Новите ни козметични похождения 37

• 51 082
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
....
към тях получих козметична чантичка c 30-на мостри(броих ги) Grinning

А от къде могат да се поръчат? И колко е доставката до бг? Peace

# 421
# 422
Monte Carlo  Mr. Green Heart Eyes
Golden Olive  Heart Eyes Grinning

# 423
# 424
не устоях на това червило от Seventeen

още няколко нови придобивки

зеленият

# 425
  • в 1001-та нощ
Хипнотизирана съм  Shocked Shocked Shocked

Crystal Noir Versace for women

ако светлината не беше проблем, щях да си го държа на бюрото да си го вдишвам от време на време  newsm76 newsm76 newsm76

# 426
  • Перник
Аленкаааа честита придобивка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Напълно те разбирам....наскоро си взех 5-то флаконче от този парфюм...обожавам го и не мога без него  Blush

# 427
  • Бургас
rajnaa и аз така за Парадокса повече там няма да стъпя и не съм го правила от половин година.
Crystal Noir Versace for women ааа страхотен е и аз съм му хвърлила око и нос от много време и мисля, че е време да се сдобия с него. Честито Алена Simple Smile

# 428
  • в 1001-та нощ
това ми е малка дозичка за проба, в ориг. шише, но не до горе  Rolling Eyes .... достатъчно да го понося и усетя  Blush

днес съм с ангела и демона и не върви отгоре да се донапръскам, а и е малко силен ми се струва, аз съм на работа  Rolling Eyes

но за утре съм планирала по-изчанчена визия и ще го тествам  Blush

# 429
щом е малко, сложи си спойно на шкафа докато му се нарадваш - ако ще държиш стотица до горе с месеци е съвсем различно; колко да е проблем светлината? за 2-3 седмици нищо няма да му стане, но все пак да не е на слънце или под лампа и да не го духа директно климатик например

# 430
Аз днес скромно се сдобих с новото ББ на Буржоа и два лака на Флор Мар в бежова гама

Позагледах и аз ББ -то. Сподели отзиви, моля те  Simple Smile

# 431
  • в 1001-та нощ
щом е малко, сложи си спойно на шкафа докато му се нарадваш - ако ще държиш стотица до горе с месеци е съвсем различно; колко да е проблем светлината? за 2-3 седмици нищо няма да му стане, но все пак да не е на слънце или под лампа и да не го духа директно климатик например

и е в тъмно шише, това пази, но ..... днес ще ми радва окото, после си отива у нас и ще се кипри при другите  Mr. Green

също се сдобих с пълни:

Mango - Adorably Eau De Toilette 50 ml и 10 мл (не съм убедена дали ще ми харесат, но е свежарско, дневно  newsm78 )

и това

Heavenly Kiss Victoria`s Secret for women - не знам дали ще ми хареса, ще видим  Mr. Green

# 432
  • София
От днес:

- LAKME Ultra Clair Shampoo & Treatment
- Kerastase Ciment  Anti-Usure
- Macadamia Healing Oil Treatment
- Loreal Pro-Keratin Refill Protective Cream

# 433
B & C, браво момиче, страхотни придобивки. Два от най-любимите ми продукта ever. Heart Eyes
Честити нови неща на всички! Много се радвам като темата се пълни бързо! Hug  bouquet

# 434
  • Бургас
Аз днес скромно се сдобих с новото ББ на Буржоа и два лака на Флор Мар в бежова гама

Позагледах и аз ББ -то. Сподели отзиви, моля те  Simple Smile
Ами като за първо носене е като фон дьо тен,доста е покривно,но на усещане е като лек мус,за сега ми харесва,там от където  го купих имаше тестери,ако го видиш по стелажите на Буржоа сигурно ще е с тестери да го пробваш

Общи условия

Активация на акаунт