Чакаме с трепет първия ритник - хайде дай ми знак, ЮНСКИ мой мъник!

• 27 614
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Значи скоро очайвай бебче да се размърда, но ако си като мен с предна плацента ще усещаш само леко гъделче, което е много приятно  Heart Eyes а ако си със задна - вероятно ще има кълбета и лекички ритничета  Heart Eyes

# 61
В 16г.с. и 6 дена

# 62
Eee, и аз съм с предна плацента, но дори и гъделичкане нямам, а съм в 20-та седмица вече:)

# 63
Това с гъделичкането май го усещам но не сами казвали каква ми е плацентата предна или задна Simple Smile
И нещо друго да ви питам да ли може на ФМ да се определи пола и какво точно се разбира при тази процедура Embarassed newsm78

# 64
Аз искам да предложа на Варненските мами ако са съгласни да се съберем да се запознаем .От коментарите разбирам ,че повечето ходим на работа все още така че варианта остава за някоя събота и неделя Simple Smile

# 65
Това със събирането  е много добра идея аз съм ЗА  newsm10

# 66
 Здравейте и от мен мами ! Hug
 И при мен за ритничета и дума не може да става,но някакви подбутвания и като че ли съм сигурна че част от усещанията ми в коремчето са си неговите движения   Simple Smile Ама има време......Особено както ми е първа бременност,а и някъде четох,че колкото ти е по-стегат корема ,толкова по-късно се усеща.
 Аз също съм на бюро по цял ден и да ви кажа вечер ме болят ходилата Sad направо все едно са супер изморени краката ми.....

# 67
  • София
Orchids Flowers, за Коледа, за Коледа е подаръка  Wink ние по принцип не си подаряваме нищо,защото винаги ходим някъде да се почерпим и това е, но тази година така се получи, че му взех нещо, което той много искаше и сега ще ми върне услусгата с едно коланче...макара че за мен 70 лв за това нещо е необяснимо скъпо.Аз съм го намерила втора употреба за 50- черно-иначе има и бели по-евтини втора употреба,ама бялото по принцип ми е много гаден цвят и бързо пожълтява.

# 68
Привет и от мен красавици в новата ни темичка  ! Алекс - благодаря ти !

Аз съм нетърпелива да споделя, че днес моята шавличка ме срита, лекичко разбира се и го усетих с ръка на коремчето ми. Направо не е истина Simple Smile Бях си на дивана вкъщи (понеже сега чета за държавен и съм си тази седм вкъщи ) и изведнъж ТУП.  Heart Eyes
 Cveti_U86   за пореден път се убеждавам колко сходни неща правим заедно с тебе - оженихме се на една дата, забременели сме по едно и също време, и двете ще си имаме момиченца живот и здраве - и двете учим за изпит сега.  Joy

ХАЙДЕ ВАРНЕНСКИ МАМИ

да си уговорим една срещичка, подкрепям ivon-  доста сме вече - да се запознаем - през седмицата сме на работа, но някой от следващите уикенди желаещи ? 

# 69
  • Варна
И аз се присъединявам към идеята за среща на варненските мами  Simple Smile

# 70
И аз съм навита за среща.Ако искате във Фейса да си нправим анкетка за ден ,час и място.

# 71
Ехо, как сте мами Simple Smile Много хубава нова тема си имаме, благодарности на Алекс   bouquet И благодаря на всички за подкрепата, на мен другата седмица във вторник ще ми правят амниоцентезата в Майчин Дом при доц. Димитрова. Моята лекарка беше доста смутена като видя резултатите от БХС, при положение, че феталната мина супер, но какво да се прави Simple Smile Аз със сигурност искам да го направя това амнио, поне да разбера със сигурност има ли проблем или няма, иначе до края няма да съм спокойна  Confused

# 72
Nagaina Само спокойствие мила всичко ще мине както трябва и ще видиш че резултатите ще бъдат   хубави. Hug

# 73
Здравейте момичета,
Алекс мерси за темичката, супер е  Peace

Аз да ви се оплача до преди 2 дни още нямах никакви признаци, че съм
бременна, а от 2 дена - болки в кръста и в корема, ама гадни и едновременни,
та се чудя какво точно ме боли  Confused Док ми увеличи магнерота на 3x2 , пия и
но-шпа, но ето вече 3 ден си продължават. Малко ми е притеснено , защото тия
болки наподобяват и менструалните, но са по-леки и вечер най-се засилват.
Някой от вас да има идея опасни ли са, норнмални ли са ?  Thinking
Мен моя лекар ме предупреди ,когато ми изписа магнерота и на мен 3*2 и но шпа ,че болките няма да отшумят веднага ,а след три дни .На мен също като започнах да пия лекарствата болките леко намаляха,обаче вечер и през нощта се засилваха и към 4-5 ден не усещам болка,само ако се дълго време седя права или вървя,затова гледам повече да си посядвам или полягвам.

# 74
Здравейте, мами! Благодаря ви за подкрепата, това ме направи много спокойна тази сутрин. Аниоцентезата в крайна сметка си я направих във Варна, тъй като преценихме, че пътя и стреса до София ще ми дойдат много, в комбинация с болничен престой. Направи ми я доктор Борис Яков,беше много внимателен, всичко протече няколко минути. Чувството е странно, все едно някой изтегля нещо от теб с вакуум, но боли не повече от обикновена инжекция. Няколко часа останах под наблюдение и вече съм си у дома. Нямам контракции или болки. Доктор Яков беше единствения, който ме успокои и ми каза, че при интегриран риск 1:240 и перфектна фетална, по-скоро да очаквам хубави новини. Дано другата седмица да се успокоя най-после!

Общи условия

Активация на акаунт