ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • ride my bike...
ето тук има примерни тестове. Може да се ориентираш
http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/assessment/

# 526
А някой ще се включи ли в състезанието за 4-токласници на у-щя Дружба, че ми трябват примерните тестове? Никъде не са показани, а е важно да се оттренират: много въпроси, наказание за грешен отг. ...

# 527
Моя син ще се явява.
Тестове не съм виждала, от стари години не са публикувани. Били върху учебния материал.

# 528
  • София
Момичета, може ли малко по-подробно за това състезание. То по кой предмет(и) е? Кога се провежда? Какво е "у-ща Дружба"?    bouquet

# 529
  • Бургас
Външното оценяване е 40 мин.

Eeee нашата госпожа пак ли не е разбрала, даде ни подвеждаща информация. За времетраенето на ВО каза, че ще е 1 астрономически час!
Освен това й се ядосвам, защото до края на учебната година ще заместват часовете по Изобразително и-во, за сметка на Човек и общество, защото имали още не взет материал, а имат само по 1 час ЧО на седмица  Crazy

Нашите иначе ходиха на 3-дневна екскурзия /2 нощувки/ - Бургас, Казанлък, Габрово, Велико Търново, Плиска, Преслав. Цената беше 108лв. + 20лв. за входове на музеите+ повече джобни, че нямаха и обяди в офертата и тя стана една...

Аз пък вече с този футбол едвам го изтрайвам Митака, честно да ви кажа. Точно накрая на годината, когато трябва да хвърля най-много усилия, все не остава време за допълнителна подготовка, освен неделята. Не стигат тренировките през ден, мач всяка събота, но и за капак участва и в училищния отбор, а там имат мачове всяка седмица, провежда се и там турнир. А тази седмица даже ще имат 2 мача. От една страна ги разбирам за между училищния турнир, бързат с мачовете, за да им отпадне ангажимента на учениците, но пък Митака вече няма сили.

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 21:56 от magare

# 530
  • ride my bike...
 Thinking Информацията за 40 мин. е от дъщеря ми.
Но и аз мисля, че си е толкова.

# 531
  • най-шареното място
И аз знам за 40 мин. На практика ще си направят едно контролно в съответния формат. Те цяла година това прявят. Материалът е минат отдавна. Не знам вече колко пъти го преговарят.

# 532
  • ride my bike...
Цитат
Не знам вече колко пъти го преговарят.
Peace

# 533
  • Бургас
Нашите иначе ходиха на 3-дневна екскурзия /2 нощувки/ - Бургас, Казанлък, Габрово, Велико Търново, Плиска, Преслав. Цената беше 108лв. + 20лв. за входове на музеите+ повече джобни, че нямаха и обяди в офертата и тя стана една...
и нашата екскурзия е такава, но в края на май, събират сега по 115 лева, колко пари горе-долу да дам за джобни

# 534
ето тук има примерни тестове. Може да се ориентираш
http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/assessment/

Благодаря ти........е това е съвсем друга работа......тези въпроси са доста по лесни от въпросите които нашата госпожа им дава.Дано наистина са толкова лесни....... Peace
Моето момче и без това постоянно отсъства от у-ще заради тези състезания ooooh!......как ще сколаса незнам......тази седмица ще е три дни на у-ще и после вече след великден ще ходи пак за два дни,и така.....хич не ми се мисли как ще ги направи матурите ooooh!.....ама колкото толкова,какво да се прави ooooh!

# 535
  • ride my bike...
Не е мой цитат, но ще се включа  Laughing
Две години под ред за тези екскурзии взехме решение да дадем по равна сума. Мисля, че беше 20 лв.

# 536
  • Бургас
20 лева за три дни, при условие, че нямат осигурена храна и явно се искат пари за входове, ми се струва малко
magare, Митака колко изхарчи

# 537
  • ride my bike...
аз не видях, че няма храна. При нас имаше храна, таксите бяха включени.
20 лв. за сладоледи ми се вижда достатъчно Laughing

# 538
Здравейте момичета,
снощи бяхме на семинар за бъдещи 5-класници в нашето училище и да ви кажа бях очарована от математичката, уникален човек, говори с такава любов за децата, каквато скоро не бях чувала от устата на учител.С две думи разсея колебанията ми относно това къде да продължи детето ми да учи.Пребори страховете ми , че децата няма как да не научат математиката и при нея дори и най мързеливите я усвояват.За мен е радост че тази жена в бъдещите 3 години ще е всеки ден до детето.

# 539
Момичета, може ли малко по-подробно за това състезание. То по кой предмет(и) е? Кога се провежда? Какво е "у-ща Дружба"?    bouquet

Чак сега влизам. Ето тук има инфо: http://www.sofia.drujba.org/
Не знам обаче дали не е късно за записване. Обади им  се.

Общи условия

Активация на акаунт