ВМ-НВХ - част 55

• 39 035
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Силни аплодисменти, То4е. Много се радвам да чета за такива добри постижения, много са мотивиращи! Успех и занапред!
Аз продължавам да нямам апетит. Принципно това ме радва, свалям, но в дългосрочен план не ми се вижда окей - случва се да се нахвърля на сладко, а и ще почна да се излагам на тренировките. Когато изпитам глад основно ми се прияждат само млечни и млечно-кисели неща. Кисело мляко ям толкова рядко, а сега ми се прихапва и то с мед. Отделно ми се прияждат кисели краставички, снежанка, пие ми се прясно мляко. Това ако изобщо имам желание за храна. Слушам си организма, може пък това да му е нужно.

# 586
Браво, To4e! Много хубави новини! Simple Smile

# 587
  • София
Привет и от мен  Hug
Аз си продължавам режима. Равносметката от четвъртък до днес сутринта т.е. за 4 дни  -2кг. Чудя се възможен ли е толкова бърз ефект само от спирането на въглехидратите?  newsm78 (Между другото, в събота "прегреших" с няколко шоколадови бисквити Blush)?
Това, което ме притеснява е, че вчера и днес имам леко, но постоянно главоболие  Confused
Предполагам, че е нормално.

Рейни, права си за шунката. Аз също не съм й фен  Peace
Просто тогава трябваше да си спретна набързо обяд и около офиса това намерих...

# 588
mijjjka, главоболието може да е част от грипоподобните оплаквания от силното ограничаване на въглехидратите - "нисковъглехидратен грип" го наричат и може да даде главоболие, слабост, световъртеж, забавени мисловни процеси. Но обикновено минава за няколко дни. Като "противоотрова" съветват да се пие повече вода и да се яде повече сол, а може и бульони (домашни).

Намалението на теглото също често е драстично в началото и е предимно вода. После дори може една част да се качи отново, но пак ще е вода. Мазнини се свалят и качват значително по-бавно.

Но ми се струва, че ти се движиш добре Simple Smile

# 589
  • София
Cioccolata, много ти благодаря за отзивчивостта!  Hug
За първи път чувам за такъв грип, но днес точно така се чувствам - световъртеж и слабост, сутринта след ставане имах и сърцебиене и ме изби студена пот... Мислех, че наистина се разболявам, а то какво било.
Иначе като темп на сваляне и аз съм доволна. Уикенда въртях и обръч 2 пъти по 30 мин  + коремни преси. Абе твърдо съм решила да вляза час по-бързо във форма  Laughing

# 590

mijjjka планк-а е по-добър избор от коремните преси

http://www.youtube.com/watch?v=pSHjTRCQxIw&feature=related

от класическите коремни може да си прецакаш кръста и гърба

# 591
  • София
Момичета, аз пък спрях да свалям. Добре бях за 1 месец 4-5кг, и сега край...идеи, съвети?

И аз минах през този грип, боля ме яко главата Rolling Eyes

Днес ядох много вкусни кюфтета - кайма, праз, кашкавал и домати, ммм Mr. Green

А какво ще кажете за шоколада без захар newsm78

Усмихнат ден Hug

# 592
За шоколада без захар съм против - може да няма захар, но я погледни на етикета колко въглехидрати, а и консерванти има Simple Smile

# 593
Ако имаш предвид шоколад с подсладител или със захарни алкохоли, напр. малтитол, не ги препоръчвам. По-добре да е истински шоколад, но с висок процент какао. Или другият вариант е да се прежалиш от време на време и да хапваш по малко млечен, ако искаш сладък шоколад. Ти решаваш. За мен най-добрият вариант е тъмният шоколад (85%), някои купуват 99%, но на мен той ми е прекалено силен и сух. Вече не ми се дояжда често шоколад, купувам предимно когато правя кремчета, брауни и подобни десерти.

Не се притеснявай, че си спряла да сваляш. Ако си свалила 4-5 кг за един месец, това е дори много добре. При повечето има периоди на застой с различна продължителност, но ако продължиш, в един момент започваш отново да сваляш. А и аз съм на мнение, че за застой може да се говори, ако поне 2-3 месеца нито кантарът, нито сантиметърът помръднат. Не трябва да се гонят бързи резултати, колкото и много да са килограмите за сваляне. Индивидуално е темпото. Има хора, които свалят бързо и лесно, но те са изключение, а не правило. Миналия петък четох за такъв случай - мъж свалил 42 кг за 6 месеца с нашия режим. Но при мъжете по начало е по-лесно Rolling Eyes

# 594
  • София
Супер, много благодаря за окуражаването и мнението Hug
За шоколада, питам информативно, не ми се яде кой знае колко сладко, хапвам ако ми се дояде сметана с натурално какао и една идея мед Embarassed Mr. Green
Продължавам си храненето, и аз вече свикнах, не го смятам за диета, а за начин на живот, така че продължава, а отслабването ще дойде явно на по-късен етап.

# 595
Момичета, какво натурално какао купувате и от къде.И с колко В и М е?

# 596
  • SA
Влад@ , най-хубавото какао, което поне аз сьм купувала е това на д-р Йоткер, мисля че е 12% мазнини, има го навсякьде. Вьглехидрати колко сьдьржа не сьм обрьщала внимание, едва ли в 2-3 льжички има кой знае колко много.

# 597
Здравейте! На скоро бяхте коментирали приема на масло от вечерна иглика.Може ли някой да ми каже в какви дози се приема при липса на цикъл?Добре ли ще е ако го съчетая с масло от пореч?
Благодаря  Hug

# 598
  • SA
Маслото от пореч и това от вечерна иглика сьдьржат една и сьща активна сьставка - гама-линоленова киселина / GLA/ , затова няма смисьл да ги пиеш и двете едновременно. Обичайно препорьките за дозиране са по 0,500 - 1,0 гр. дневно.

# 599
Влад@ , най-хубавото какао, което поне аз сьм купувала е това на д-р Йоткер, мисля че е 12% мазнини, има го навсякьде. Вьглехидрати колко сьдьржа не сьм обрьщала внимание, едва ли в 2-3 льжички има кой знае колко много.

Благодаря ти, kam,ще го потърся!

Общи условия

Активация на акаунт