не съм взимала болнични и не мога да бъда полезна.

# 687
  • Paris, France
Здравейте, мами!

Така като ви чета, че си говорите за големина на бебетата, се чувствам изостанала, защото на мен до момента никой не ми е казал сантиметри или грамаж. Единствено на първата фетална ми казаха, че отговаря на седмиците, които аз смятах. Всъщност, предпочитам да не знам, защото човек се паникьосва като си мисли, че нещо не е наред и бебето не се развива правилно. Със сигурност моето изпреварва по размери, и без някой да ми е казал го усещам. Но следващия вторник на втората фетална вече смятам да разпитам за всичко. Ще се опитам да взема и таткото с мен, защото предния път не попитахме дали може и не влезе, после му разказвах колко много е изтървал  Stuck Out Tongue Winking Eye
Добрата новина при мен е, че болките ми се поуспокоиха - и в кръста, и в ставите. Вече не накуцвам, но пък за сметка на това докато спя и се обръщам от едната страна на другата се усеща, че ми натежава коремът вече. Скоро ще се обръщам с корем, увиснал надолу, понеже тежестта ме дърпа...  preggo
За мебелите - зълва ми ни обеща кошара, а всичко останало ще си го измайсторим сами. Имаме разни офис шкафове, събирани оттук-оттам, една боя и ще светнат. Simple Smile Така вкъщи аз сама съм боядисвала два гардероба и един кухненски шкаф + мебел за обувки, която мъжът ми сам сътвори.
Ще кача снимки в албумчето с придобивки, да ви покажа за какво иде реч.

И един въпрос, че да стане съвсем роман. Преди ви писах, че съм си харесала ето тази количка:
http://www.bebe9.com/pack-chocolat-anis-188629.html1stroller обаче я видях на улицата точно пред нас как я бутаха по едни павета и ми се стори като детска играчка - беше супер раздрънкана и имах чувството, че ще се разпадне всеки момент.
Та сега новата ми идея е Quinny, има ги на старо из нета на доста прилични цени. Видях, че е имало цели теми за тази марка, но са от преди 4-5 години и ми се ще по-скорошно мнение от мамите, които са ползвали или имат познати с такива. Става въпрос за ето този модел: http://www.quinny.com/fr-fr/poussettes/poussette-buzz/
Видях една жена с такава, беше по-хилава и от мен и я буташе много леко, след което сама си я сгъна набързо и я прибра в багажника на колата. Стори ми се и много стабилна, заради големите колела. Извинявам се, ако вече сте ги обсъждали и ако е така, за да не спамим темата, може да ми пишете на лични.

# 688
  • София
petrohanka аз съм записана и при друг Доки по ЗК...при него ли трябва да попитам за болничен  Hug мерси за информацията все пак  Hug

Мила на мен и двата пъти ми казват зевойка /пък нали и аз така съм си нарекла, че ще е бебка  hahaha/ ноооо както казах сега вече на 100% ще видим. Имам усещането, че ще е девойка а и корема ми е не е остър, а по-скоро разпльокан  Joy и затова така си мисля, но след 07.02 вече ще знаем на 100%  Hug

shmoksi благодаря за отговора  Hug

fashionmama дано болките отшумят на 100%  Hug

Аз да питам вас мами болят ли ви пупите нощно време...аз се усещам, че напоследък изпитвам тъпа болка особенно като легна по гръб  newsm78

# 689
  • Бургас
Здравейте момичета, айде и аз да се отчета след прегледа при доки.Бебо отговаря на седмиците си - 19, много активен, шавлив, не спираше да се мятка в корема ми, плацентата ми е горна, но се оказа, че съм с по-дебела коремна стена и за това вероятно и все още не съм усетила ритничетата.На пръв поглед се очертава да си имаме мъж, но не на 100%.Следващият месец съм на преглед чак на 28-ми и как ще изтрая незнам.Питах за 4Д, но док ми каза, че няма да се види нищо от дебелината на коремната стена и щяло да е размазано всичко.След седмица влизам в 6 месец...кога мина това време, че не усетих Simple Smile
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт