Чакаме с трепет първия ритник - хайде дай ми знак, ЮНСКИ мой мъник!

• 27 619
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Галимира много са радвам че процедурата е минала така добре и всичко е наред за сега  HugСамо се питам до кога се прави аниоцентезата като седмици?Като излезе БХС и видим резултатите и тази киста дали няма да бъде късно ,ако недей си боже показателите не са хубави newsm78

# 76
Ivon_2005, благодаря ти! Мен ме информираха, че това може да е между 16-20 седмица. В момента съм в 17 седмица. Ако решиш да я правиш във Варна, не се колебай да ми пишеш, за да споделя моите впечатления.

# 77
Здравейте тумбачета.Аз от отдавна не съм писала.
Да ви се похваля от  днешната ЖК,макар че някои неща не са за хвалба. Mr. Green
Бебо се оказа за сега бебка. Оказа се,че съм се освинила и съм от 55кг. преди да забременея сега съм 65кг. Лекакрката ме смъмри,че съм се постарала по празниците.
Мога ли да помоля за  редактиране на мойте данни на 1-ва страница-дива21 на 25г. със втора бременност мома имам син.Simple Smile

# 78
Сега в 16.30 ще давам кръв за късния БХС и се надявам бързо да излязат резултатите ако има нещо да се отреагира веднага.И доктор Митев ни е познат и ще ми прави втора ФМ заради тази киста която ни намериха .Така че довечера ще се отчета .

# 79
Ivon_2005, до колкото знам може да се направи и след 20-та седмица. просто ако резултатите не са добри и се налага "аборт" си е вече раждане. На мен лично докато ми излезнат резултатите ще съм вече в 21 седмица по цикъл и 22-ра седмица по ултразвук та силно се надявам резултатите да са добри и да си струва чакането.

galimira, Nagaina., сигурна съм че резултатите и на двете ще са добри и няма да имате грижа

# 80
Ivon_2005, стискам палци всичко да е наред!

# 81
Здравейте, мами!
Стискам палци на момичетата, които имат някакви проблеми всичко да се разреши и да си гушкат здрави бебенца през юни.
alex_n, страхотнатемичка, браво!  bouquet
Искам да кажа намамите от Пловдив, че от 17 часа днес започва някакъв курс за бременни в ДКЦ 2 (Поликлиниката на ресторант "Стадиона") на третия етаж. Ще има лекции всяка сряда и доколкото аз разбрах ще се заплаща по 25 лева месечно. Продължителността ще е два месеца.
Много бих се радвала да има някои от вас, с които да се запознаем.

# 82
Здравейте мами,пиша ви за да ви споделя голямата ми радост.Днес бях на 3Д ултразвук и остановихме ,че  ще имаме момченце.Здравичко е и е много срамежливо.Вече го усещам как мърда.Също така има промяна в предвидения термин и ако може да се отбележи на главната страничка вече чакаме бебока на 26.05.13 хайде целувки на всички.

# 83
Аз бебето го усетих за първи път преди няколко дни- в 20 седмица (някъде около 19+4) . Но не е ритник, а само едно такова потупване...като прескачане...може и преди това да го е имало леко, но да не съм го различила - с всички опъвания, присвивания и какво ли не още в таз област Simple Smile.

Стана ми забавно,че сте повдигнали темата за отношението към бременните в градския транспорт защото на мен днес за първи път ми отстъпиха място в метрото - явно тумбакът вече е различим и за околните ( на мен и досега ми се струваше бая голям, ама под палтото не си личеше... та така.

Лек ден ви пожелавам и кураж Simple Smile

# 84
ивон,галимира успех момичета всичко ще бъде наред!!!  bouquet

# 85
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Включвам се за да пожелая успех на  ivon_2005 и galimira.Стискам палци момичета,и знам че всичко ще е наред.Аз ще пиша след събота,когато очаквам генетичната си консултация по телефона от Фемина,след втория ми БХС.Дай Боже и при мен всичко да е наред.

# 86
  • София
Мили мами, включвам се на помоля ако искате да правя някакви промени по първа страничка, моля пишете ми на лично съобщение защото не всеки ден чета всичко и някой път изпускам да прибавя или променя информация и има накрая сърдити

Hug Hug Hug

# 87
Здравейте мами , днес бяхме на 4D и със сигурност чакаме момиче и момче  newsm04 Няма друго такова чувство направо щях да се разрева като ги видях  Two Hearts От все сърце пожелавам на всички нас само здраве и безпроблемно бременеене  Hug

# 88
  • Paris, France
Честито на мамите, разбрали пола и усетили първи ритничета! Стискам палци на Ивон и Галимира - всичко ще се оправи!

Вени, количката е много хубава! Ако тежи 12.6 кг, както някъде видях, аз бих се пречупила да я вдигна... Simple Smile Не е за слаботелесни като мен. За говоренето - ние с таткото говорим редовно, но обикновено са някакви глупости, които обаче гледаме да поднасяме с много мила интонация  smile3508 Някъде четох, че бебето така или иначе не може да разграничи думите, отвътре се чува както когато си под вода във басейн и някой ти вика отвън - нещо такова.

serendipity_85, и твоята количка много ми харесва.

Vilito86, моите първи ритници ги усетих точно на 17 седмици. Но аз съм със задна плацента. Не се шашкай и не бъди нетърпелива, няма как да не го усетиш рано или късно. Аз, честно казано, предпочитам да бяха започнали по-късно моите. На моменти си е направо досадно. Не знам, само аз ли смятам така, никой друг не се оплаква...  Embarassed Трябва ли да се чувствам виновна, че не се радвам всеки път като ме тероризира малкото човече?  newsm78

За ползите от бременността, вчера бях в транспорта и доста хора ми оглеждаха корема, но явно ги е било срам да ме попитат дали съм бременна, да не би да не съм и да ме обидят случайно. Simple Smile Но за сметка на това днес в Карфур минах на опашката за бременни и инвалиди - стана много бързо.

Преди малко качих снимки и на моя шкембак, който май не е мръднал от 18 седмици. Явно сме в период на почивка... Лека вечер на всички  Hug

# 89
  • София
Привет,
и аз днес бях на преглед, Док каза да не се притеснявам болките са били от песъчинка най-вероятно, огледами бъбреците нямаше нищо съмнително, но урината ми се оказа че е калцирана, което било предпоставка за песъчинки и бъбречни кризи. Изписа ми и някакви ампули за 20 дена да пия заради хемоглобина + фолиева + витЦ и каза че ако това не помогне ще се почва с малтофера или тма другите препарати.
Бебчо е добре, огледа го хубаво, гръбнака му е супер, коремчето няма някакви деформации, кожата на врата изглежда добре, не е удебелена и разни други работи ми каза , които забравих. Не се видя обаче дали все още е момче или не, беше си стиснал краката.
Каза ми че трябва да пия по мин 2л хисарска вода на ден, а аз съм толкова скарана с водата че едва ли и по 1л изпивам в момента. Особено зимата дори жажда не изпитвам отвреме навреме.
Това е от мен засега поздрави на всички и успех на чакащите резултати.

Общи условия

Активация на акаунт