Отговори
# 675
Кога се бях хвалила, че съм +9кг и не съм мърдала дълго време......е, днес се претеглих + 2кг за почти седмица и се стреснах, защото наистина си ми тежат. Минавам на лека диета, плодове и ядки. Пречат ми, за това малко ще има режим.

# 676
И аз започнах да дърпам килцата. Знам,че е нормално след 7ми месец по 500гр. на седмица. Аз,ако смятам килограмите,които свалих в началото (от 72 на 67) и после си ги върнах....Сега съм 74.... значи 7 съм качила.....  Shocked Упс!

# 677
Как са ви пъпчетата ? Моят е страшно изпъкнал и ме сърби. На моменти даже ме наболява, но по-скоро си е един дразнещ сърбеж  Confused

# 678
Не е изпъкнал, но някакси се е поопънал. Crazy

# 679
Мен ме сърби цели корем.  Rolling Eyes Пъпа не ми е изкочил още. но това са си нормални неща. за килограмите +11, остават 2 месеца ще става страшно.  Shocked

# 680
Моя пъп си е вдлъбнат, та по принцип няма как да изскочи. )
Иначе, започна да ме сърби корема от време на време, но от няколко дни е спрял.

# 681
Пъпчето ми се е опънало здраво,но не е изпъкнало. Иначе и мен ме сърби корема....голямо чесане.  Whistling Мажа се и пак си ме сърби.

# 682
И аз започнах да дърпам килцата. Знам,че е нормално след 7ми месец по 500гр. на седмица. Аз,ако смятам килограмите,които свалих в началото (от 72 на 67) и после си ги върнах....Сега съм 74.... значи 7 съм качила.....  Shocked Упс!
Denise, как 500 гр на седмица, аз знам, че е максимално 250, ако е 500, това означава, че по 3 кг на месец за последните 3 месеца.т.е. общо 9, не може това да е вярно

# 683
записче от мен ! Wink

# 684
По 2 килограма на месец, за последните 3(4 седмици по 500гр). Не е много 6 килограма за 3 месеца. Само бебето ще качи около 2.

# 685
Denise, как 500 гр на седмица, аз знам, че е максимално 250, ако е 500, това означава, че по 3 кг на месец за последните 3 месеца.т.е. общо 9, не може това да е вярно
Е, то месецът няма 6 семици....

# 686
по 4 1/2 седмици са...аз приблизително ги смятам

# 687
да ви кажа честно и с двете си бременности качвах по 12 кг, децата ми се родиха по 3600, след раждането имах да свалям поне 5 кг

# 688
Всъщност средната норма е м-у 10 и 16кг за цялата бременност. Това се счита за нормално и се препоръчва от всички гинеколози.

http://www.moetodete.bg/hranene/bremennost-bez-izlishni-kilogrami.html

# 689
Ако трябва да сме точни има значение дали като си забременяла си имала вече малко повечко килограми или си била слаба Измерва се т.нар BMI. За мен позволеното е между 7 и 11 килограми, ако се гледа на колко съм забременяла и с какво BMI. Много слабите имат повчеко да наваксват, с повечкото килограми трябва да внимават повечко. Но като цяло преди тук се казваше максимум 16, сега напоследък казват 12.

Общи условия

Активация на акаунт