Дестинация Берлин

• 88 490
  • 869
  •   1
Отговори
# 645
Аз продължавам с въпросите. Резервирах апартамент в AMC .Кацаме на летище Schönefeld  по разписание в 21:15 часа-4 човека.Някакви идеи за транспорт до хотела? Гледах цени на таксита, но са доста скъпички. Самолетните ми билети са по - евтини:)

# 646
С влак в 21.44 или 22.03 до Zoologischer Garten и оттам десетина минути пеша.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 09:51 от Nedy Ivanov

# 647
  • Berlin
Ако имате възможност, ползвайте Maps или Google maps, дават много точни насоки за пътуване с транспорта. Ние постоянно ползвахме при нужда, за да се придвижваме.

Сега погледнах нашите WelcomeCards, така сме ги маркирали, че нищо не се вижда. Добре, че не ни треснаха някоя глоба, точно последния ден ни провериха. И важат до 24.00ч. на последния ден, няма значение в колко часа е маркирана.

# 648
И важат до 24.00ч. на последния ден, няма значение в колко часа е маркирана.
Това се отнася само за 4-, 5- и 6-дневните карти.

"The 4, 5 and 6-day tickets expire at 11:59 pm respectively on the fourth, fifth or sixth calendar days after validation."
http://shop.visitberlin.de/en/agb

# 649
Аз продължавам с въпросите. Резервирах апартамент в AMC .Кацаме на летище Schönefeld  по разписание в 21:15 часа-4 човека.Някакви идеи за транспорт до хотела? Гледах цени на таксита, но са доста скъпички. Самолетните ми билети са по - евтини:)

Браво на много хубаво място е   AMC Apartments , тъкмо го проверих от интерес , че от догодина,  като навършат децата 12 и ние вече ще търсим стаи за 4 възрастни, изглеждат страхотно апартаментите, а и е на много добра  цена 340 Евро видях за 4 нощувки ,за такова студио със кухня  е  направо супер. 
Много хубаво изкарване и да отидете и в Аквариума, ще ви хареса.

# 650
  • Berlin
Може, да, ние бяхме с 6-дневна.

# 651
Благодаря на Nedy Ivanov I na Ads!Това е важна информация, но кажете ми кое приложение да си изтегля от Google maps, тъй като тези които имам изискват интернет.Чета и в Tripadvizor форумите , но с моя английски .... Щерка ми няма време да ми преведе и сега ми е обещала тази неделя да ми помогне и да си направим програмата.До колкото разбрах от форумите, ще трябва да хванем експресното влакче.
Боже, аз съм възможно най- неориентирания човек на света.
Eva Mar апартамента ми излезе 388 евро за 4 човека. Ние сме с 2 деца.

# 652
Благодаря на Nedy Ivanov I na Ads!Това е важна информация, но кажете ми кое приложение да си изтегля от Google maps, тъй като тези които имам изискват интернет.Чета и в Tripadvizor форумите , но с моя английски .... Щерка ми няма време да ми преведе и сега ми е обещала тази неделя да ми помогне и да си направим програмата.До колкото разбрах от форумите, ще трябва да хванем експресното влакче.
Боже, аз съм възможно най- неориентирания човек на света.
Eva Mar апартамента ми излезе 388 евро за 4 човека. Ние сме с 2 деца.

Аз го проверих в checkmyhotel.net  , и там излезе 340 евро за четерима. Виж там , ако не  си го платила все още.

# 653
  • Berlin
Ами трябва си интернет, да, за да следиш движението в реално време, но специално за спирките не ти трябва постоянно. Цъкаш в летището, има wifi, гледаш си маршрута и просто оставяш отворено приложението и само си следиш спирките, ако те притеснява да ползваш data roaming.

# 654
  • Германия
Ами трябва си интернет, да, за да следиш движението в реално време, но специално за спирките не ти трябва постоянно. Цъкаш в летището, има wifi, гледаш си маршрута и просто оставяш отворено приложението и само си следиш спирките, ако те притеснява да ползваш data roaming.
Или алтернативата е да си разпечата карта на отсечката между спирката и мястото за нощувка. А ако е от тези, които запомнят места по определени магазини/бензиностанции вместо имена на улици, може да се види в street view  маршрута и после по това да се ориентира. Crazy

# 655
  • Berlin
Аз нямам предвид самия маршрут по улиците. Като се дадат directions и се цъкне на трамвайчето, което е градския транспорт, излизат номера на линията, която се хваща (метро, автобус или друго), за колко спирки с имената им, къде се прехвърляш, пак с номер на транспорта и спирки. На мен поне ми беше много полезно в първите 2-3 дни.

# 656
  • Mars Hotel
На този сайт също може да зададете начална и крайна точка и да видите възможностите за придвижване.

# 657
На този сайт също може да зададете начална и крайна точка и да видите възможностите за придвижване.
Свърши вече. Аз резервирах. Бях ги питала, но не бях задала хотел и те ми предложиха някакви, но не ми харесаха . После написах които ме интересуваха, но отговор не получих.
Другия път:)

# 658
Свърши вече. Аз резервирах. Бях ги питала, но не бях задала хотел и те ми предложиха някакви, но не ми харесаха . После написах които ме интересуваха, но отговор не получих.
Ох, обърках сайтовете.
А този е супер ! Ще го използвам.
Благодаря много!

# 659

Понякога отговорите влизат в SPAM , зависи от пощата.

Общи условия

Активация на акаунт